Bilder på Nikita

Skrivet: 2010-02-28 @ 21:58:31 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag lyckades få lite halvdanna bilder på nikita ikväll våran skit snygga och skit goa Maine coon  (eller ja alla 3 av våra katter är del maine coon) dom blev halvkassa bilder endas för jag fortfarande inte hittat alla saker på kameran och lär mig ännu. men hittade en guide på nätet för vissa inställningar. funkade ganska bra. i mrogon får vi nya bilen hem sambon ska iväg till hjørring i mrogon och hämta den. så snart kan vi ta bilden till natiren och prova kameran utomhus. YEY.

men här är en hel del bilder på nikita

 




Dagens Bilder

Skrivet: 2010-02-28 @ 18:05:39 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här har ni några utav dagens bilder. Idag vart jag så jävla arg på kameran. för jag är världens sämsta nybörjare. jag kan verkligen VÄLDIGT sällan få en stadig bild utan blixt. och då menar jag fullt dagsljus och hela kittet menad va fan. då är även VR på objektivet inställt och skit blir galen så kommer antagligen få köpa mig ett stativ bara för att kunna få stadiga bilder. men men en annan grej jag upptäckte är att jag knappast kan fota inomhus heller. försöker hitta bra inställningar för att kunna ta en bild på katterna när dom heler eller rör på sig minsta lilla .. men NEJ katterna blir som nen suddig boll på alla bilder.  så kan bara ta bilder på dom när dom sover ligger skit stilla och jag har alla lampor i hela lägenheten riktade mot dom.  jag kanske skulle ta och gå en fotokurs. jag menar jag hade ju planer på att få bilder på mig själv när jag sider hästar men om kameran inte ens kan ta en bild på saker som rör på dig utan att man blir som ett spökskugga på varenda bild så kanske det är fotokurs som jag ska ta. får se om det ens finns några här. eller om jag kommer få åka en heldag till Århus eller något. men men ska sluta gnälla nu men kort och gott... JAG BLIR GALEN för jag är sån jävla nub!

 

 






Mitt UI

Skrivet: 2010-02-28 @ 14:36:25 | En del av: World of Warcraft | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Mitt Ui som det ser ut just nu. ska göäras lite mer finjusteringar i veckan när jag orkar men än så länge är jag nöjd :)

 

vad tycks?

 

Frulle & alla meningslösa kommentarer

Skrivet: 2010-02-28 @ 13:46:11 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vaknade nyss och börjar dagen med lite frulle.

vill även börja dagen med att säga OM du ska kommentera mina inlägg snälla låt det vara något som relaterar inlägget, eller svar från en av mina kommentarer. jag kommer vägra godkänna kommentarer som

"fin blogg du har kolla min"

"ska vi följa varandra på bloglovin"

"snygg blogg"

"jag har en frågestund, fråga mig vad som"


ni får å andra sidan meddela mig om ev tävlingar ni har på era bloggar. då jag älskar tävlingar. men snälla RESPEKTERA att jag inte vill ha massa meningslösa kommentarer. och nej jag klickar inte ens in mig på eran blogg och kollar jag bara raderar kommentaren.

så kort och gott, ska du kommentera kommentera med något vettigt.

 

annars ida så ska jag ev en snabbis till gymmet och promenera lite på pringbandet och prova på stepmaskinen.

lite ont i ryggen idag men ska ta lite smärtstillande (typ som alvedon dont wory inga starka saker här)

men nu ska jag forsätta njuta av min frulle


lite morgon musik

 

Sovgott

Skrivet: 2010-02-28 @ 01:59:47 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

dags för sömnkoma!

 

Tomt och tråkigt

Skrivet: 2010-02-27 @ 21:25:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag orkade jag inte leka med kameran är helt slut i kroppen och hade fully upp när det va dagsljus och bra ljusförhållanden inomhus.
jag ska faktisk göra mitt ett fotbad för mina fötter behöver lite relax time.
sonni va även och köpte lördagsgodis.. eller ja en liten shockladkaka. gjort en deal att jag bara ska äta godis varannan helg då ska jag normalt få köpa en liten påse av dom sär underbara torkade frukterna. MUMS.

men men nog om det innan jag dregglar ner mig totalt.

dags for fotbad och sen slappa i soffan.

En och en halv timma

Skrivet: 2010-02-27 @ 18:36:44 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

gokväll gott folk, nu är jag nyss hemkommen från gymmet. slavade där hela 1½ timma nästan. blev lite crosstrainer och även promenad på springbandet. sprang dock inte utan höll mig till mycket rask gång. brännde iaf 1- 1½ chips påse i kaorier så jag är stolt över dagen :)
får se om jag ahr träningsvärk i mrogon eller om jag ska gå och ta en lätt halvtimma gång på springbandet igen innan raiden.

just nu håller vi på att göra en tonfisksallad med ris i ♥ så jäkla gott. till det har vi baguetter i ugnen :)
tagit mig en dusch och sitter nu i min ursexiga (host host) rosa mormor-morgonrock i storlek 54 xD jag ska tälta i soffan till lite tv och slappa resten av kvällen för jag är så JÄVLA stolt över mig själv för dagens prestation på gymmet. ska träna kondition hela veckan och nästa vecka ska jag småbörja och träna armar och mage. 65 kilo here i come!

nu blir det hoppa till soffan och äta.


en av låtarna på min mp3 playlist på gymmet. skit bra

Dimma

Skrivet: 2010-02-27 @ 14:34:38 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vaknade dock inte nu utan vaknade runt 12.00 tiden vaknade till lvi sen gick jag och älsklingen och köpte mp3spelare till gymmet och italien bussresan. köpte även fullt set träningskläder. skit snygga ska se om jag kan få en bild på dom idag eller i mrogon. korall blåa brallor och svart matshance hoodie med dragkjedja. och sen köpte jag 2 linnen ett svart och ett grått för 2 för 1 erbjudande. allt på føtex. fan va snygga saker dom har där :P

 

men men vi sitter mest och väntar på att heinrich (sambons bror) ska sluta jobbet och gå hem och byta om sen ska vi till gymmet igen.

så jag uppdaterar senare ... igen :)

kärlek

Regnigt danmark ♥

Skrivet: 2010-02-27 @ 03:17:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ne nu jävlar drar vi oss tillbaka här i lilla regniga danmark.

hoppas jag HOPPAS att alla snö är borta i mrgon :) hellre regn än snöslask och is och rasrisk. var för övrigt bara 1 meter ifrån att bli träffad i huvet av stort snöras från grannens tak i mroses när jag vart på bageriet och köpt scones.

men men nu blir det borsta tänderna och tvätta ansiktet innan sömnkoma igen.

godnatt darlings

En Nostalgitripp

Skrivet: 2010-02-27 @ 01:02:05 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och kollar igenom min favoritlista på youtube och snubblade över ett par låtar som jag förknippar med min barndom. och som jag kan vart enda ord i. en den är några jag alltid fick höra mamma  spela eller sjunga, och dom andra är lite vad pappa spelar för mig till och från. lustigt hur musik kan kopplas till vissa stunder i sitt liv man en gång njöt av. sitter här och är lite Nostalgisk denna fredagsnatt.

 

Mammas sida


Hep Stars - Lilla Sofie

(ursäktar men bästa versionen jag hitta som man kunde bädda in)

 

Arne Qvick - Rosen

 

Pappas sida


Jari Sillanpää - Satulinna


Pekka Ruuska - Rafaelin Enkeli


Vera Telenius - Miljoona Ruusua

 

vad har ni för er?

Dagsen bilder

Skrivet: 2010-02-26 @ 22:21:05 | En del av: Foto | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag har jag inte hunnit med pilla med kameran så mycket. vart på gymmet som ni säkert läst och sen har vi storstädat. nu sitter jag och sambon och gottar oss framför datorerna och slappar mest. ont i bena som fan efte träningen känns som spagetti i hela kroppen. men det ska ju vara bra :P tecken på att jag slitat lite idag :P

först är det en bild på en av våra söta katter Siska sen är det två testbilder jag fick där jag lekte lite med ISO minns dock inte exakt vad det va. sen är det bild på tvbordet(?) haha bara blev en bild sock den så stadig, så den fick komma med. samma med en bild på sambons hand haha :P och även våran extremt tomma fruktskål :P

vem sa att bilderna va på något vetitgt.

 

 






Fullt med saker att gra ikväll

Skrivet: 2010-02-26 @ 20:07:42 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

kom hem från gymmet runt kl 18.00 vi kom inte dit förens kl 16.00. på väg hem från gymmet gick vi till føtex och köpte lite hårmouse and spray till mig och smabon (han har ju mohawk nu) köpte ävn lite bröd och juice. kom hem laga mat och har nyss käkat lite. håller på och städar lägenheten ska snart börja damsuga och så ska jag gå med moppen efter sen med. sen ska vi tända lite ljus och njuta. mina ben är som spagetti efter 30 minuter på crosstrainern på gymmet. och har bestämt med sambon nu att jag ska gå dit varannan dag träna vila träna vila träna vila :) och jag gör det så kommer jag vara fit som fan tills semesterna i italien. kanske måste jag köpa nya kläder. Føtex har skit snygga plagg för nästan ingenting. visst känns det lite sämst att ev köpa kläder på danska motsvarigheten till ica maxi/coop forum men va fan vem bryr sig. skiiiit snygga jeans leggings med knappar och fickor för 50ddk så jäval mjuka och sköna. köpte dock inget idag men om jag går ner så är det en billig början menar jag kommer sannerligen att gå ner från stl 42/44 som jag har nu till 38 isf som innan. även skit nöjd över en stl 40 :P skiter jag i mkt bättre än nu.

men men nog blbblat detta blir värsta wall of text för er. men u ska jag städa klart får se om jag kan fiffla med lite instäöllningar på nya kameran och få en hyffsad mysbild på hur det ser ut. måste skaffa ett stativ. då kan jag iaf få snygga stadiga bilder i mysljus. är lite för skakig på hand för sämre ljusförhållanden.hatar bilder med blixt.

Scones frulle & gymmet

Skrivet: 2010-02-26 @ 12:02:14 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

då va man uppe och försöker vakna till liv. fick sova up ganska bra. tänkte jag skulle gå och ta ut lite pengar och köpa mig och sonni färska scones från bageriet och dricka tea till frukost.

efter "frukost" ska jag och smabon till gymmet han ska visa mig vart allt är och sånt så jag kan gå dit själv ibland också :) ser fram emot det.

men dags att röra på sig :) uppdaterar mer senare.

Nya bilder

Skrivet: 2010-02-26 @ 00:48:05 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sambon ville ha lite bilder att updatera sin facbook med. så passade på att porva kameran i sämre ljusförhållanden. vilket jag verkligen suger på ännu med endas kit objektiv och inbyggda blixten (som trotts inställningar inte ens poppar ibland) lite irriterande :P men men säkert något jag pillat på. dessa två bilder va det bästa jag unde göra.
men med tanke på min minimala utrustning och lysrör och ojämnt ljus så blev jag nöjd. dock regierade jag dom svartvita så färgerna va ganska kassa pga den fula oranga/gula ljuset från lysröret. tror dessutom jag hade för hög iso för bilderna blev helt knasiga.. men men jag lär mig. måste skaffa mig ett prisvärt objektiv och kanske en reflexskärm till porträtt. vill även ha ett närbildsfilter och skylight.liten är lång.

men men kort och gott här är bilderna jag fick tillåtelse att posta för er.

 

Evighetens potatis

Skrivet: 2010-02-25 @ 18:52:24 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

gokväll. sitter och väntar på mat och raid. men då hela ugnen är full med bakpotatis så kommer det ta ca 1-1½ timma till för alla bakpotatisar att bli klara. kommer säkert äta först efter raiden. för tvivlar på att jag ens kommer hinna äta innan 19.45. folket här jag och sambosn syskon börjar bli lite griniga är väl bara jag som redan innan visste att det skulle ta evigheter för bakpotatis for 5 pers skulle ta hela kvällen att laga. dom har vart i ugnen i 1 timma & 50 minuter och är fortfarande stenhårda -.- dom ger väl upp snart och kokar potatis antar jag.

här är 2 bilder från idag.

 

Har gjort en liten wishlist

Skrivet: 2010-02-25 @ 17:22:58 | En del av: World of Warcraft | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Gjorde nyss en wishlist på guildens forum om nya upgrades på weapon som jag behöver ganska rejält. dom jag har nu drar ner min dps något enormt.
får se kanske har man tur att main hand droppar ikvällens raid. men tvivlar på att jag är den enda som vill ha den -.-
lär få vänta ett par raider / månader innan det är min tur att ha tur och ha mest epgp.

här är iaf min wishlist.

Spring i bena

Skrivet: 2010-02-25 @ 12:52:26 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

klockan är snarrt 13.00 och jag och sambon försov oss till runt 12.00 tiden och sov alderes för mycket idag.

Är pga det lite stel i hela kroppen men jag klarar mig. Snart kommer sambons lillasyster hit och ska spendera natten här så vi ska snart görs oss klara att gå till affären när hon kommer och köpa vad vi ska laga fär mat idag.

ikväll har jag raid också får se vad som händer om det är same old same old som sambon säger eller om det faktiskt händer något. vart inne lite på att ev byta server, kanske tillbaka till daggerspine där jag alltid vart.

men men ska inte tråka ut er med det nu, utan jag ska hjälpa sambon städa lite snabbt här innan. uppdaterar senare :)

Nu blir det sömnkoma!

Skrivet: 2010-02-25 @ 01:36:27 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Dags att dra sig tillbaka och få sig en dos men sömn så man pallar med morgon dagen. i mrogon ska vi faktiskt till gymmet. fixade gymkort idag YEY. bort med fettet :D

godnatt darlings

Bildserie: Katten Pixi

Skrivet: 2010-02-25 @ 00:49:49 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥




 


 

 

 

 

Bilder tagna av: Mig
Kamera: Nikon D3000
Objektiv: Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX NIKKOR

Då var man tillbaka

Skrivet: 2010-02-25 @ 00:10:43 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja nu är man tillbaka efter ett tag på devote.se men kännde att det är på blogg.se jag vill vara pga dess frihet när det gäller bloggdesign. men kommer sakna devote.se endast för det är så lätt att få läsare och en massa underbara personer som kommenterar och verkligen läser ens inlägg istället för att skirva "fin blgg du har"

men saknade min design och nu är jag tillbaka.
för er som vill veta vad som hänt sen dess kan ni hitta mig HÄR

ps. ett par bilder har min devoter adress som stämpel men jag LOVAR att det är jag som tagit bildernaska buta stämpels adress för nyare foton :)



Vart och handlat inför sverigeresan

Skrivet: 2010-02-02 @ 17:33:43 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu kom jag och älsklingen hem från affärsrunda. vi har vart och köpt torskrom till min mamma hon ville så gärna ha det. och till pappa har jag köpte baconpastj och sån där äklig köttgele till som sonni och alla älskar, köte även curry sallad och makrillsallad. dom där geggiga sakerna i burkar :P
tror han kommer älska det :P

kommer lägga upp bilder på allt äckligt jag köpt tilol mor & far sen han ta bilderna på det men sen dog batteriet på kameran så laddar upp det infor i morgon nu så får in dom senare :)

nu ska vi göra lasagne och packa.

Snöstormen är kommen!

Skrivet: 2010-02-02 @ 00:15:29 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu snöar det för fullt ute igen, och sonni kom med förslaget att backa ut bilen nämrare vägen på infarten till våran parkering, endast vi som använder den nu endå. endast för att vi ska behöva gräva mindre för att komma ut på onsdag. inte allt för mycket tror vi men vi vill vara på säkra sidan.

annars har jag njutut av en kopp varm oboy och tittat på tv ikväll.
tänkte jag skulle spela lite wow och ev kolla å+ lite mer ghost whisperer innan jag ska sova. hoppas kunna sova "tidigt" idag eller iaf vakna tidigt. tvinga mig själv upp. jag vaknade ju kl 07.00 i morses och kunde lungt stanna uppe men då det va 2 timmar kvar tills väckarklockan ringde så la jag mig brevid sonni igen och sov till 15.00
-.-
så typiskt mig. men i mrogonbitti ska jag fan tvinga mig själv. upp och göra mig kaffe starkare som aldrig förr.


jag är en jävla kotte



Viktnojja?

Skrivet: 2010-02-01 @ 21:17:18 | En del av: Mat | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

varning för lite förvirrande inlägg haha

Åh jag hittade ännu ett sånt där inlägg som får en att tänka på hur hemskt det kan vara för oss som väger lite extra.
jag är inte fet. jag är mullig och har lite mage och höft och en stadig vikt på ca 84kilo just nu.
jag går upp och ner hela tiden och allt jag gör för att gå ner i vikt är att försäka tänka lite på vad jag äter kanske inte smälla i mig en chipspåse på en timma osv. men jag äter fortfarande potatis och sås och lite snax till helgerna.

innan jag flytta till danmark planerade jag att slava mig till under 70 kilo och vara en häsloslav rakt av.

som ni alla vet har jag en gång vägt 55-65 kilo som jag pendla mycket mellan .. mitt mål är att gå ner i vikt tills min väg säger 69.9 kilo! allt under 70 och jag är glad. och jag är beslutsam på att hålla 3-4 dagar i veckan på gymmet någon timma då och då.

men så flyttade jag till dnamark och jag tappa lusten att bli någon jävla slav till något. jag ska ta mitt eget tempo, för allt jag gjorde sist va att gå u med hunden varje dag. och gick ner 19 kilo på ett halvår. så borde fan inte vara så svårt.

och som ni ser hur jag skriver så vill jag vara nöjd med mig själv men allt runt omkring mig och en del av mitt inre vill att jag ska vara smal. och när jag läset denna tjejens inlägg så blev jag lite ställd. dubbelmoral säger säkert många men va fan ska man göra.

JO man ska gå ner i vikt om man SJÄLV vill inte för att en artikel på expressen & aftonbladet säger att om du inte väger under 60 kilo så kommer du dö tidigare. eller att man SKA vara ett hälso freak.

känner mig lite splittrad i denna frågan men kan väl säga att det lutar åt att man ska vara nöjd med den man är och vill man gå ner i vikt så ska man göra det på eget vis inte smocka i sig en massa piller och slava efter att äta en tugga mat om dagen... och speciellt INTE svälta sig själv (som många sorgligt nog tror funkar).

nu ska jag runda av innna jag blit för förvirrad i mig själv haha kan bli det när jag skriver om något som förvirrar mig själv.


Bittra tankar om snö!

Skrivet: 2010-02-01 @ 19:39:36 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag njöt nyss av en potion "krullpommes" som jag kallar det.
älsklingen tar sig en powernap och jag fryser arslet av mig trotts att det är +23 här inne. kommer dö hos mamma där det är +16 i köket när dom eldar för fullt. brrrr



men men blir väl lite WoW för min del som vanligt ska sitta ohc muttra över att snöstormen kommer in i natt lagom till vi ska åka till sverige :( men både jag och sonni är bestämda på att vi SKA till sverige, biljetten ärbokad och familjen väntar på oss. vi ska gräva lite snö i mrogon o det kommit mycket och vi ska vbara i fredrikshavn först kl 19.00 så vi har hela dagen på oss att gräva ut bilen om vi måste. alla stora vägar kommer vara första prio på skottning så vi får hoppas vi kan ta oss ut till den. men det skulle bara falla ca 10-15cm snö inte en hel meter som sist iaf.


kort och gott jag är TRÖTT på snö nu hahaha ge mig sommar och sol och BBQ

Vad katter igentligen säger!

Skrivet: 2010-02-01 @ 19:18:17 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

HAHAHAHA jag tror jag dör.
detta är så ruskigt underbart. ett par youtube clip från en som jag följer på youtube.
kan bara säga. ni kattägare där ute kommer känna igen detta.



Snöstorm?

Skrivet: 2010-02-01 @ 18:09:00 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Perfekt prickat -.-

tror att orange är samma som klass 2 varning i sverige. BLEH

Närmare & närmare

Skrivet: 2010-02-01 @ 15:47:54 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

eller vad man nu säger när man vaknar. klikcan är snart 15.30 och jag har fått sova ut lite, har mått skit knasigt. just nu tvingar jag mig själv att vakna. men jag skulle utan problem kunna sova tills i morgon bitti.

en mycket underlig känsla kan jag lova.

 

men men idag ska vi börja packa resväskan till sverige. och det känns underbart.

Sonnis mor kom förbi runt 10.00 tiden och hälsa på och ordna med sonnis pass och lämnade även våran guldgruva!! .... frysboxen! haha

falukorv falukorv falukorv haha

 

men men bjuder på 3 bilder från mammas ställe från i sommras eller ja lite av djuren.

 







Chokladyougurt! ♥

Skrivet: 2010-02-01 @ 02:13:58 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och segar framför datorn och tittar på Ghost whisperer som vanligt och älsklinge donar i köket lite och skopar upp lite chokladyougurt till oss båda till lite natt snax.
snart är det inte länge kvar tills vi ska till sverige. och jag är helt till mig. jag saknar min mamma! jag vet låter mesigt att höra från en 25åring men va fan alla är vi lite mammiga ibland.

kan intesäga det rtillräckligt hur mycket jag skanar hästarna...

jag avrundar denna natt med att bjuda på eb jätte gammal bild på mig och min gammla häst Rocky som gick bort för ett par år sen. varning för kass mobil-bild

(JAAAA jag vet ner med hälarna och räta på ryggen haha)