Foton: Vårkänslor

Skrivet: 2010-03-31 @ 21:30:27 | En del av: Foto | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag fotade jag vårtecken.

eller ja vårtecken i mina ögon. ni vet dom där små sakerna som ger min lite värkänslor.

 

Enjoy!

 




Bilder på huset. inget för dom känsliga :P

Skrivet: 2010-03-31 @ 20:24:06 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja innan vill jag bara förvarna känsliga läsare att inte titta.
risk för att brja gråta och peta ut sina egna ögon av skräck.

Men men h'är är det iaf. huset jag och sambon ska hyra vid havet i Amtoft eller ja Limfjorden. till helgen ska vi börja med allt. jag ska börja rugga upp grädmattan och trimma ner den kratta och se hur det ser ut det är typ lager med gräs sen ett lager med mossa men sägs att gärdmattan tidigare klarat denna extrema makeover. i värsta fall får vi så nytt gräs och hoppas på det bästa att vi får en grän trädgård till sommaren :P

men men tänka iaf vitt vitt VITT när ni ser bilderna. plus att möblerna inte ä'r våra uta deras dotter som ställt allt där idag för hon skulle ha fest där ikväll.

ursäkta lite kassa bilder men orkade inte driekt bry mig om inställningarna idag utan körde bara på för att få bilder för oss att planera lite efter.

 








och så va det dags för den hemska insidan :P kom ihåg.. vitt vitt VITT!


















jag vet en JÄVLA massa bilder.

gräsligt inomhus jag vet och gräsligt bokstavligen i trädgården men det har stått tomt i 2 år efter förra ägare en äldre dam gick bort. så nu ska den gammla stilen ut och vitt vitt vitt in. det va no limits för hur mycekt jag fick riva upp i trädgården heller. det blir mindre buskar och gränsaksland och mer färglada blommor :)

Sprallig av lycka

Skrivet: 2010-03-31 @ 19:09:26 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja idag va vi ute i Amtoft och kollade lite och mätte och fotade huset för att få lite mer exakt hur mycket tapet lim och färg vi behöver till allt.
ägarens dotter tror jag det va och en tjejpolare skulle ha fest i huset idag så dom hade ställt in soffa stolar och storstädat hela huset :) helt plötsligt såg inte huset så jävla unket och tråkigt ut längre så vi gick där och pulade lite och klia oss i huvet jag va ute och fotade trädgården lite för att kunna få lite inlick över vilka buskar som åker i soporna helt. funderar på att måla staketer vitt också.

men men jag vill börja med det nu nu NU. men vi sa att vi börjar till helgen lite smått.

kommer bilder lite senare från idag för nu ska jag damsuga lite här hemma sen måste jag äta har inte ätit något på hela dagen tror jag tynar bort snart.

så uppdaterar senare igen :)

Solen är framme denna morgon

Skrivet: 2010-03-31 @ 12:43:44 | En del av: Vardag | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja morgon och mrogon det är nu 12.30 och vi vaknade kl 10.00 sambon är i skolan till 14.00
är hemma med katterna och ska snart sätta mig ut med en jackaoch låta katterna vara ute.

tog en bild på hur uteplasten ser ut nu när dolen tittade fram äntligen.

 

det är ju så tråkigt att ta bilder när det regnar ute och är mulet och trist. jag tapar lite fotoiver just då. men idag tar jag med mig kameran till Amtoft för att fota runt lite för min och sambons planering mätning osv men ska även ta bilder på våran vy och hur det ser ut i granskapet. kommer bli något av den bästa sommare som finns..

 

nu saknar jag bara min älskade Mikkra :( gud jag har börjat sakna henne en massa nu när man vet att man äntligen har ett hem som passar henne mer :( har gjort mig lite ledsen och deppig.

har funderat på att skaffa mig en hudn till sommaren kanske. beror lite på ekonomin och hur katterna har det.

 

bjuder på två av mina favorit bilder på Mikkra som jag tog i våran tiden tillsammans.

 

Mikkra runt 12 veckor gammal

 

 

Jag får en godmorgon puss av Mikki här är on 8 månader



saknar henne så jävla mycket. men vet att hon har det underbart i nya hemmet i Norrköping med sin nya polare Gibbe som är en schäfer och stooooor trädgård för mycket spring och lek. älskade underbara baby.

och för dom som undrar

så är hon blandras Bordercollie / Bearded collie. och jag hittade henne ett nytt hem just för hon inte klarade stadsmiljö för bra och den tid hon fick hos min mamma på landet med lekamrater inte var nog. plus att jag i samma veva skulle flytta hit till danmark och tyckte det va egoistiskt av mig att låta henne flytta till centrala Thisted där hundar för övrigt inte va tillåtna. och jag hittade det perfekta hemmet till henne hos ett äldra par i norrköping som hade 4000kvm stor inhägnad trädgård och en ny polare på heltid att leka med. dom skickar fortfarande email till mig och berättar om Mikkra och hur det går för henne.

Jag va inge bra på poker

Skrivet: 2010-03-30 @ 23:57:29 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ne lillebror vann fan allt till slut även smabon och min minsta lillebror kom in i pokerrummet och spela bort allt till micke.
nu ska vi sova för i mrogon ska vi upp och till Amtoft med papper penna och tumstock och mäta jävlar på hur mycket vi behöver för att göra huset fint. vi fick börja göra fint när vi ville.

godnatt darlings

Facebook poker med brorsan

Skrivet: 2010-03-30 @ 22:21:48 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter och segar på facbook och spelar poker med min lillebror Mikael
ska väl snart slappa vid tven tänkte jag i mrogon ska vi till Amtoft och huset och kolla hur mycket material vi ska köpa tiill väggar osv. ska även köpa trädgårdsredskap jag har trädgårds duty.

men men tillbaka till poker och Micke.

sorry för en seg dag inte gjort ett skit itdag så inget att uppdatera om.


vi som sitter på botten ;)

Nu ska man laga mat

Skrivet: 2010-03-30 @ 17:47:28 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vi har vart iväg idag och kollat lite vad tapet spackel färg lim lister golv ja allt kostar det är ganska dyrtmen våra prios för huset är väl väggar och tak få stället att se lite större ut .. och heltcäkningsmattan i "datarummet" den är so långluddig och tovig så man vet inte vad som gömmer sig i den mattan så det har vi sagt att vi ska köpa en ny bit matta eller av budgett klickgolv i trä. typ vad vi har råd med nu framöver ska vi ha klickgolm eller någon snygg jävla vinylmatta som är lätt att tvätta.

kanske ska man anställa min lillebror Micke som går golvläggar utbildning på Byggsoft i skövde just nu. haha betala han i öl oich grillat kött! xD får se om erbjudandet lockar han har ju iaf lovat att komma och hälsa på i sommar så får han fan hålla. om jag så ska behöva betala hans båtbiljett :P

tyvärr inte orat med att fota ännu så jag posat luftfotot från huset vi ska hyra igen :) så jävla glad :)

Oj då vad hände?

Skrivet: 2010-03-30 @ 12:26:44 | En del av: Vardag | 8 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här nyvaken och tror nog att sambon somna om för han tar ca 20 minuter på sig att resa sig ur sängen.

siska sitter utanför dörren ivrigt och väntar som vanligt och krafsar på dörren.

hittade en gammal bild på siska jag tog innan jag fick systemkameran.

 

kan inte låta bli att skratta då hon ser så jävla oskyldig och ynklig ut.

men så här kan det iaf se ut när man glömmer att ställa undan nya säcklen med kattsand.

hon har en kärlek till att gräva. och älskar att gräva och leka i ny kattsand.

 


nu ska jag iaf arunda här och vbäcka sambon vi har saker att göra idag :) om vi åker till amtoft så ska jag ta med mig kameran denna gången för nu är det helt säkert att det är dit vi ska flytta :)

Lång dag

Skrivet: 2010-03-29 @ 21:17:14 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Detta med att hitta lägenhet/hus att hyra är fan inte det lättaste. många säljer men få hyr ut.
vi ska eventuellt försöka få en liten lägnehet på 61kvm i radhus med en liten gräsplätt till trädgård och möjlighet att låta katterna gå ut. det ligger i samma samhälle som svärföräldrarna bor.

(bilden är helt oredigerad där av fattig på färger, ja jag suger jag vet)

 

vi hoppas iaf vi kan få det. annars idag så va vi nere i Hurup för att kolla läget hos hon med alla hästarna. hon sa hon skulle vara hemma hela måndagen dock hade hon inte läst mitt mail om att vi skulle komma runt 15.00 så där stog vi på hennses hgård och 30 hästar och en hudn som sprang runt påp gården löst öppen trialer lastbil och annars HELT öde. men det va fint där . ridmana och ridhus och ca 15 ponnys och 15 stora hästar. fick gott skicka ett mail till henne om att jag vart där. får se vad hon säger.

 

nu ska jag slappa och kolla på Ponnyakuten.

Så ruskigt trött

Skrivet: 2010-03-29 @ 12:29:30 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

segt denna morgon. ska snart hoppa in i en dusch och ta på mig lite kläder. om ca 1½ timma ska vi börja åka mot hurup och det stora stallet. och sevad hon har att erbjuda mig. har hon något tokigt bra ska vi försöka flytta åt det hållet för att komma lite närmare annars blir det nog en sommar i Amtoft och huset vid havet där :P

men men här är iaf blommorna jag ska plantera i mina krukor :)


sova sova sova!

Skrivet: 2010-03-29 @ 01:10:06 | En del av: Hästar | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

gud vad jag är trött nu.
ska fan sova nu för i morgon ska jag försöka städa lite och sen runt 14.00 ska vi åka till stallet där jag ev kan hitta en häst att rida. ska bli roligt som fan att få se hästar igen att känna stall lukten. ska ev pga dåligt med hästar att rida privat kanske börja ridskola igen. ska kolla lite på det i morgon. måste veta lite åt vilket hålla om thisted vi ska flytta. jag menar pallar inte åka 6 mil fram och sen tillbaka till hururp ett par dagar i veckan. utan vill nog bo närmare isf.

men men nog om det. dags att sova!

Ponnyakuten

Skrivet: 2010-03-28 @ 22:37:07 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

en riktigt slapp dag idag har inte vart mycket vid datorn uten mest vart ute och sprungit runt som en nackad höna eller legat i soffan och kollat tv. va på Jem & fix idag och köpte ett parasoll till uteplatsen och även ett krukset på 3 krukor i olika storlekar till uteplatsen också. köpte lite frön som jag ska plantera i några krukor när det blir iaf minst 15+ ute. vill säga när vi kommit tillbaka från Italien kanske.

men men vi debbaterar fortfarande lite om huset vid havet om vi ska strunta i att det är väldigt gammalt och unket och försöka så gott vi kan att piffa upp och sen spendera sommaren vid havet i augusti sen kommer ett hus vara nyrenoverat för att hyra så vi är väldigt sugna på det.

i morgon ska vi även till Hurup och hälsa på i det stall jag ev kan hitta en häst att få rida. får se hur det går. men ska bli roligt att få SE hästar kanske till och med får NUDDA en hahaha det är väl på tiden. fortfarande inte fått något paket med mina stallgrejor från mamma utan väntar för fullt på min hjälm och shortshaps och hela kittet.

men men dags att kolla lite mer på ponnyakuten på SVT play


Bakom "ratten" på min älskade Erika (född 87)
Våran sista ridtur sommaren 2009 innan hon blev för gammal att rida på.
nu står hon mest och myser med shettisarna i utestallet

En timma mindre sömn självklart så försov man sig

Skrivet: 2010-03-28 @ 13:21:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vaknade skit sent idag jag menar man ska ju ställa fram klockan e timma i natt så klockan är redan 13.00 och lite till. blir att göra sig i ordning och åka till jem & fix snart innan dom stänger för idag.

 

idag ska våran uteplats bli lite mindre tråkig kommer bli ett café set och lite blommor :)

 

kommer självklart ta bilder på resultatet :) så ni inte missar något :)

 

uppdaterar senare :)

 

Hemma och lite frusen

Skrivet: 2010-03-28 @ 01:10:42 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu är vi hemma igen efter en filmkväll hos Rasmus & Marianne. och nu ska vi sova. inatt ställer man även fram klockan en timma så blir en hel timma mindre sömn. upp tidigt i mrogon och fortsätta med våran lilla uteplats och hoppas att solen skiner i morgon.

trött som bara fan nu så kommer hålla detta kort.

Foton: Dagens lilla projekt (en massa bilder)

Skrivet: 2010-03-27 @ 19:01:36 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥



här är lite bilder på vad vi har gjort idag. vi fick värsta infallet att göra något med våran som ni ser tråkiga framsida /"trädgård" här i centrum :P kommer att komma krukor med blommor och ett café set snart också. katterna älskar iaf att kunna vara ute lite även om det är på en liten asfalteraf plätt med mossa :P

 
















Foton kommer sen

Skrivet: 2010-03-27 @ 16:46:14 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vi har haft lite av ett projekt idag och nu ska vi iväg och kolla in en lägenhet och ett hus ner emot hundborg & snested. har tagit en massa bilder idag så kommer upp en hel del sen men nu måste vi iväg för att passa tiden till visningen av lägenheten och huset.

kärlek!

Godmorgon underbara

Skrivet: 2010-03-27 @ 12:05:05 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

solen skiner inte direkt ute idag heller kanske tittar den fram senare i eftermiddag.

 

idag ska jag och sambon till Jem & Fix och ev köp sånna där höga staket som man kan skärma av en terass med osv. för vi ska skärma in vårat lilla utanför lägenheten i centrym så vi kan släppa ut katterna när vi sitter ute och njuter av solen. även se om vi hittar billigt café set. saker som vi ska ta med oss dagen vi flyttar också :)

 

vi leta fortfarande hus/lägenhet. får se det är några mindre lägenheter i Hundborg & snested vi ev ska ringa på idag se om dom ens finns kvar. nyrenoverade lägenheter i småstäder :)

 

nu ska jag äta frulle.

uppdaterar senare :)

fotolös vecka har gått

Skrivet: 2010-03-26 @ 19:57:15 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja jag ber om ursäkt men har haft så mycket i tankatrna dagarna som gått. på måndag ska vi ner till Hurup och titta på ett ställe där dom ev behövde hjälp att rida hästar. dom har ett tillridnings stall med 3 hästar och ponnys och ridhus och hela tjosan. så ser fram emot det ganska mycket.
sen allt detta letande efter ett hus att hyra. vilket vi i stort sett gett upp nu. men det finns ett hus som totalrenoveras just nu i Vesløs en bit utanför thisted som kommer vara fördig renoverat i slutat av sommaren runt augusti sa han. fin trädgård occh allt. for 3300 kr / månaden + förbruk (typ el, värme & vatten)


mycket med hus jag vet. men vi gav upp det och letar nu lägenhet och första vi hittar är en lägenhet på 64kvm i Koldby med terass, trädgård & vedspis för 2900dkk / månaden. gick dock bara skicka mail så får vänta och se vad som händer. finns annars billiga lägenheter i Hundborg, snested & koldby utan terass, trädgård och vedspis :P

men men sorry för en bildlös vecka har förökt lite idag glömde jag kameran hemma och har kommit hem för en timma sen.
vi beställde mat idag orkade inte ställa oss NU och laga mat. blir falafel pita utan sås för mig

FÖRLÅT!

favorit i repris .... igen.

Jag vill ha en Fell Pony

Skrivet: 2010-03-26 @ 12:03:51 | En del av: Hästar | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter och tittar runt på hästannaonse (jag vet det är giftigt att göra det) men kan inte låta bli. och som säkert en del vet så är jag helt såld på Fell Pony's som är små och starka lik en islandshäst men är byggda som en liten Friesian oftast svarta med mycket man och svans men kan även bli skimmel.

här har ni en fell Pony jag är lite kär i :P


 

Luftfoto på huset vid havet

Skrivet: 2010-03-26 @ 11:25:06 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Gjorde ett litet luftfoto prints för att visa er lite mer exakt varför vi skiter lite i hur det ser ut inomhus när det är här vi ska spendera sommaren om allt går som tänkt.

erkänns visst kan man bo i smått nergången gammalt hus (lite mysigt faktiskt förutom den bruna 70tals stilen dom kört med) bara för att få en sån underbar mårgon utsikt. och avskärmad trädgård att mysa i :)

jag menar huset har stått tomt i 2 år och folket som hyr ut bor grannar med oss där så vi tänkte att dom kanske inte alls är helt svåra att få en nice deal med :) dom va ju till och med villiga att hålla huset för oss i 3 månader under våran uppsägnings tid här :)

 

ok ok lite mycket om hus helt plöstsligt :P sorry :D bara lite till mig. jag vill verkligen bort bort bort från centrumoch komma steg för steg närmare ett hus på landet.

Mulet & Jävligt & om huset vid havet

Skrivet: 2010-03-26 @ 11:10:38 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

igtår gick jag miste om en hel dags sol pga allt krångel med banken och väntan på telefonsamtal bleh!. idag är det mulet och jävligt!

Idag ska sambon ringa upp dom med huset i Amtoft som va lite nergånget och gammalt och se om vi kan göra en deal med dom att få tillgång till huset innan vi flyttar in för att måla om och fräsha upp stället lite med nya golv i sovrummet osv osv för våra egna sparpengar gemtimot att dom låter oss bo gratis någon månad eller två eller säkner hyran lite.

 

jag och smabon satt igår och pratade om just detta at taket är så lågt att folk som är längre än 175cm långa kan inte stå raka i huset. seriöst på snudd att jag måste huka mig i dörröppningarna :P

men vi ville prova och gå i ett gammalt hus och iaf få våran sommar i det huset med 50 meter till havet! (limfjorden men samma sak) det är till badplatsen i amtoft alla flockar på sommaren så alla vännerna kommer vara där ute.

 

vi ska se om vi kan få lov att komma och titta på det idag igen. så ska jag ta med mig kameran och ta kort omkring där så ni får se. vissta kommer säker skrika och peta ut sina ögon när dom får se insidan. hahaha

jag vet det vart lite bildlöst senaste därför bjuder jag även igen på en favorit i repris :)

Fullt upp idag

Skrivet: 2010-03-25 @ 22:18:01 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

blev aldrig att vi åkte och fotade.
vi fick ett stort nej från banken angående huset så vi har vart jävligt ledsna men vi har vart och kollat på ett gammalt hus som hyrs ut med utsikt över Limfjorden fær 3000dkk i månaden. dock är det jävligt gammalt. det är ca 10cm för mig tills jag slåt huvet i taket överallt. bruna 70tals heltäckningsmattor, tapeter som såg ut att vara uppsatta med tejp och mögelgröna dörrposter och brunkaklat 70tals badrum. men jävligt nice trädgård och läge seriöst bara tvärs över gatan till stranden.

seriöst inga hus runt omkring här att hyra. sanslöst. :( men det va iofs en massa andra hus i tidningen som jag och smabon ev ska kolla på. som är samma prisklass. allt vi vill ha är ett eget us med trädgård till sommaren.

men men får skriva mer i morgon. ska deppa lite.

godnatt gott folk

Sol sol underbara SOL!

Skrivet: 2010-03-25 @ 11:54:26 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag är lycklig! solen skiner och allt verkar lösa sig. kan dock inte säga huset är vårat. men kan säga att jag har nog världens bästa svärföräldrar. så kort och gott ... tror vi att vi kommer kunna få huset nu!.

 

men men får vänta tills måndag och få reda på det :)

 

idag ska jag och sambon ta bilen ut i vårvädret och fota... igen :)men idag ska vi till havet. eller ja nästan havet. :P vatten iaf :Pstrand och förhoppningsvis ingen snö!

 

uppdaterar mer sen :)

Trött som bara fan

Skrivet: 2010-03-24 @ 23:30:07 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch vart helt seg efter vikom hem tidigare idag. inte orkat med något.
i mrogon ska jag på möte på Sprog Center runt hörnet och kolla vilken klass i danska jag ska börja i efter påsk uppehållet.
ska bli roligt som fasen att komma igång med danskan. av avd jag fatta det som kommer jag hamna i samma klass osm andra svenskar. man undrar ju hur många det kan vara här ivästkustens bondeman land :P haha :P

men men dags att sova får bli mer i morgon :)

Vart iväg och kollat in huset vi vill köpa!

Skrivet: 2010-03-24 @ 17:30:04 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu är vi hemma igen efter vart iväg och tittatt på huset vi är intresserade av. det är HELT JÄVLA UNDERBART!
sambon är runt 175cm lång och vissa ställen som tex på toa så är taket så lågt att det är max 10cm tills han slåt i huvet hahah :P
mysigt med vedspis i tvrummet och nytt i köket. vi får vedspisen och kyl& frys men dock måste vi köpa spis/ugn och sen köpa en diskmaskin och ta med oss våran tvättmaksin fårn lägenheten om vi får huset.
vi bara totalt älskade huset båda jag och sambon. jag älskade hela iden med att man märker att det är ett väldigt gammalt hus. typ dörrarna ser nästan lite orginala ut från tidigt 1900 talet.



vi har 2 ingångar till huset på framsidan. det är snack om att vi ska ta ena hallen på ena sidan av köket och slå ner väggen där och förlänga köket så vi bara behöver en ingång. samma gäller ev badrummet. att ta bort "uthus" som är på kortsidan av huset och bygga ut badrummet större och flytta dörren till badrummet till tex hallen så slipper man gå igenom ett sovrum för att komma till toa.

aja mycket i tankarna. det är verkligen det perfekta huset :) och hälften så billigt från vad lägenheten är.
och både vatten och avlopp är ... ja va fan säger man .. kopplat till stan/byn? altså inga egna avloppsbrunnar eller vatten att oroa sig över.


nu ska vi åka och handla lite mat!

Foton: Manuell fokus

Skrivet: 2010-03-24 @ 13:54:25 | En del av: Foto | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

efter duschen och väntan på att sambon ska komma hem från skolan så lekte jag med kameran lite. provade lite manuell fokus då jag igentligen (fy skäms på mig) alltid använder auto fokus. och därmer tyckte det va dags att prova MF för en gångs skull se hur det gick. mitt lilla guldhjärta jag fick av mamma när jag fyllde 18år fick vara motivet denna dagen och även en bild på vasen mina dekorations grenar står i :)

Foton: Svärmors katt Tulle

Skrivet: 2010-03-24 @ 12:59:42 | En del av: Foto | 8 kommentarer: Kommentera gärna ♥

tog några bilder på svärmors ena katt Tulle. jag blev nöjd med 2 st av dom.

Idag händer det något!

Skrivet: 2010-03-24 @ 11:29:39 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

YES det ni. idag ska jag och smabon faktiskt iväg och titta på ett hus! ja ett HUS. det ligger ca 10/15 minuter utanför Thisted i ett litet samhälle som heter Hunstrup det är ett gammalt hus som är byggt 1914 så dörrarna är små och låga. lågt till tak och skit stor trädgård. det är självklart inte lika gammalt inne. utan köket är faktiskt ganska nytt och jag diggar det.

kolla här för att läsa om det.
vad jag och smabon såg igår när vi var och kolla på det genom fönstrena (nej ingen som bor där just nu) så är det i sortt sätt bara målning som behövs. båla alla tak vita och takbjälkar svarta eller mörkbruna och ge fasaden på utsidan en ny hink med vitt och måla alla blåa detaljer på huset svarta.

dessutom så sparar vi ca 1000-2000kr i månaden av att flytta från våran lägenhet nu till det huset :P

här är en kartvy över våran enorma trädgårn och hur underbart det ligger

Dagens bilder

Skrivet: 2010-03-23 @ 21:00:15 | En del av: Foto | 5 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här är några av dagens bilder jag tog ute vid fågelsjön nära svärföräldrarna idag.
lekte lite med inställningarna på kameran för att prova så en del bilder är kanske inte dom bästa :)


















INGA
av mina bilder får användas utan lov.

Hemma och hungrig

Skrivet: 2010-03-23 @ 18:52:42 | En del av: Vardag | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

NU är jag och sambon hemma igen efter en liten roadtrip ut till naturen.
uppdaterar snart iegn kommer lite bilder från dagen också :)

Solsken och vårkänslor

Skrivet: 2010-03-23 @ 13:06:15 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vaknade yss av att sambon kom in och väkte mig och sa "Annaaaaa, wake up, you have a present outside the bedroom" jag blev så jävla nyfiken och när jag kom upp hittade jag ett stort paket från Hööks i Kolding och det va skorna jag vann i tävlingen på hemsidan. jag blev skit glad. dock är dom stela och tråkiga så jag ska ha på mig som idag när vi ska ut och fota och stretcha ut dom lite.

 

Annars idag så ska jag och smabon efter frulle upp tilkl posten och posta iväg lite viktiga papper vi båda har sen ska vi ta med os systemkameran och kompakt kameran ut och åka runt lite och fota. hoppas jag fåt lite fina bilder idag. borde ju inte vara så svårt.

 

mitt misson idag är att hitta bilder som skriker VÅR!

 


så här ser det ut utanför vårat hus denna morgon. (jag vet staketen är fallfärdiga men hyresvärdenm är den lataste i hela danmark, vi har ev planer på att sätta upp nytt runt vårat egna hörn i sommar haha)

solen skiner för fullt idag iaf. det är hur mysigt som helst. så dags för mig att ta på mig kläder :)
uppdaterar senare

Du kommenterar UNDER rubriken inte UNDER inlägget

Skrivet: 2010-03-23 @ 03:49:41 | En del av: Blogg & Ide | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

 

jag har rubriken och under det tid, datum, kategori & sist kommentarerna

man kommenterar OVANFÖR mina inlägg under rubriken.

 

 

ok anledningen till detta är för att det är skit jobbigt att försöka förstå folk som kommenterar hos mig.

får kommentarer på inlägg som inte ens har med saken att göra.

och om jag ska ha en veckans blogg kommande snart så måste folk endå titta 2 ggr.  (hamnar eran anmälan till veckans blogg på fel inlägg kommer jag tyvärr inte ta med er)

 

det är jätte svårt för mig att försöka svara på alla era underbara kommentarer när jag msåte leta upp vilket inlägg ni menar. så hoppas ni som ser detta kan försöka kommentera det inlägg ni pratar om inte det under osv :)

för jag uppskattar alla kommentarer. verkligen skit roligt.

 

OJ klockan är mycket dags att sova.

godnatt darlings

 

I morgon ska det fotas

Skrivet: 2010-03-23 @ 01:44:52 | En del av: Foto | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

I morgon har jag bestämt med smabon att vi ska ut till havet för att fota lite med båda våra kameror. hoppas all snö är borta bara men det orde det när vi nästan har 7-12 plusgader ute.
ska bli roligt som fasen att få lite fina bilder. kanske kan jag öva lite på porträtt utan reflexskärm och hela det där kittet :P som ni kanske vet kör jag ju endast med pissiga kit objektivet jag fick med kameran ha ju bara haft min Nikon D3000 i en månad ca inte haft råd att köpa några eftra skit till kameran. får se kanske till sommaren. min dröm är helt klart vidvinkel eller fisheye har hittat ett billigt fisheye iaf med god kvalite LOVE IT!

ska även inför skaffa mig ett par filter.
ska köpa mig ett Polariations-filter och även closeup-filter & stjärn-filter en ganska nice samling filter till kameraväskan.

nu blir det ett sista avsnitt av smallville innan jag ska sova :)
bjuder på en favorit i repris :)


Jag är med och tävlar!

Skrivet: 2010-03-22 @ 21:52:07 | En del av: Tävlingar | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag är med och tävlar om en reflexskräm (Silver & Vit - 40cm) hos Tescho i samarbete med Tvspelsweb.
Delta du också - { länk }


 

Jag har just tagit en tur i bilen genom stan

Lotta ut en bloggdesign?

Skrivet: 2010-03-22 @ 19:41:53 | En del av: Blogg & Ide | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har börjat få frågor angående min design och om jag gör gratis designer eller säljer designer..
svaret är NEJ.
jag är väldigt långsam jag kan inte alls något om bloggdesign mina designer ändrar jag endas smått smått varje gång och det va länge sen jag gjorde en helt från grunden och jag känner att jag inte är duktig nog & snabb nog att sälja och jag orkar inte med hela kittet med gratis designer... däremot har jag tänkt att göra en design och logga ut den.

funderat länge på att ta mig min tid någon helg och knopa ihop en snygg design och lotta ut innan jag åker till Italien om 4 veckor.

Lekte med en bild & nu vill jag ha blåa ögon

Skrivet: 2010-03-22 @ 19:06:52 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

HAHA satt och pilla och lekte lite med olika inställningar i photoshop :P kolla på max och minimum på div saker efter ett tag så bilden på mig ut så här :P haha (skit fult jag vet är trotts extrema insätllningar)

Före                                                                             Efter


Fick mig att undra hur jag hade sett ut i såna där idiotisk blåa ögon som vissa har. det är nåogt av det snyggaste som finns. har länge tänkte på att ec skaffa färgade linser med styrka. hade det en gång när jag var yngre. dock va jag lat med att rengöra mina linser då och dom blev snabbt förstörda. ung och dum.

har vart sugen länge på att skaffa blåa linser eller ev gröna. alla säger jämt att mian ögon är så stora och fina och bruna. många som vill ha mina bruna ögon men jag önskar jag hade fått pappas blåa ögon.

Lycka!

Skrivet: 2010-03-22 @ 17:55:01 | En del av: Hästar | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Yey jag har fått ett till svar på min annons om medryttare.
jag fick igår detta

 

gjorde mig riktigt glad. bara vänta och se om jag får mer info snart. jag menar 3 mil är ju inte direkt för långt :)
jag ska ju ev hjälpa Marianne med hennes häst då och då också men den står ju cykelavstånd utanför thisted visst är man glad att få lite valmöjligheter lagom till våren och sommaren.

Mer underbara läsare?

Skrivet: 2010-03-22 @ 17:11:27 | En del av: Blogg & Ide | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Tänkte passa på och tipsa om något som hjälpt mig en liten aning med min statestik här på bloggen. många av er är säkert redan medlemmar men jag tänker endå tipsa om det. ett bra sätt för nya bloggar att få lite trafik och läsare till sin blogg.

så dert jag kan säga är..

 

Det hjälper. plus att du hittar en massa nya intressanta bloggar att följa :)

Smallville season 5

Skrivet: 2010-03-22 @ 15:25:39 | En del av: Film & Böcker | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Japp nu har man klämt sig igenom hela season 4 .. REDAN!
22 episodes va det på season 4varaav ett va halverat men tur nog hade jag sett det :P
nu börjar season 5. det kommer bli intressant.
Season 4 slutade med att clark hittade alla stenarna och förde dom samman i grottan det slutade med att han hamnade mitt ute i ingenstans bland is snö och berstoppar. chloé av en slump hamnade där också. sen slutade det så nu ska jag (trotts att jag sett det redan) kolla på EP1 S5 och med spända ögon se vad som händer näst.


även märkt på alla kommentarer jag fått att smallville är mycket populärt att titta på. många som kommenterade på min season 4 inlägg.


Har ni några andra favoritserier att tipsa om?




Pølsehorn & kåt katt

Skrivet: 2010-03-22 @ 13:28:35 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och ska äta lite pølsehorn till frulle och kolla på smallville. :) haha
ovanligt.
bageriet har skit goda pølsehorn att köpa 2 st fölr 14 kr
ibland är man bärd det. till sambon köpte jag en påse bröd.



OCH katt fan är kåt. hon driver mig till vansinne. vi har inga p-piller än så denna gång fick hon gå runt och vara kåt. men seriösr jag tyckte min katt jag hade innan jag flyttade till danmark va jobbig när hon mashade. men inget mot vad Nikita äör just nu. usch. mina ugg-stövlar är tydligen även hennes stora kärlek. stackars uggs :P



Sovmorgon var underbart

Skrivet: 2010-03-22 @ 11:56:27 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥


Vaknade nyss oich sitter här och stäcker på mig och överväger att gå och köpa lite frukost. finns verkligen inget hemma.
är sjukt sugen på lita färskt bröd och tea denna morgon.
blir inte så mycket med att fota utomhus idag heller. ska vara molningt och tråkigt hela dagen ev chnas till regn i natt och skit. men ska allt se till att vara mer nogran att fota saker som kommer i mihn väg. börjar få slut på extra foton jag har liggandes :)



kanske blir det bättre väder i veckan och till helgen att jag och sambon kan ta en liten biltur med kamera var och njuta lite av vårvärmen samtidigt :)
nu ska jag iaf slänga på mig kläder och köpa frulle

godmorgon!

sömnkoma någon?

Skrivet: 2010-03-22 @ 01:29:12 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Seg afton

Skrivet: 2010-03-21 @ 18:44:45 | En del av: Vardag | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här med filt och kudde vid datorn och kollar på smallville. vi ska snart till affären och köpa läsk eller juice och kanske lite glass att gotta oss med igen. fan vad jag måste sluta på gymmet för detta.

igen lite bildlöst här i bloggen men vädret har vart lite grått och trist och igentligen har inget hänt. och igår glömde jag kameran hemma. så inga bilder från festen.
men men våren kommer närmare så hoppas att snart kunna.

snart är det sommar igen och jag hoppas kunne åka till sverige när det är fint väder för att spendera tid med världens bästa vän... min Ida

Smallville maraton... igen

Skrivet: 2010-03-21 @ 12:27:13 | En del av: Film & Böcker | 9 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Japp jag är bakis och seg i hela kroppen och ska till och med kanske köpa en frusen lasagne och moffa mig på.
men jag ska sitta större delen av min dag och kolla på smallville.
så idag händer INTE ETT SKIT! jag ska ta det så lungt jag bara kan :P
är inne på season 4 nu iaf. nu börjar det komma avsnitt jag inte sett i repris på tv miljoner gånger :)

jag..... låter bilden nedan säga mitt!

 

BAKSMÄLLA!

Skrivet: 2010-03-21 @ 10:51:44 | En del av: Vardag | 6 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Fyfan va illa jag mår idag. men jag hade jävligt roligt igår iaf. låt os säga att jag hamnade på rätt sida av rummet. träffade lite nytt folk som va hur goa som helst.vi delade en minibuss taxi till Thisted och gick en snabb sväng till Gate en pub här i närheten.

självklart vaknade jag kl 10.00 dagen jag har tillåtelse att sova ut hahaha
nu ska jag sätta mig här och titta på en massa avsnitt smallville och vänta på att smabon ska vakna

Och iväg vi far

Skrivet: 2010-03-20 @ 20:38:01 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu är vi klara och ska iväg på fest. det blev att vi får köra dit och ta taxi hem  och hämta bilen i morgon.
känner mig äckligt tjejig ikväll tråkigt nog.
smycken och smink och hela kittet hahaha :P sällan jag är så här upp piffad :P

då jag inte fotat något idag så bjuder jag å dessa två gammla bilder på mig frn 2006 så jag hade låångt knallrött hår :)  saknar det som fan :)

Men jag orkar ju inte

Skrivet: 2010-03-20 @ 18:32:16 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

bleh jag är helt slut i kroppen efter jag åt mat. känns som jag vill lägga mig och sova för kvällen. lbhe vet inte vad jag ska göra sambon vill iväg till festen en bit utanför stan och jag skulle känna mig fånig om jag stanna hemma ikväll :(
hatar att behöva åka trotts att jag innerst inte ens vill festa bara för att göra sambon glad :( känner ju inte en jävel. det är sambons polare och hans flickvän jag känner ytligt resten kommer vara en massa okända människor. och inte direkt att vi kan ta och åka hem när vi vill heller utan är fast där tills alla andra ska in till stan med taxi igen :( hatart detta.

bleh

Upp och hoppa

Skrivet: 2010-03-20 @ 14:42:55 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nyvaken är man nu satt uppe till kl 03.00 ca och kolla på smallville. började på season 4 nu YEY!

idag tog jag och smabon lite sovmorgon och sov ut tills vi vaknade. det va skönt vi har vaknat till väckar klockor hela veckan och inte slappat något, tidiga mornar och sena kvällar. usch nej.

 

idag ska vi ev ut till Rasmus & Marianne och festa lite, Marianne fyller nämligen år. problemet är att ta sig dit och hem. för sambon enda av oss med körkort vägrar vara nykter ikväll. taxi kommer kosta multum det är endå ca 20-30 minuter hem till thisted igen.

men men får se hur vi ska lösa det. vi ska snart slänga på en maskin tvätt och ta på oss lite slacker kläder och åka till lidl eller något. köpte minestronesoppa på burk. godaste jävla skiten som gjorts :P piffa upp det med lite chiabatta eller annat frusna bröd man värmer i ugnen :)

 

men men wall of text :)

rundar av med en annan gammal bild jag har för jag pallar inte fota denna morgon.

lite passande bild då det ser ut likadant varje morgon ;P

 

New Moon & Eclipse

Skrivet: 2010-03-20 @ 01:24:15 | En del av: Film & Böcker | 5 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja nu äntligen fick man se New moon. den va underbar som förväntat. jag bara älskar bäckerna filmerna gör böckerna "verkliga" eller vad fan ska man säga.
nu här näst ska man invänta Eclipse som kommer på bio 30/6 -2010 nu till sommaren redan!
men detta är väl ingen nyhet för någon längre. har dratt mig fölr att kolla på eclipse trailern tills jag haft chansen att se new moon. annars skulle jag inte fatta ett skit.


men för att göra ett bildlöst inlägg roligare postar även jag Eclipse Trailern.
Enjoy ♥

Tog lite bilder

Skrivet: 2010-03-19 @ 21:32:35 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

tog lite bilder på hur det ser ut här hemma i lägenheten efter vi fått upp allt fi köpte på ikea i veckan.
set är så mysigt :D det end jag stör mig på är att våra obehandlade trädörrar inte passar in alls. känns lite furu-hem men det kan man väl leva med tills vi ev. ska försöka hitta nytt när kevin (sambons lillebror) tar körkort och kan flytta hem igen. då behöver vi inte så här srots vi har nu. kanske till och med blir hus.

men men till saken... bilderna på lägenheten.












Fettis-kväll!

Skrivet: 2010-03-19 @ 21:01:55 | En del av: Vardag | 5 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu blir det bara att slita på gymmet i mrogon innan vi ska iväg och festa lite.
kolla bara fettis-kvällen i Thisted!



Pizza och Ben & Jerry

Skrivet: 2010-03-19 @ 19:43:38 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ikväll bestämde sig jag och sambon för att ha lite myskväll. då vi inte haft en enda dag denna veckan då vi bara vart hemma och tagit det lungt, så tänkte vi inte slösa tid på att laga mat och greja utan vi beställde pizza och va på statoil och köpte Ben & Jerry strawberry cheesecake! ♥
så ikväll ska det mysas. kanske kommer vi till saken och kollar på New Moon som vi dratt oss för att kolla på ännu.

 

ps. ska ta lite bilder på hur lägenheten blev med alla hyllor också men det får bli lite senare för nu kom pizzorna

Dagarnas nyaste inköp

Skrivet: 2010-03-19 @ 16:18:03 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

här kommer några av dom saker jag och sambon har köpt och hått hem i paket på posten dom senaste 2 dagarna. lite saker vi drömt om till lägenheten samt en ny vardags jacka till mig till vår och sommar. äger fan bara vinterjackor.













Jag skulle just...

Skrivet: 2010-03-19 @ 12:02:36 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

..gå till affärerna när jag upptäkte att sambon hade mitt bankkort i sin plånbok då jag inte orkade ta och bära på min plånbok på IKEA igår. tror att han fick ta 10 minuter från skolan för att lämna det till mig. jag väntar och ser.
lite typiskt är det endå :P

ps. jag saknar våran gamla bil nedan :(

Ingen vårsol idag heller

Skrivet: 2010-03-19 @ 11:18:49 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Upp och hoppa det är ju snart lunch!

ska jag säga haha vaknade för ca en halvtimma sen och sitter i morgonrock och ska snart ta på mig kläder och gå till affärer och se om jag hittar en billig vårjacka och billiga bekväma lössittande & snygga brallor hahah :P

har ev hittat jackan jag vill ha på Vero Moda för 299dkk och fått ett ok från smabon att köpa den om jag vill.

men att hitta byxor är en annan femma jag har så jävla breda höfter och midja. svårt att hitta brallor i storlek 34/32 eller 34/34 (om det är jeans vill säga) storlek 42/44 på brallor annars medans jag kan ha storlek 30/40 eller Medium på tröjor -.-

bleh!

 

ska även hämta ut mitt paket från Hööks idag fått hem jackan & scarfen nu. mamma skickade mina saker idag allt utom hjälmen den kommer i efterhand för den inte fick plats i lådan.

 

Uppdaterar med senare

 

Hjälp!

Skrivet: 2010-03-19 @ 01:43:11 | En del av: Inspire me | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska man sova ut!

Skrivet: 2010-03-19 @ 01:29:21 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Dags att gå och lägga mig i morgon ska jg schoppa lite om jag hittar något. senare på eftermiddagen ska vi skruva upp vägghyllorna tror jag och jag ska pryda dom fina.
kommer säkerligen vakna med världens träningsverk efter gymmet också, så som jagkörde på idag.

är trött som fasen nu så kanske somnar man fort. ni vet när man är så där trött att man somnar så fort man laggt sig i sängen och stärkt på sif och lagt sig till rätta. UNDERBAR känsla.

 

här har ni en bild på Pixi som jag lekte med lite i photoshop :)

Godnatt

 

Vårjacka! vad ska man välja?

Skrivet: 2010-03-19 @ 00:01:34 | En del av: Inspire me | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter här och kollar online lite vad vissa butiker i stak ev kan ha i lager. och vad som är nytt för våren.
vi har typ vero moda och hm som har webbsidor och online hsops att kolla igenom resten är en massa privatägda småbutiker.

men jag hittade denna jackan på vero moda!
är detta något att ha till våren tro?


Jag diggar denna jackan lite endast för den är lång men endå inte.
tror iaf att jag ska kolla in denna jackan. kosatr 299 dkk kan det vara värt det till våren? :) vi får allt se i morgon. ska gå runt och kolla lite.

Kan jag nå 200 idag tro?

Skrivet: 2010-03-18 @ 23:42:44 | En del av: Inspire me | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Åh jag är så glad.
titta bara




hur kan jag inte få ett litet smile på läpparna efter man ser detta.

MEN!


jag har ingen aning nu när det är lite mer läsare så kanske man ska börja rikta in sig lite på något speciellt eller har återkommande bra inlägg om något annat än min ganska vanliga vardag i det danska samhället.

kom JÄTTE GÄRNA med förslag.

Jag är som spagetti

Skrivet: 2010-03-18 @ 22:03:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch ja nu är jag hemma från gymmet igen. hela min kropp är spagetti. jag tänade kondis på crosstrainern. armar och bröst , lår, rumpa & mage gick från maskin till maskin och avslutade på stepmaskinen.. helt galet tungt. 3 minuter och jag ve helt död och trödde mina ben skulle vika sig.

nu ska jag ta en lång dusch och tända lite dofljus se hur mycket nya doftljusen från ikea doftar :) hihi.

 

har även idag fått extremt mycket söta och undebrar kommentarer från er alla. och hela 175 unika besökare tror jag det va hittils :) gör mig så jävla glad!

Iväg igen

Skrivet: 2010-03-18 @ 20:15:31 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag och sambon till gymmet och möta upp hans bror oc slita av oss lite.

tillbaka senare

Vart borta hela dagen igen

Skrivet: 2010-03-18 @ 19:26:43 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nyss hemkommen efter en tripp till Aalborg igen och IKEA, biltema & bilka.
vi köpte vägghyllor på IKEA och även lite doft ljus billiga handdukar och två skit billiga rislampor till taket :) blir en i tvrummet och en i köket.

är helt slut i kroppen nu men ska ände äta och sen iväg till gymmet med smabon och hans bror en sväng. träna lite armar tror jag :)

dock tog jag inga bilder idag utan bjuder på en gammal bild jag tagit

OCH besöksrekord idag tortts att jag vart borta hela dagen . 140 unika besökare hittils ♥ jag älskar er :D

Upp upp och iväg

Skrivet: 2010-03-18 @ 11:06:17 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vaknade för en stund sedan och sitter nu och försöker vakna lite till liv. idag ska vi trotts allt till Aalborg för sonni ville till thansen och köpa något till bilen. och jag vill till ikea och köpa som där billiga vägghyllorna & doftljuskanske en wokpanna för 39kr också :) alltid velat ha en.

 

men först ska vi till Føtex och köpa solbrillor 2 par för 100kr så vi har något i bilen nu n'är solen börjar titta fram.

 

jag uppdaterar senare :)

 

Så här mysigt har jag det

Skrivet: 2010-03-17 @ 19:41:14 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag har städat som ni alla vet och finns inget bättre än detta när man är hemma själv och myser framför tvn.
på första bilden kan ni se våra nya blommor jag och smabon köpte idag och även mina sista minuter gardiner :P haha


älskar mitt hem!

Ändrade lite

Skrivet: 2010-03-17 @ 18:46:58 | En del av: Vardag | 5 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag vart inte alls nöjd med hur min header och bakgrund blev sist jag gjorde ordning på designen men nu så jävlar! nu har jag pillat ordning det också. det är ju ganska lätt att göra.
den vart lite mörkare igen tröttnade ganska snabbt på enb ljus design. mörkt är mer jag!.
har iaf städat klart nu och donat ska snart göra lite mat och äta.

Jag är helt slut i hela kroppen usch ja!

Kollar intresset!

Skrivet: 2010-03-17 @ 18:10:26 | En del av: Tävlingar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


tänkte jag skulle kolla instresset för att ev starta Veckans Blogg här i mkin blogg. då min statestik börjar gå lite uppåt än vad jag normalt är van vid.
kommentera detta inlägg ovan om du tycker jag ska ha börja med Veckans Blogg.


Vad är våren utan doft?

Skrivet: 2010-03-17 @ 17:19:07 | En del av: Inspire me | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

va nyss på føtex och köpte mat till mig och sambon och hittade mina första doftljus i Thisted!
ska köpa en massa doftljus på IKEA i morgon om vi nu åker dit. men hittade iaf dessa med lavender doft. hur underbara som heslt.

jag vann JAG VANN!

Skrivet: 2010-03-17 @ 16:03:59 | En del av: Tävlingar | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag ställde upp i en tävling på mian sidor på Hööks och jag VANN ett par skor.
yes yes yes
jag har aldirg vunnit innan!
åååh

Vårstädar för fullt!

Skrivet: 2010-03-17 @ 14:40:06 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

blev inte mycket med att sy gardiner men hittade tygstycken i mysfärg som passa lite till vad jag siktar mot och hängde upp som typ bara hände dom över gardinstången. blev skit mysigt :P

sen har jag går helt bananas med en trasa och en flaska ajax i hela lägneheten. tvättar bot gammla gammla olje och nikotin fläkra på väggar och dörrposter. tvättat tvrusförnstret lite taskigt med ajax också bara för att få bort smutsen. ska köpa medel till fönstren i morgon.

Tvättade till och med ytterdörren invändig och utvändigt haha :P folk i bilarna bläöngde på mgi som fan när jag stog där ut med turkosta mysbrallor och babyrosa linne och skura utsidan va våran ingång till lgäenheten mitt i centrum hahaha :P

mitt i allt kom smabon hem från skolan och hjälpermig lite innan han ska iväg till sina föräldrar och byta till sommardäck och göra allt klart i bilen.
jag ska fortsätta damsuga golven och tvätta golven och sen ska jag tända ljus och njuta! haha

Vår i Tibro 2009

Laddar batteriet

Skrivet: 2010-03-17 @ 13:15:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

tar en paus från smallville avsnitten liten stund och tänkte att jag skulle korta upp gardinernan i tvrummet lite. just nu hänger gardinernan som fan katterna river ner det hela tiden så tänkte sy om mina långa svarta supertunna gardiner till gardin kappor genom att sy upp dom en massa och tra ut allt på hela stången. får se först om det räcker till men skulle bli snygg här inne och inget för katterna att riva ner.

tar bilder sen lovar jag :)
dags att börja mäta och ha sig :)

Foton: In motion

Skrivet: 2010-03-17 @ 12:46:35 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Bilder från våran resa mellan Aalborg & Thisted.
Alla bilder är tagna från rörlig bil i ca 80km / timmen med lång slutartid.
jag blec lite nöjd med dom. för ingen blir sig lik. nästan så jag vill ha vissa inramade på väggen som lite abstrakt konst haha :P













Vart är solen?

Skrivet: 2010-03-17 @ 10:23:09 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vaknade nyss och tittar ut och det är mulet och tråkigt idag förtsa jag tänkte va "NEJ SNÄLLA INGEN MER SNÖ!" innan jag insåg att det iaf är plusgrader ute så lär blir regn om inget annat.

har ont i axeln denna morgon då jag seriöst ligger helt stilla hela natten tror jag. legat på samma axel hela natten och tryckts. aj aj.

 

igår redigerade jag lite bilder som jag tog igår. bilder jag tog i bilen medans vi åkte hem. lekte med slutartiden och fick skit snygga och speciella bilder :P

kommer ladda upp dom bilderna senare :) ska sega och kolla ett svanitt med smallville så jag vaknar till liv först.

 

Rawr!

Hemma efter en heldag i Aalborg

Skrivet: 2010-03-16 @ 22:32:16 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Oj vilken lång dag det vart. gick upp kl 09.00 idag och kl 12.00 åkte jag och sambon till privat sjukhus i Aalborg för en scanning av sambons rygg för att se om dom hittade vad som är fel. dock hitta dom inget och sista det kan vara nu är musklerna.



han hade 2 tider en va kl 14.00 och en va kl 17.00 i mellan där åkte vi en bit bort på vägen till nyöppnade IKEA och strosade runt och hittade en massa vi vill ha. kanske ska till Aalborg och IKEA igen på torsdag när vi får pengar igen. jag vill ha ikea doftljus och billiga vägghyllor :)
men idag köpte vi ett svart dra på lakan och en sån där modul sak i nät som hänger från taket för förvaring från barnavdelingen .. och en sån där plaströr till plastpåsar i köket. billigt skit :)



sen åkte vi tillbaka och tog hans sista tid som drog ut en timma.
blerv en fönstershopping på BILKA typ som coop forum/ica maxo fast ca 5 gånger större. helt sanslöst stort. och billigt som willys nästan :Pdom har allt från kläder smycken till tv radio till soffor och möbler & mat.
dit ska vi också vi hittade skit snygga mörklila lampor till tvrummet där. skit billiga dom med :)

sen kom mörkret och jag letke med slutartiden på kameran och "bemästrade" charmen med lång slutartid i rörlig bil. här har ni en av mina favoriter bland alla bilder jag tog.

2/1 second - F/5.6 @ 55 mm - ISO 100


tror vi ska sova snart är skit trött gör ont i hela kroppen och fötterna ska vi inte ens tala om. i mrogon ska jag till gymmet igen. sen får vi se vad som händer :)

Träningsvärk som bara fan

Skrivet: 2010-03-16 @ 09:51:59 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Oj oj oj OJ! det gör ont idag va inget när jag låg i sängen men när jag försökte stötta mig på armarna och sätta mig upp fyfan va ont jag har.

tränade som ni vet armar igår på gymmet typ en maskin där man tränar armar, axlar och bröst enda jag gjorde va 10 st på 5 ynka minimum kilo och 10 på 10 kilo och sen 10 på 15 kilo. och idag kan jag knappast röra mina axlar :P haha

så här mycket folk va det på gymmet igår föresten :P

 

hahaha helt ÖDE tog en bild med mobil kameran (jävligt nice kamera faktiskt, visste knappt det haha). haha älskar detta gymmet. idag blir det dock inget gym.

 

jag ska strax ta på mig kläder och borsta håret och tänderna så ska vi till kommunen och boka en tid åt mig sen ska vi till bageriet på føtex och köpa något billigt och gott till bilen och även frukost. kl 12 ska vi börja röra oss mot Aalborg.

Sömnkoma som vanligt!

Skrivet: 2010-03-15 @ 23:24:31 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu är det dags för lite sömnkoma. ska dock upp kl 09.00 i mrogon ta med mig smabon åka till kommun huset och hitta avdelningen vi ska ill och hitta denna Helle Holm och boka tid så jag kan komma in på danska kurs snarast.
efter det ska vi till Bageriet inne på Føtex och köpa frukost innan vi ska åka till sjukhuset i Aalborg kl 12.00 och scanna sambons rygg. blir altså liten roadtrip i morgon igen.


så godnatt darlings


Nya avsnitt CSI Miami

Skrivet: 2010-03-15 @ 20:37:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ligger i sængen med laptop och tittar på nya avsnitt CSI Miami som går på tv ♥

myspys!

 

hoppas ni har en underbar kvæll

 

Telephone med Lady GaGa

Skrivet: 2010-03-15 @ 19:41:03 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Udda video men vad förväntar man sig av lady GaGa igentligen men låten är nog en jag förvånandsvärt skulle tycka om i längden.

lyssna och se vad du själv tycker.

 

ganska så bildlös dag

Skrivet: 2010-03-15 @ 18:20:15 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja jag vet ganska trist här utan bilder på allt och lite till. men idag har jag vart lite hängig och trött och inte alls haft det där duget att fota. i morgon ska jag och sambon till Aalborg för han har tid på privat sjukhus där för scan av ryggen han skadat. sen ska vi gå snabbt och bränna lite tid och fönstershppa på ikea och kanske ta en bit och äta någon stans.

Just nu håller vi på och laga stuvade makaroner och stekt falukorv och bacon ♥ det är en fetis-dag idag. massa fet och god mat :P haha tragiska va att det stog mellan detta eller nyttig tonfisk fallad hahaha självklart valde vi fetaste vi kunde komma på :P

men men gotta oss ska vi i mrogon tar jag med mig kameran och LOVAR denna gång att fota på vägen och lite till. ska även ta med kompakt kameran för den tar ruskigt bra bilder :P fortfarande inte en aning om hur min Nikon D3000 funkar.. jag bara chansar varje gång jag tar bilder. har ingen aning om bländare och skit allt jag har koll på är max ISO och vitbalans :P hahaha och välja mellan standard, portait, vivid, landscape osv  osv :P hahamotljus och bländare och skit har jag inte en aning om vad det är knappast :P men se.. det funkar helt ok iaf :P fortfarande jävligt svårt att få bilder i rum med nerdimmad belysning. allt blir syddigt :P men men det är det jag har kompakten till.

men men ännu ett bildlöst och tråkigt inlägg :P
tråka inte ihjäl er nu :P

Möttes av detta

Skrivet: 2010-03-15 @ 14:04:49 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu är jag hemkommen från gymmet också. tränade motion 20 minuter på crosstrainer och sen gick jag runt till olka maskiner typ tränade lite ben och tränade bröst/arm & axlar och sen tränade jag lite mage. sen 5 minuter up och ner träning på crosstrainern igen. cklade dessutom upp dit. fick faktiskt upp låset på cykeln MEN jag ska fan skaffa lås med nyckel och inte bara number combo. går knappast att skruva på dom där sakerna usch.
tagit mig en lång dusch också så nu ska jag vänta på att smabon kommer hem från skoaln och kolla på smallville medaqns jag väntar.

möttes dessutom av detta när jag kom hem. dom är så jävla underbara



Jag svskyr verkligen att jag inte kan!

Skrivet: 2010-03-15 @ 12:11:34 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Fyfan för dessa blogg tjänster. man tycker ju endå att man ska kunna mobil-blogga via mms även om man har danskt mobilnummer -.- blir så less. men får väl nöja mig med att fota med mobilen när man är på språng. bleh.. men men nu ska jag till gymmet. försöka få upp cykel låset och trampa iväg. ska förbi thisted kommun också och kolla om den där helle holm är där eller om man kan boka in en tid hos henne.

uppdaterar senare :)

Godmorgon gott folk!

Skrivet: 2010-03-15 @ 10:56:52 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här och avnjuter een frukost efte rjag kommit hem från jobcenter. fick vänta ca 25 minuter på att komma in till hon jag skulle till men väl dr inne han jag sätta mig och så började hon skirva på en postit till mig. hon sa att jag ska till kommunens barn & familje avdelning och boka tid hos någon Helle Holm som ska kunna skicka mig på danska kurser 3 dagar i veckan. och om 3 månader ska jag tillbaka till jobcenter så skulle min NYA kontaktperson på jobcenter hitta mig ett jobb :P haha hon ska till och med ringa mig i mellan åt för att kolla upp på min danska :P

blev riktigt glad över att dom äntligen skickar mig till danska kurs :)

men nu ska jag avnjuta min frukost och sen ska jag kolla ett avsnitt smallvill innan jag ska cykla till gymmet. får se om jag får upp cykel låset :)

 

Trött som bara den

Skrivet: 2010-03-15 @ 00:24:55 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ne nu ska jag sova. ska upp i tid i mrogon ska till jobcenter på möte kl 10.00 fr se vad dom vill.
är piss trött dessutom.
godnatt

RÄTT låt vann!

Skrivet: 2010-03-14 @ 22:54:46 | En del av: News | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

børjar med att sæga att jag anvænder danska instællningar på laptopen just nu och det får ni leva med.

jag læser øverallt alla taskiga ord som skrivs om Anna's vinst i melodifestivalen. sjølv var hon min stora favorit och tror att hon har større chans æn nån jævla flickfavorit som darin eller veteran som carola. hennes låt gjorde så jag får gåshud. den ær bara så bra.
en låt som fastnar. med årets motstånd så kanske hon inte vinner hela skiten men vi kommer iaf inte sist helt utan poæng som senaste åren nær sverige skickar skit musik. denna låt ær BRA!

det ær vad jag har att sæga om saken och det står jag før. ælskar verkligen den hær låten.

Dejlig aften med min skat

Skrivet: 2010-03-14 @ 21:00:04 | En del av: På danska | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jeg ligger i sengen og se tv og låner Kevin's bærbare computer til at skrive dette.
Jeg tænkte at prøve en dansk indlæg i bloggen
ikke en lang post, for min dansk er ikke godt, jeg bør ikke give op. bare for at prøve min vej, dette er bestemt ikke ret til?
Nu skal jeg Sonni og se New Moon.
have en god aften.

Dagens middag!

Skrivet: 2010-03-14 @ 20:21:56 | En del av: Mat | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här har ni min och sambons mysmiddag ikväll. det blev kyckling fajitas ♥ så ruskigt gott att det är inte sant.
och nu avnjuter vi hemmagjord Jordgubbs sorbet det är extremt gott. allt vi använde va frysna jordgubbar och mild vanilj yougurt.
syndigt gott




En mycket seg gårdag

Skrivet: 2010-03-14 @ 12:33:01 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

men oj då. igår så va jag oich smabon skit trötts och helt sösa men slutade till slut med att vi åkte ca 15-20 minuter ut till hans vän rasmus och hans flickvän marienne (hon som äger hästen jag ska hjälpa till med btw, sket i den där unghästen för ägare hörde aldrig av sig)

 

men men vi hamnade där och gosade med deras nya lilla 9 veckors boxer valp som hette Kato. så jävla charmig jävel. vi kollade på braveheart som gick på tv. och åt glass med chokladkaka. kom hem runt midnatt och då va vi så trötta att vi slängde av oss ytterkläderna och borsta sänderna och gick och la oss direkt.


tyvärr har jag ingen bild att bjuda på denna morgon fåpr se om vi orkar ge oss iväg idag och fota lite så jag har lite och bjuda på i mellanåt. men det blåser halvstorm ute men solen skiner iaf haha :P


igår hade jag dessutom besöksrekord på 133 unika besökare

Helt slutkörd

Skrivet: 2010-03-13 @ 17:02:37 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag är jag lite tråkig och tyst på bloggen men jag är seriöst helt död. har ingen som heslt energi att ens sitta upp. fick ingen sömn i natt och tidig mrogon :( har lite asvårt att sova igen. och på måndag ska jag på jobbsamtal på jobcenter här i thisted. får se vad hon vill. inte den roligase kärringen jag måste ha. kan tyvärr inte byta kontakt person... allt hon vill är att skicka hem mig till det jävla land jag kom från ... typ. skit trist attiyd. säger jämt att mina chanser till ett rikitgt liv i dnamark är minimala och att jag borde åka hem till sverige igen osv osv. usch hatar henne.. men men tydligen måste jag gå på dom mötena då jag är bokförd i danmark nu för tiden.

idag ska vi göra kyckling och pommes. ska bli gott som fan. var även på netto och köpte mer frysta bär till smoothies. hittade världens godaste frysta jordgubbar :)

men men då jag inte har orkat fota mer idag efter vi va i väg i morses bjuder jag på en av testbilderna jag tog.
i brist på annat och för att inte göra detta inlägg för tristoch tråkigt wall of text material.

Då va man hemma igen

Skrivet: 2010-03-13 @ 12:42:33 | En del av: Foto | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Trött som bara fan är man vill sova men bäst att inte göra det. usch för en talangshow så jävla tidigt på mrogonen... va fan börja kl 13.00 istället som allt annat. men men fick dessutom inga bra bilder för fanns ina platser långt fram och en fotograf från tidining stog i mitten av gången och tog upp all plats så jag fick gott hålla mig på kanten och försöka hålla fotografen utanför bild. dock va ljuset där inne kasst för mina kunskaper och vägrar använda den inbyggda blixten. förstör helt helheten i bilderna. men då ljuset va så tråkigt och bilderna blev sådär vart det snyggast att göra dom svartvita. och som ni ser hade jag sämst platsen. alla bilder är typ insomade såmycket jag kan och endå frå jag med 7000 huvuden i publiken.

Upp och iväg och kolla talangshow

Skrivet: 2010-03-13 @ 08:55:09 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här nyvaken men endå stressad. om ca 30 minuter måste vi åka och jag sitter osminkad risigt hår och i morgonrock. sambon är snabbt iväg och köper frukost på lidl lite yougurt och marmeland. så vi står oss tills vi kommer hem.

 

så det bli bara ett kort godmorgon nu flr måste även lägga batteriet på laddning. ska ha med mig båda kamerorna.

uppdaterar när jag är hemma igen.

Upp tidigt i morgon

Skrivet: 2010-03-13 @ 01:04:36 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Nu ska jag sooova. trött som fan och ska upp tidigt och ska iväg och kolla på smabons lillebror band uppträda på talangshow :)

godnatt darlings

Foton: Kristallkrona ♥

Skrivet: 2010-03-12 @ 22:44:08 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Lite bilder jag tog på svärmors underbart snygga kristallkrona över matbordet.
med stjärnfilter.
jag ÄLSKAR dessa bilder






Hemma och nöjd

Skrivet: 2010-03-12 @ 22:19:00 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu har vi kommit hem igen efter middag hos svärföräldrarna. det va ruskigt gott med kyckling och potatis och sås och massa gott gott.
tog lite bilder också. helt vanliga sådana. det vart lite dåligt ljus till slut att jag hade problem och få stadiga bilder utan stativ igen. trotts super högt iso och hela kittet gick endå inte. men men grinar inte för det.

här är kvällens få "bra" bilder jag fick. först blommorna vi köpte som present super fina!








Svärmor fyller år

Skrivet: 2010-03-12 @ 17:11:58 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag ska vi till sambons föräldrar och äta middag för svärmor fyllde år i onsdags så vi va nyss iväg och köpte henne en present. ska se om jag kan få några kronor till och köpa något jag vet hon kommer gilla, som inte kostar en förmögenhet.

ska ta med mig kameran till middagen och se om jag kan få lite bilder tror det skulle uppskattas :) sen gillar jag att vara bakom kameran mer än framför. jag är onte fotogenisk någonstans :P tar 7000 bilder innan jag får en bra :P
webcam är bättre :P

men men nu ska vi iväg så kortar ner här nu. uppdaterar senare med lite bilder kanske :)

Jag älskar min sambo lite extra idag

Skrivet: 2010-03-12 @ 13:59:31 | En del av: Vardag | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Kom nyss hem efter sambon överaskade mig och sa "jag tror jag hittat en häst för dig att rida" visade sig vara hans nära vän rasmus vars flickvän har en häst hon inte riktigt hinner med.
vi va ute och kolla på en och såg eakt ut som Error hemma hos mamma :) jätte fin och lugn häst. dock är det väldigt mycket snö nu så deras ridbana är en hage och deras hagar är en snöparadis med hängande trådar. tydligen mycket att fixa med där ute.
men hon är en ängel som låter mig få komma och hjälpa och rida. ska bara invänta mammas lilla paket.

men men nu ska jag hitta något och äta är fan skit hungrig.

bjuder på en till bild på Siska från igår.

Solen skiner och jag är trött

Skrivet: 2010-03-12 @ 11:52:50 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

varför är det alltid så?

SKa snart göra mig en smoothie och när sambon kommer hem ska jag låna pengar och fylla på mobilen så jag kan ringa tjejen med hästen själv. börjar bli otålig haha går och trippar på tå lite här hemma. jag vill ut och se om det är en häst för mig eller inte. om inte ska jag ev kolla över ridskola igen. det blir antingen eller typ. känns bara som jag inte får något gjort.

 

men nu blir det smoothie och lite morgon-tv ryggen gör fan ont idag ska se om jag kan byta data stol med smabon över dagen.

Tidig kväll med lite tv

Skrivet: 2010-03-11 @ 23:09:25 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥


Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig sambon ska upp tidigt så tänkte att jag skulle göra ett enytt försök att komma upp i tid i morgon.

så godnatt!

Foton: Playground

Skrivet: 2010-03-11 @ 22:49:19 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Lite bilder på Pixi från tidigare idag. när hon låg i fönstret och lekte med ett snöre i vårsolen.






Bambi nr 2 är död

Skrivet: 2010-03-11 @ 22:00:41 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jahapp. då va det sambons andra rådjur på 1 månad han kör på. hahaha. usch fattar inte hur han lyckas. dock klarade sig bilen utan direkta skador var bara ena framlyktan som krossades.. Nissan är en pansarburk tydligen. bambi blev dock mos ganska nasty det ba blod överallt och stackarn så helt söndermald ut ben och ryggrader som inte var där som borde.. :( RIP fina varelse.

tror dock att sambon är på mission att utrota varenda rådjur i hela nordjylland. fattar inte :P

men nyss hemkommna iaf efter den lilla olyckan där också vi fick med oss ett par snygga fälgar som smabon blev glad över.

vi stanna på statoil och köpte glass & hotdog och satt mest hela resan och svor över att gps jävlen inte ville låta oss skriva in adress vi skulle till utan vi kunde bara se vart vi va på kartan :P men vi hittade iaf till Holstebro och körde äver Skive på vägen hem igen just mellan nykøbing mors & bron över till vildsund så dog bambi. eller ja rättare sagt 500 meter från bron -.-

jag satt mest och skämtade bort allt för jag hatar att köra på djur så känner mgi så hemsk. skit läskig duimma va det iaf.


här är iaf lite kassa bilder från en skakig bilfärd

 




Siska myser i vårsolen

Skrivet: 2010-03-11 @ 17:07:21 | En del av: Foto | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fick bilder på siska när hon myser i fönstret och vårsolen.
älskade siska




Gymmet nu

Skrivet: 2010-03-11 @ 14:16:06 | En del av: Vardag | 5 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har som ni vet syndat lite och ätit en massa glass och latat mig och inte orkat me dgymmet men idag så jävlar ska det slitas.. har iofs trotts allt detta gottande gått ner 2 kilo. rör på mig mycket med nur för tiden.

och tjejen med hästen jag skulle kolla på har iaf läst mina mail nu och fått mitt mobilnummer får se om hon ringer eller mailar för jag har inga pengar på mobilen förens nästa vecka. hon har ju säkerligen väldigt mycket att göra och knappt med tid. men får hoppas på det bästa.

Foton: Gårdagens galna solnedgång

Skrivet: 2010-03-11 @ 11:55:06 | En del av: Foto | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

här är någora biler jag tog igår. denna gång fotade jag i Vivid +1 sau vilket gjorde att färgerna riktigt poppade ut som dom skulle. minns dock inte ISO och pallar inte öppna bilderna i camera raw och kolla :P jag är latast i sverige. det märks även på bilderna jag stod i min ytterdörrs öppning och fotade över hustaken när jag kunde tagit en snabb 3 minuter promenad upp för backen och fått bilder på endast hilmen och ev hustaken av stansom lite "förgrund" men men lat som jag är fick jag dessa bilder igårkväll.

 






Roadtrip idag igen

Skrivet: 2010-03-11 @ 10:26:34 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vaknade lite sent idag va meningen jag skulle va uppe kl 08.00 tillsammans med sambon men sov 2 timmar extra :P haha så han borde snart komma hem från skolan.

 

idag ska vi på liten roadtrip igen, vi ska iväg och köpa nya fälgar för pengarna vi sålde dom gamla för, sålde dom endas för dom inte passa på vårna nya bil så har tydligen hittat några som gör det.

 

jag ska börja dagen med en smoothie och ska kolla över bilderna på solnedgången om en stund se om det vart några bra. tar med mig kameran ikväll också.

 

uppdaterar mer sen

Det får bli i morgon istället

Skrivet: 2010-03-10 @ 22:40:20 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

För nu ska jag sova. sambon har gått och lags sig för han ska upp tidigt i mrogon så tänkte att jag med kan sova tidigt. har jobbsamtal på Jobcenter på måndag kl 10.00 kanske dags att försöka vakna innan lunch för en gångs skull.
är faktisk ganska trött efter jag vart uppe kl 08.30 i morses. bilderna på solnedgången kommer altså i mrogon när jag vaknat måste ladda kamera batteriet också.

som vanligt hehe.

godnatt darlings

Nya designen uppe :)

Skrivet: 2010-03-10 @ 21:41:30 | En del av: Blogg & Ide | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

YEY jag blev klar fort som fan :) trodde aldirg bloggdesignen skulle bli klar så fort men voila. gick bättre än väntat :P kanske kommer göra en ny header när jag får lite bättre bilder. samma gäller bakgrunden. men det dugr tills nu :) hoppas ni gillar det så här såg min gamla ut

 

Så nu ska jag göra lite kvällsmat och gotta mig i soffan känner ryggen tar stryk som fan va att sitter framåtlutat med näsan vid skärmen i 3 timmar nu haha .

fick bilder på solnedgången idag så kommer upp bilder sen på det. mycket färger. denna gången hade jag b'ttre inställningar.... tror jag haha :P

Då va det sista beställt

Skrivet: 2010-03-10 @ 19:15:48 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Då har man Beställt dom två sista sakerna jag kommer behöva till stallet efter paketet från mamma kommer.

har beställt en jacka & en multiscarf


Denna Jacka blir snart min





och denna underbara multiscarf


nu ska man invänta svar från tjejen med hästen om dag att mötas och vänta på paketet från mamma.
jag hoppas verkligen att jag och vallacken passar ihop. stor sten kommer lyftas frpn mitt hjärta. kännt mig lite deppig som ni kanske vet redan över att jag inte haft någon som heslt kontakt med hästar. inte ens klappat en häst sen jag va hos mamma i februari. hann aldrig rida då utan får bli i sommar. innan dess har det snart vart 8 månader sist jag va nära en häst.

men men nu ska jag vara lite social för sambons storebror heinrich är här med sin dator ikväll för han är ledig från jobbet i mrogon :)

Kvällens sötaste bilder

Skrivet: 2010-03-10 @ 18:13:55 | En del av: Foto | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fick lite snapshots på Pixi & Siska i sambons datastol där som ligger och kramas.

bilderna blev fick lite suddiga då jag försökte få bilder på dom innan dom vaknade. va tvungen att sitta å huk och jag har sämst balans på huk så jag fummla som fan, sen han jag inte kolla över inställningar och iso heller xD jag vill ha ett stativ :P men men

siska ligger och krama om lilla Pixi. till slut vaknade pixi och la sig i en mer "bekväm" position haha. hon är charmigaste katten någonsin :P

 




Smoothie

Skrivet: 2010-03-10 @ 17:05:36 | En del av: Mat | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag somnade i sängen förut, skylle bara lägga mig ner lite och vila ryggen och toksomnade. sov i 2 timmar.
sen vaknade jag och jag och smabon åkte iväg till SUper Brugsen och skulle hämta ut ett paket och köpa lite och äta. lyckades få med mig saker till smoothies massa frysta frukter och annat.

här är min

½ banan

½dl Frysta Hallon

4 st Frysta jordgubbar

Valfritt önskade antal bitar annanas (bitar på burk)

2 msk ca med juice från annanasburken

½-1dl Apelsinjuice

 

mixa mixa mixa i mixern

 

Resultat

 

Paket från mamma

Skrivet: 2010-03-10 @ 11:33:46 | En del av: Hästar | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu skickade jag pengar till frakt av ett paket mamma ska skicka till mig med massor av mina ridgrejor.

det blir

  • Ridhjälm
  • Shortchaps
  • Sporrar
  • Säkerhetsväst
  • Ridstövlar (för smala i skaftet så får ta dom till skomakaren)
  • Skritt täcke (begärde jag att hon även skickade ett av dom mysiga skritttäckena i fleece som jag älskar)

Så nu är det bara för mig att vänta hoppas att det kommer med posten snart :) blir mindre saker för mig att behöva köpa.

nu blir det fönstershopping. ska även hämta ut kompakt kameran från reperation YEY.

P3 Danmark haha

Skrivet: 2010-03-10 @ 09:14:12 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Uppe med tuppen idag .... FAKTISKT!

sitter och lyssnar på P3 på dr.dk och lyssnar på ett förmiddags program för att lära mig hänga med i konvos :P det ni tränar i hemlighet :P ne men jag fattar ju danska bara att när det går för fort så blir det grö av alltihopa.

 

idag ska jag och sambon till ridsportsbutiken här i stan och kolla vad dom har inna jag ska få beställa hem utrustning.
ska bli roligt att fönstershoppa lite med sambon han vill sällan vara med och göra något. men för en gångs skull är det hans ide att åka dit :) bara för att göra mig glad. han är för underbar. tänkte ta med mig kameran ut idag dock blir det säkert bara lite stadsbilder från bilen se om sambon vill köra mig till bra ställen att ta lite bilder.

dags att runda av morgon inlägget nu. men uppdaterar senare. hoppas hoppas kunna få lite bilder :)

Besöksrekord igen och dags att sova

Skrivet: 2010-03-09 @ 23:56:36 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag sova är så jävla trött eller ja börjar bli. har hafr besöksrekord idag och det har vart idag ca 100 besökare idag :) YEY eller ja rättare sagt just vid detta tillfälle 10 min innan midnatt så har jag 98 men det är nästa samma :) detta är Unika besökare :)

åh lycka :)

hoppas på bättre väder och mer bilder. vill ut ut ut.
håller även på med en lite vinter/vårig header till nya designen hoppas bli klar snart fortfarande mycket att pilla med. väntar på kompaktkameran ska komma hem från reperation så jag kan ta bilder på min Nikon till "kamera väskan"

men nu ska kag sova :) godnatt underbara läsare.

 

Favorit i repris


Hemma i värmen igen

Skrivet: 2010-03-09 @ 23:21:53 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

det va en liten roadtrip och sälja sambons gamla fälgar.gick som smort. höll på att dö av kylan när vi packa in fälgarna i bilden hos hans föräldrar sate va kallt det är ute.

i morgon ska vi iväg och kolla i en ridaffär här i thisted kolla om det finns något billigt eller om allt är pikur och skit :P

jag hag sagt hur mycket jag längtar efter sommar regn? ni vet sånt där hellregn :)
UNDERBART!

hittade en bild på det som jag tog när jag bodde i Västervik 2008 från våran lägenhet.



jag saknar sommaren och ösregn :) svensk sommar :)

Iväg vi åker

Skrivet: 2010-03-09 @ 20:31:05 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu blir det..

vi ska iväg lite oväntat och sälja sambons fälgar haha :P tar mig tillfället att komma utanför dörren lite :)

 

hörs senare

Ridutrustning

Skrivet: 2010-03-09 @ 20:01:43 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Jag söker en sida med billig ridutrustning. förutom börjes & hööks.
eller någon som har ett par helskodda ridbyxor i storlek 44 liggandes och vill sälja.
jag har kollat runt på hööks och börjes efter ett par prisvärda och billiga helskodda ridbyckor. hittade ett par beiga men visade sig att dom bara fans var i varnstorlek -.-
så typiskt!

tänkte kolla runt mer på blocket men är jätte sugen på ett par helskodda ridbyxor.

 

Dom här vill jag ha men tyvärr lite för dyra för mig just nu

Hittade denna

Skrivet: 2010-03-09 @ 17:07:51 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag hittade denna rosa söta microfiber duk till glasögon och kameran att rengöra med.funkar skit bra tror objektivet är renare än någonsin :P inte ett damkorn :P kameran agerade knasigt och isot blev för högt :( menm men en bild är en bild behöver inte alltid vara perfekt.
lär mig väl snart.


 

Maten står i ugnen och sambon borde vara hemma när som heslt. dock kommer han säkert bli grinig då grannen snott hans parkering och han måste då parkera bakom honnom och blockera att grannen kan ta sig ut. antar att grannen får skylla sig själv. idiot!

men men dags att slappa lite tänkte kolla runt lite sidor och ev kolla ett avsnitt smallville.

Potatisgrtäng i all ära!

Skrivet: 2010-03-09 @ 15:35:57 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag iväg till affären och köpa mat vi ska ha potatisgratäng idag :P
Kevin hade önskat det via sms idag från jobbet han erbjöd sig till ock med och skala potatis :)

off i go :P

Ego bild

Skrivet: 2010-03-09 @ 15:26:10 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag idag :P
lekte lite med bilden i PS :P bara fr jag ville :P blev just som jag ville ha den YEY jag lär mig :)

Leker lite med min design

Skrivet: 2010-03-09 @ 14:05:42 | En del av: Blogg & Ide | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja idag fick jag rycket att göra om min design lite lätt bara typ en ny header och kanske ändra lite i sidmenyn

tänkte mig lite mellanrum mellan allt. planerade även lite dox aktigt i menyn men funderar fortfarande på hur jag ska lösa det det kommer det kommer :) lovar :P men denna gång ska jag ta min tid och göra den fin .. leta upp lite guider online och se vad jag kan hitta på.

så här ser det ut hittils. hahaha allt jag lyckas med på 1 timma är att få mellanrummen jämna haha  jag ä'r sämst.

En mulen och tråkig morgon

Skrivet: 2010-03-09 @ 12:29:08 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Det luktar lim och katterna är som galna. och det är inte ens morgon längre det är förmiddag. man godmorgon gott folk. sambon sitter i hallen och klär in sin baslåda till bilen med spraylim och fött fleece så det stinket verkligen lim. ute kan man heller inte vara för det är mulet och kallt och man får ingen lust alls att vara ute.

ska iaf till gymmet idag. sambon  lovade att följa med. inte haft motivation senaste dagarna pga att min rygg gjort så jävla ont.

för jag har helt tagit slut på bilder att posta men först måste jag till føtex och köpa en optik duk för jag har fått en massa srpäp och ludd på linsen som jag inte har något att torka av med allt luddar och skräpar lika mycket så blir helt ogjort.

men för nu säga jag godmorgon och kommer tillbaka sen ;)

nu blir det sängen!

Skrivet: 2010-03-09 @ 02:29:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

En ganska bildlös dag

Skrivet: 2010-03-09 @ 01:03:07 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Usch jag ber om ursäkt att det vart ganska tråkigt i bloggen idag utan bilde roch hela kittet men har vart mycket idag har vart iväg och sen ahr jag vart fast med att sitta och kolla runt massa sidor med billiga stallkläder och utrustning.
jag är bara så uppe i varv när det kommer till denna unghästen som jag har chansen att få bli ryttare till.
är lite till mig att jag glömmer bort allt annat :)


sen har vädert vart skit tråkigt senaste dagarna och jag tycker jag har fotat katterna lite väl myccket på senaste .. jag menar hur kul kan det vara att se mina katter jämt :) men ska försöka komma ut och fota mer roligare saker så snart jag kan.

Sambon tycker jag börjar bli galen

Skrivet: 2010-03-08 @ 22:02:35 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Rinde till min kära mamma ikväll och pratade med henne om denna häst jag ska kolla på och ev bli medryttare till. hon var glad för min skull :) fårgade henne om hon kunde skicka mina bruna shortchaps och en av mina 2 ridhjälmar. vilket jag tror hon skickar min marinblåa lite förstora hjälm utan ventelation och behåller min snygga nya svarta ventelations hjälm.


men men jag ska beställa saker från Börjes nästa vecka. då jag fortfarande inte har några ridskor ridvantar & ridjacka. måste bara ha det. har inga skor med ridvänlig klack på som tål att bli nerskitade.

hittade massa skit billigt på just Börjes. hittade samma saker på Hööks för dubbla priset vilket jag tyckte va löjligt och mindes att börjas finns ju och kan leverera till danmark. dock är det 88kr frakt men det kan man väl leva med?

enda jag ska beställa från hööks är en scarf för 29kr :P haha och ev sporrar med remmar.

men men här är iaf lie billigt jag hittade som kan vara bra nog för att börja med tills jag vinner på lotto och blir rik!

 

som ni ser är det i danska kronor

 

blir iaf om allt går som planerat

Kingstorn vind &vattentät jacka med fleecefoder
billiga jävla fleece handskar med grepp
vanligasvarta riddojjor .. ni vet dom där tjocka  i nylon med halva dojjan i gummi. perfa xD



nu hoppas jag bara kunna få svar från Tjejen med hästen för att komma och hälsa på Ballantine som vallacken heter. ska tydligen vara 166 i manken och vara 6 år och snygg långbent fux :P
någolunda trafiksäker, lung i tempramentet och en liten myspelle i stallet. LA nivå i dressyr, har talang för hoppning och är terrängvan :)

kan det bli bättre. prefekt häst att komma igång med en erfarenhet av unghäst med. en samarbetsvillig pojk :)

ser fram emot allt detta nu. sambon är redan trött på mitt tjat om hästar hit utrusninh dit. skjuss hit och dit och hela tjosan :P

men men så fort jag kommit till Ballantine och kollat in han så kommer nog värsta lyckliga delen i mig lägga sig ett tag :P haha stackas sambon :P

Mätt och belåten

Skrivet: 2010-03-08 @ 19:05:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu har man käkar ungsstekt falukorc och potatismos.
är så mätt att jag mår illa :P haha åt lite för fort som vanligt. blev aldrig någon New moon igår tog för lång tid att få färg på tvn :P haha så bliv säkert lite myspys ikväll.

 

Fick svar på en medryttar annons

Skrivet: 2010-03-08 @ 16:43:25 | En del av: Hästar | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

YEY jag kom hm efter jag och smabon vart iväg och hämtat ut ett rekomenderat bred till mig på posten och köpt spray lim & fleece till hans bil. så loggade jag på Heste-nette.dk och hade fått svar från en annons jag skickade svar till. där dom fortfarande sökte en ryttare till sin häst.

känns bra ka se vilka dagar som passar henne att jag kan komma och hälsa på han men sen vem vet. jag hoppas iaf :)

Siska något suddig

Skrivet: 2010-03-08 @ 14:05:52 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fick igår en bild på siska igen men dock blev den något suddig pga att hon rörde sig hela tiden. här är iaf den bästa av alla i min snapshot serie jag tog.


Då va man äntligen vaken

Skrivet: 2010-03-08 @ 12:33:57 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Uppe med "tuppen" eller vad säger man haha vaknade för ca 20 minuter sen och sitter nu och försöker vakna genom att läsa aftonbladet online.
Idag har jag lovat smabon att gå till gymmet. och mig själv för den delen. och sambon har lovat att hjälpa mig hitta häst jag kan rida och ev ringa och fråga om antagningar och priser hos ridskolor åt mig.


men nu ska jag väcka smabon som sover ännu ... skäms.


uppdaterar senare

Kanske ska börja ridskola igen YEY

Skrivet: 2010-03-08 @ 00:33:01 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vi kollade på 2½ men tills nu och nu ska vi kolla på New moon i sängen och sen sova.
och vet ni vad :) jag kanske ska börja ridskola igen :D
jag och smabon pratade lätt över der kostar med medlems avgift 2030kr / 6 månad vilket blir 340kr / månaden ca att spara och lägga undan till terminsavgiften :) vi ska ringa i mrogon kanske och kolla om det finns platser redan eller om jag måste vänta tills efter sommarbetet. ingen aning hur det funkar här omkring. ska ev kolla runt på olika ridskolor. menar det är en gång i veckan jag behöver skjuss av sambon :) ska ev kolla om man fortfarande kan hitta häst att bli medryttare på som man kan rida för insruktör för :) gif alla dessa tankar och planer jag har :)


måste dock köpa ridskor och ridhjälm ör det har jag inga. ev en billig stalljacka.

men men film och sen sova nu :)


Nytt besöksrekord igen ♥

Skrivet: 2010-03-07 @ 22:48:37 | En del av: Inspire me | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh alla är så söta har blivit helt "stormad" med kommentarer idag för ovanlighetens skull så va det för första gången på länge faktiskt kommentaer om vad mina inlägg handlade om! Victory is mine! eller mja :P ett steg åt rätt riktning :)



varje dag i över en vecka nu har min statestik stigit. runt den 23e februari köpte jag mig min första systemkamera och bilder började flöda på bloggen. mest på vardagliga saker men även lite natur osv. sen den dagen har statestiken gått från runt 10 läsare om dagen till idag hela 73 än så länge. och vem vet kanske stiger den innan midnatt.

för er som gillar det ni läser

bloglovin

 

det är ni som får mig att vilja blogga mer och om allt möjligt.

 

en massa kärlek till er alla

*lycka*

Riktigt rolig

Skrivet: 2010-03-07 @ 22:22:41 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Helt underbar film :P typiskt min komedismak. Old Dogs kan jag varmt rekomenderaq en slapp kväll med många goda skratt. är så smockfull cokså åt kycklig i pita så jag rullade och sen så hade vi chokladkaka med vaniljglass är så där äckelmätt. känns som jag inte vill äta något mer på flera dagar. med andra ord.... jag har en timma på gymmet i mrogon MINST! försöka dra 3 dagar i rad igen :)

nu ska vi även kolla på new moon men då alla säkerligen redan sett trailer för den så skiter jag i o posta den :P


Kvällens film nr1: Old Dogs

Skrivet: 2010-03-07 @ 19:55:47 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag och sambon slänga oss i soffan och kolla på filmen Old Dogs och äta varm chokladkaka med vaniljglass till efterrätt :) sååå gott :)


här har ni en trailer på kvällens första film vi ska se.


Middag på G

Skrivet: 2010-03-07 @ 18:35:20 | En del av: Mat | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Titta vad jag gör :)
Håller på och lagar mat och gott ska det bli. Ris & kyckling med fransk kycklingsås i pitabröd ♥


Riskokaren är min bästa vän. en av dom bästa julklapparna jag fått. men jag fick den ju som lite av en skämtsam present då jag faktiskt luckades bränna boil in bag-ris en gång.

men men här är lite bilder. gott gott ska det bli. Tant Letmælk fick vara med också. stackart letmælk haha.


 







Nu ska det njutas :)

Nu ska vi handla mat

Skrivet: 2010-03-07 @ 17:01:15 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


Nu har vi plockat undan lite startat en tvättmaskin med sängkläder (mys med nybäddad säng) och tömt diskmaskinen och gjort fint i köket igen. och nu ska vi iväg till Kiwi och köpa kyckling för ikväll blir det ris och kyckling med fransk kycklingsås ♥ vi har inte haft det på jätte länge.

sen ska vi ligga i sängen och ha söndagsmys och titta på New Moon & Old Dogs. ÄNTLIGEN får jag se New Moon :)

vad är era planer för söndagkvällen?




Annoying Orange!

Skrivet: 2010-03-07 @ 14:33:13 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ok igår satt sambon och hans polare och apgarav åt detta. och jag måste erkänna det är ganska bra :P haha

lite åt mitt håll i humor.

Enjoy!

 

Ne men oj då!!

Skrivet: 2010-03-07 @ 12:59:02 | En del av: Vardag | 4 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vaknade denna morgon med att jag har redan nu 30 unika besökare till bloggen :) MYCKET ovanligt så här tidigt jag menar i går fick jag besöksrekord igen på 50. undrar vad siffran ska sluta på idag.

 

och vaknade även till en masa trevliga kommentarer. ni rä underbara. det är ni som får e att fortsätta blogga lite. jag menar jag får inte så mycket kommentarer av familjen. kan få någon av pappa ibland :)

 

Jag vaknade som vanligt med lite ryggsmärta och ska be smabon kleta på lite muskel cream igen kanske ta en pinex (som alvedon).

 

till frulle vet jag dock inte vad FAN jag ska ha :P jag stog länge nyss och bara blängde in i kylskåpet. blir väl något glas med juice och något annat till, kanske lite marie kex.

 

Undead Rogue & sömnkoma!

Skrivet: 2010-03-07 @ 02:50:13 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova som en stock! jag är SÅ trött.

ikväll har det vart mycket gap och skirk på pojkarna och deras jävla spel :P själv har jag migrerat och min femlare night elf rogue blev en male undread rogue :P haha lite trött på att spela shaman jämt så ska lvla upp min rogue från 71 upp till 80 och börja farma gear :P men men nog om min nördiga sida och mer om min trötta.

 

min rygg gör ont som fan och muskel ceamen vi köpte idag funkar skit nice :P bränner gott och gör dom onda musklerna avlsappnade :) och doftar skit mycket av mint.

 

men men sömnkoma nu! hörs i morgon eftermiddad (lovar att jag vaknar kl 08.00 bara för det)


SVT play & melodifestivalen

Skrivet: 2010-03-06 @ 21:14:37 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

SItter här och spelar WoW och kollar på svt play och melodifestivalen andra chansen. vilka jävla kass musik. helt sanslöst. och vad är det med alla dessa deltävlingar. det tr för lång tid. borde korstas ner till en tävling. exakt som eurovision. alla bidrag på en gång. menar där är det inga jävla deltävlingar och eurovison är bra mycket roligare att titta på än melodifestivalen. danmark hade sin uttagning samma dag som först deltävlingen i sverige. och dom har bara EN tävling med mindre bidrag.

men men ska inte gnälla


Danmark i all ära


Myspys i soffan

Skrivet: 2010-03-06 @ 18:02:22 | En del av: Djur | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vi har det mysigt


Dagens Bilder - Nikita i farten

Skrivet: 2010-03-06 @ 14:33:25 | En del av: Foto | 6 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag såg jag Nikita vara väldigt lekfull och bestämde mig för att försöka fånga lite bilder på henne i farten i lektunneln vi köpte i sverige.
detta blev resultatet. hon är så go. dock fåg jag efter bilderna va tagana att hon hade massa glegg i ögonen som vi fick tvätta rent men hon är en snygging endå :P


 






Annons inlagd

Skrivet: 2010-03-06 @ 14:02:10 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jahapp då har man lagt in en annons till på nätet på dansk hästsida om att bli medryttare på häst i närheten.
fick ett svar idag från en tjej som bodde nästan nere i Kolding som fråga om det va för långt bort :P det är ca 3 timmar bilresa enkel resa haha :P nej fan det tar jag på scootern 3 dagar i veckan :P

men men får hoppas på andra bättre alternativ :)

bjuder på en gammal mobilbild på mig och en häst vi hadde hemma hos mamma ett tag som heter Nora


Som vilken annan morgon

Skrivet: 2010-03-06 @ 12:32:05 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

 

HAHA vad tycks om min nya talangfulla godmorgon bild?

jag vet jag är född konstnär. men men solen skiner och ville bjude på något nytt än den gamla vanliga för en gåns skull :P

det är underbart väder idag och jag och sambon sov ut båda två idag. mitt finger gör fortfarande ont men tack vara att jag hade fingret rakt i bandage igårkväll så gör det inte lika ont längre.

Idag kommer sambons bror tillbaka och ska spela lite och tror även att sambon polare Jake ska komma med sin dator också. så det blir takeout kväll YEY falafel.

men nu ska jag ta på mig vettiga kläder och kolla lite på tv till frukosten.

Mitt lillfinger är trasigt :(

Skrivet: 2010-03-06 @ 01:17:29 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Nu tänkte jag säga godnatt. för jag börjar bli trött och mitt lilfinger gör ont.

lång historia kort.... jag fick random smärta i lillringren kunde inte röra det. minsta beröring gör ont och nu börjar gnogen bli blå(?) vi har dratt i det lite så att jag nästan grät. ifall det va lite vridet elle något. men funkade inte gör fortfarande ont så nu har jag lindat in hela lilfingret i stödbandage för att ha över natten. och hoppas det 'är bättre i morgon.
självklart va det tvungen att vara högerhanden som jag använder till allt. bara att försöka fota min högerhans utan stativ va ett project.
så här der jag ut nu.

Godnatt

Jag fastnade

Skrivet: 2010-03-05 @ 23:24:11 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

oj då timmarna gick och jag fastnade med att levla min druid till nästan lvl 55 :P nu ska jag ta mig något och äta och sätta mig i soffan eller slänga mig i sännge (som jag förövrigt inte ens gjort än idag pga att jag blev lite sidetracked på vägen dit) känner mig rygg gör sjukt ont efter en dag framför datorn. plus att jag va ute och gjorde alla grannar glada och skottade bort den 30cm snö vi fick ikväll så nu kan alla komma ut och brevbäraren kan komma fram till våra brevlådor. ja jag vet jag är för jävla snäll! min rygg fick fan ta styk för grannarnas bekvämhet.

men men sängen nu och stärcka på mig kolla om det är något skit på tv. vilket jag inte tror.

Dagens Middag

Skrivet: 2010-03-05 @ 18:43:21 | En del av: Mat | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

underbar god MICROMAT ... de ni! smakade exakt som riktig indisk take-out.
Chicken tikka masala ♥

 

Sambon tar en powernap på soffan och ska säkert snart hämta sin storebror med hans dator som ska komma hit över helgen.

sänkte ta mig lite slatapinnar och slänga mig på sängen och titta på tv. kanske sätta upp gardin också :)

 

vad hittar ni på denna fredagkväll?

Orangina, Yankie & snökaos

Skrivet: 2010-03-05 @ 16:27:49 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Äntligen har Netto i stan fått tummen ur och skaffat sit stora petflaskot med Orangina till sitt sortiment för 16ddk. jag ÄLSKAR denna gudomliga dryck. Innan hade de endast en 8pack med små rundade glasflaskor som inehöll typ 2 klunkar orangina för 50ddk. eller ja det har dom fortfarande bara att bredid står stora petflaskot med 3 ggr så mer i för 16 kr... hmmmm undra hur dom tänkte med det. men men jag är glad.



vi Åkte till jysk det började snöa lite lätt. och ju närmare Vildsund vi kom ju med snöa det :P  på vägen hem såt man ca 20-30meter frmaför bilen vi körde i 40-50km /h hela vägen hem. det är snökaos ute :P fattar inte. 2 dagar med skinande sol och sen kommer detta. fyfan :P


 

sambon köpte utöver orangina, även en yankie & saltapinnar :P YEY  nu sks jag kolla ett avsnitt smallville, det va länge sen jag kollade in det och ska gotta mig.

Alla underbara människor

Skrivet: 2010-03-05 @ 12:35:55 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Igår fick jag mig en dålig avslutning tillsammans med en bra som va besöksrekord på bloggen. gud det är så roligt.
men idag är allt super. jag har vaknat till liv nu tagit på mig kläder och ska snart till Jysk med sambon som ska köpa fleece till sin "högtalarlåda" i bagaget på bilen. ja jag fattar inget såntså ska inte uttala mig :P
Idag ska han vara hemma iaf . inget mer vara ensam och hinna deppa ihop :)


katterna är helt skogstokiga och river upp repot i våra trägolv så mycket springer dom och jagar varandra. skit roligt att titta på för dom kan springa .. fort.. men bromsa vet dom inte hur man gör så dom springer in i allt möjligt.

jag kommer avsluta detta morgon meddelande med en bild på Siska som sambon tog när jag sov.
hon luktade på hans tröja och sen öppnade hon munnen så här hahahah :P hon gör så ibland .. luktar på något och sen blir det /gasp i någon minut. vi trro hon känner lukten av hans mammas katter och blir hetl till sig.
men då jag inte orkade redigera den nu och för att jag inte vet hur jag ska lyckas rädda bilden så får det bli ett original denna morgon. (ljuset va så konstigt
)


Tråkig avslutning

Skrivet: 2010-03-04 @ 23:41:42 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Usch jag rä trött, grinig och deppirmerad ikväll så kommer bli en kort avslutning på dagen. orkar dock inte dra upp vad som gnager mig men jag kommer tillbaka i morgon.
en sak gör mig glad iaf. idag hade jag besöksrekord. och jag välkomnar ännu en gång alla nya läsare.
hoppas ni trivs och hittar något som intressear er.

nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv och tycka synd om mig själv

Raid yey yey!

Skrivet: 2010-03-04 @ 20:20:09 | En del av: World of Warcraft | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ICC 25man ikväll kanske weekly också.

så här ser det ut för mig fram till kl 23.00




Jag har syndat

Skrivet: 2010-03-04 @ 19:04:19 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag skulle jag gått till gymmet :( men fastnade i med att kolla runt varenda produkt på Hööks.se
sen va jag tvungen att äta micromat idag just för jag skulle ha raid nu kl 19.30 och inte orkade laga mat och handla på sån kort tid. dvs jag åt onyttigt... :( igår köpte jag även bröd med små chokladbitar i och moffa i mig under raiden.
känner mig smäst just nu. känns som jag gjort något hur jäcla hemskt som helst. men enda jag gjort är att göra mig själv besviken och sambon kommer bli ledsen att jag inte han gå till gymmet :( i mrogon hoppas jag han kommer vara hemma han har vart borta sen kl 08.00 i morses och fortfarande inte hemma :(
saknar han fan 2 dagat och jag har knappast sett han. och han är borta innan jag vaknat. usch :(
bleh. känner mig lite blå.

Dagens Bild & Tips

Skrivet: 2010-03-04 @ 17:11:35 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Åh jag hittade mina favorit örhängen idag efter ett dom kommit bort lite i flytten till danmark.
fick en fin bild på dom i solen i fönstret. gud vad jag saknat dom.


och pga brist av bilder idag så tog jag även en bild på en fotcream som gör UNDER! gud vad jag älskar denna. det är en fot cream med gönt tea från Caroline Wozniacki. fötterna blir silkeslena och doftar underbart. en cream jag kan tipsa er alla om som har sprickor  eller tar fotbad som kan torka ur. vet dock inte vart man kan köpa denna i sverige. mne kolla runt.


Hööks & saknaden!

Skrivet: 2010-03-04 @ 16:16:33 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

när jag har lite pengar över ska jag köpa mig detta från hööks

  • Ridhjälm (min är kidnappad av mamma i sverige)
  • Ridskor (mina försvann mystiskt i mammas sadelkammare)
  • Ridstumpor (inget är bättre än ett par bekväma knästrumpor)
  • Stalljacka vind & vatten avisande (ett MÅSTE)
  • Sporrar (man vet aldrig när man behöver dom)
  • Ridvantar (för kallare dagar)
  • Ridvantar (för varmare dagar mest för ett bra grepp)
  • Stalltröja (under jackan måste man ha en bekväm tröja)
  • Multihalsduk (hittade på hööks, skit praktiskt till stallet & ridning)

nu ska jag bara bli rik! haha xD allt jag igentligen har är ridbyxor & en mysig polotröja. åh jag hoppas kunna komma igång med ridningen och hästar igen snart. jag blir tokig av att sitta hemma jämt.
enda kontakt med hästar jag har haft sen oktober är hos mamma vecka i februari och när jag sitter och drömmer mig bort på Hästnet. JAG SAKNAR ATT VARA I STALLET! OCH ÄLSKADE HÄSTARNA!


Jag sådär lagom snygg i stallet

 

Han jag saknar mest av allt

Fransson

 


Läsa en bok?

Skrivet: 2010-03-04 @ 13:48:57 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och undrar om jag ska läsa en bok eller inte. vet inte riktigt vad jag ska göra. ä'r dessutom hungrig som fan men vet inte vad jag ska äta. kanske ska prova en av dom där skumma nudlarna vi köpte på Kiwi. se om det är något hitt.
men just nu liutar det åt att läsa en bra bok. det va länge sen.


någon med tips på en bra bok att inhandla?


Skolsken i all ära

Skrivet: 2010-03-04 @ 12:21:24 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

SOLSKEN!!

vaknade 11.30idag asvatt mamma ringde och ville ha hjälp medatt betala in 2 räkningar via internet pga deras internet va nere.

 

sitter ny nyvaken med Nikita i knätsom gosar och tittar ut på det underbara vädret. dom ljög inte när dom sa att våren kommer nu. snön är nästan borta. jag bara NJUTER!

 

hoppas ni där hemma i sverige ochså får se lite solsken. jag lovar det är underbart.

 

ska även snart smsa om en häst som står ute i vesløs en kvinna som ville ha hjälp med att rida den några ggr i veckan. dom ha tydligen islandshästuppfödning där också så ganska stor anläggning.

men men ska mest sms och se om hon hittat hjälp till han än eller inte då hon la upp annonsen 9 februari.

det enda man betalar för att hjälpa henne 3 ggr i veckan är 50/50 vid ev vetrinär. vilket jag måste fråga om det är ofta. jag menar om han lätt blir halt , trampar sig eller annat tjosan. för tänka va surt om man blir part på en häst som skadar sig och behöver vetrinär jämt. då blir inte sambon glad :P

om inte han "finns kvar" så tänkte jag läga in en annons online där jag beskriver att jag gärna vill hjälpa till 2-4 ggr i veckan osv osv. se om man får napp.

 

men men dags att runda av morgon meddelanden blir alltid så långa.

 

uppdaterar sen.

En natts sömn kan göra mycket

Skrivet: 2010-03-04 @ 00:25:01 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och titta på tv lite innan jag ska sova. i mrogon ska jag till gymmet igen och dra en 30 minutare på crosstrainern.. kanske lite längre om jag orkar. ta 5 minuters pauser i mellan vcajre 15 minuters pass.  just då min kondis inte är den bästa min puls går upp som fan i slutaet på ett 15 minuters pass. usch.... men men dags för sömn känner jag behöver det. sambon kom JUST hem också -.- typisgt. hela dagen själv. saknade han en tokigt mycket faktiskt.

 

godnatt

Bilderna från igår ♥

Skrivet: 2010-03-03 @ 23:17:56 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Som lovat ska jag nu posta bilderna från igår när jag va ute hos svärföräldrana en bit utanför stan.
Det är bilder på våra katters bror Ludvig som är en gråblå hankatt super fin, även våra katters & ludvigs mamma Mille som är en fin liten tre färgad dam. sen är det lite natur och annat runt om där jag gick på promenad. hoppas ni gillar dom.


Enjoy!























Usch jag får vara healer

Skrivet: 2010-03-03 @ 21:40:34 | En del av: World of Warcraft | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

USCH för kvällens raid. en i guilden lämnade "återbud" för han va sjuk så jag fick självklart ta hans plats som healer.

BLEH! så jävla trött på att heala. sanslöst

Hemma från gymmet

Skrivet: 2010-03-03 @ 17:30:41 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu har jag vart och slitit en halvtimma på crosstrainern på gymmet. svettades som en gris och på vägen hem så stanna jag i affären och köpte rotfrukter och lax. jag ska nämligen laga ungbakade rotfrukter och ungbakad lax :)
ska bli så gott :) men dags att börja med det nu så jag kan slänga in det i ugnen och ta en dushc medans det blir klart.


här bjuuder jag på ännu en bild från igår, en bild på svärföräldranas katt & våra katters bror Ludvig


Gymmet here i come

Skrivet: 2010-03-03 @ 15:24:08 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag sticka iväg en snabbis till gymmet ska satsa på iaf en 30 minuter på crosstrainern. och se vad men jag hinner idag sen ska jag till føtex och köpte en optik duk att rengöra linsen på objektivet med och ev lite mat och hem igen. lagom att jag äter och sen loggar på i wow och börjar förbereda mig.


off i go

Nej jag är inte trött alls

Skrivet: 2010-03-03 @ 13:04:01 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

trött och sliten är man denna "morgon" ska snart göra frukost.

idag ska jag vara hemma ska till gymmet och sen ska jag laga mat och sen kl 19.45 har jag raid :)

så får se hur uppdatering kommer att ske idag men lite ska jag väl hinna med. Solen skiner annars som bara den nästan lite varmt ute känns underbart haha dock fotoade jag så mycket igår att jag blir hemm idag orkar inte fota något idag. kanske något katt eller två :D

 

men som sagt nu ska jag försöka få iväg sambon till bageriet och köpa bröd. sen ska jag njuta en en ruskoigt god frulle.

 

uppdaterar senare med gårdagens bilder :)

Nu ska jag gotta mig

Skrivet: 2010-03-03 @ 01:06:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och titta på tv tills jag somanr. men jag tänkte säga godnatt och allt det när. ska ta mig en kopp varm choklad inna sängdags. har redigerat några bilder från idag redan men bjuder bara på en tills i morgon.

mitt första vårtecken
Videung


Alla underbara nya läsare

Skrivet: 2010-03-02 @ 22:13:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Då va CSI slut och nu är det skit kassa serien SNiper på tv. antar att jag ska prypa ner i sängen igen har lite ont i magen ikväll. men ville bara säga hej till alla mina nya läsre.
har senaste 4 dagarna hadt ca 15 mer läsare / dag än vad jag brukar. för mig är detta mycket då min blogg mest innan vart för att uppdatera för familj och vänner hemms i sverige vad som händer i lilla danmark.

det är så underbart med lite nytt folk på bloggen och hoppas att ni stannar och delar min vardag med mig.


ni får jätte gärna komma med tips om vad ni vill läsa om. jag menar om det är lite extra folk kanske bloggen gått över från familj & vänner till familj och vänner och en extra liten skara.

och för er som gillar det ni läser och ser är ni mer än välkommna att följa mig via bloglovin.


bloglovin

 

 

Men hur som så ska jag kolla lite tv nu

magen gör så ont så ont, i morgon sk jag försöka redigera lite av bilderna som jag tog hos svärföräldrana idag.

men nu ska jag kolla på tv och mysa för magen gör så ont så ont!.

 

 

hoppas alla har haft en underbar go kväll

 

Äntligen hemma

Skrivet: 2010-03-02 @ 20:13:28 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

GUD va trött jag är. vart hos sambons föräldrar hela eftermiddagen och sen kom vi hem och åt mat och nu jäser vi. skulle ha gått till gymmet idag men det blev så sent nu att vi tar en extra dag ledigt.


hade med mig kameran till svärföräldrarna och tog hela 122 bilder men ska orka kolla igenom alla och bestämma vilka jag ska använda men det får bli först i morgon. för jag är så jävla trött nu. och vill bara ligga i sängen och kolla dubbelavsnitt av ny season csi som går på tv just nu.


så kommer vara lite frånvarande från bloggen resten av kvällen. men nu ska jag duka undan, göra mig en kopp tea och byta om till myskläder och lägga mig i sängen och titta på tv.


hoppas ni alla haft en underbar dag med en massa solsken ni också




En snabbis

Skrivet: 2010-03-02 @ 11:56:21 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

uppe nu och solen skiner jag och sambon ska till lidl en snabbis innan vi ska ut till "landet" med hans bror. hoppades får lite fina naturbilder. men det blir ett kort inlägg nu för vi ska iväg fort.

så uppdaterar mer sen

 

men först ett glas äppeljuice ♥

 

NU blir det nog dags att sova

Skrivet: 2010-03-02 @ 01:09:40 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag sova! jag är jätte trött och ska bara ta mig ett sista glas med äppeljuice.

hoppas alla har haft en go dag och en go kväll. jag ska iaf njuta av en hel natts sömnkoma igen.

i mrgon blir det slit på gymmet och ev tacokväll med sambon.

Myskväll avklarad

Skrivet: 2010-03-01 @ 23:49:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

kollade nyss klart på filmen på tv. tänkte göra mig lite toast och tea nu till kvällsmat. har haft en go och slapp kväll helt utvilad infor gymmet i morgon igen. ikväll har jag lekt med kameran men tänkte jag skulle spara lite på dom bilderna då dom passar till ensamma "inlägg utan bilder" för att inte göra dom så trista. mer eller mindrre bilderna jag tog ikväll passar bra till vissa inlägg jag skriver :)


men här har ni iaf en bild från ikväll i soffan. mys mys ♥


Filmkväll ♥

Skrivet: 2010-03-01 @ 21:10:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu skickade sambon sms att han är hemma om ca 15 minuter YEY. saknat han ikväll. han kommer dock inte bli glad över att grannen har ställt sin scooter på hans nyskottade parkeringsplats. det står seriöst i mitten av allt och tar upp 2 bilparkeringa mellan snödrivorna :P


ikväll går det National Treasure - Book of secrets på tv. som just börja nu kl 21.00
tänkte jag skulle mysa med lite äppeljuice och  filten till den sambon kommer ju snart hem igen så kan han sätta sig och slappna av till den han också.


hoppas ni alla har en bra kväll där ute i lilla landet lagom.


Sovrums-tvn

Skrivet: 2010-03-01 @ 19:34:48 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ÅH jag blir helt jävla galen... tänkte jag skullöe lägga mig i sängen och titta på tv. sambon har ju dratt kablar genoom halva lägenheten så man knappast kan stänga sovrumsrörren. jag får bilden att funka men kan inte få ljudet och högtalarna där inne att funka.. jag fattar inte... ser inte ens om dom är inkopplade för ser nästan ut som han dratt kablar genom tvättkorgen (?) 7000 sladdar överallt och olika kopplingar och färger och hit och dit.. fan han kommer blänga på mig och peta på EN grej säkert när han kommer hem och berätta hur dum och blond jag är men jag får verkligen inte igång ljudet i sovrummet! BAH!

nu ska jag går och muttra ett tag

kvällens mysbilder

Skrivet: 2010-03-01 @ 18:59:16 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Gokväll gott folk. har nyss moffat i mig lite lasagne och kollat på världens finaste solnedgång.
hel himlen va rosa dock har jag inte riktigt lyckas komma på bra inställningar att ha när man inte har ett stadigt stativ till kvällsbilder så blev en mycket grynig bild på liten del jag såg från tvrumsfönstret men det är mest en bild för att visa er färgerna. helt sanslöst snyggt. måste skaffa ett stativ så jag kan ta fina stadiga bilder på lägre iso.

börjar iaf med gryniga bilden så vackert.

 

 

Sen min Mumsiga mat! syndigt gott!

 


Jag & Siska

Skrivet: 2010-03-01 @ 15:50:49 | En del av: Inspire me | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Just nu sitter jag och siska i fönstret och njuter av vårsolen och äter Fruktchips. fatta hur underbart det är att solen skiver nästan varje dag nu och snön smälter. läste även på dr.dk att folk börjat se första vårtecknen under all snö.
nu börjar man känna sig lite gladare av allt solsken, eller ja det lilla som är tar man vara på.
Våren har alltid varit något alderes speciellt för mig. jag får ny energi och jag känner att jag kan klara av vad som helst. Jag känner även denna drivande kraft att nå mitt nyårslöft att gå ner i vikt. på vårkanten får jag en boost som heter duga.


är det någon anna som har något underbart med våren att dela med sig?


 




Foton: Våren kryper sig närmare

Skrivet: 2010-03-01 @ 15:27:12 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Kom nyss in efter jag va uten en snabbis utanför vårat hus och provade kameran lite mer i dagsljus utomhus.

 

jag blev jäkla nöjd med kameran och hur den funkar utomhus i lite bättre ljusförhållanden. nu kan jag knappast vänta tills vi har bil och kan ta en förmiddag i vårsolen och fota lite mer natur.

 

 

 




Smallville maraton

Skrivet: 2010-03-01 @ 14:34:46 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

JAAA kom nyss ihåg att jag ska fan ha ett litet smalleville maraton idag om sambon hämtar bilen. sitter just nu och väntar på posten ska komma för vi behöver ett papper som ska komma idag för att få ur pengarna i förskott till bilen idag. banken stänger kl 16.00 och vi har inte sett skymten av en brevbärare ännu. det driver sambon till vansinner här han blev så arg nyss att han gick ut för att kolla runt knutarna om han kan se brevbäraren längre ner på gatan. Normalt kommer posten kl 14.00.

MEN jag ska äta lasagne med en god sallad till idag och kolla på smallville. känner det är dags för det då jag har en dag ifrån gymmet för att vila upp mig. ska sno sambons bekvämare datastol och njuta


i veckan ska jag även göra något ur min thailänska kokbok :) kommer säkert bli en grönsaks curry med kokos ♥


Solskens-måndag(?)

Skrivet: 2010-03-01 @ 12:46:00 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja det är inte långt i srån vi har lite sprickande solsken och jag har fått mig en underbar natts sömn. Sambon har smitit iväg till banken för att låna 15.000kr till bilen så vi slipper vänta 2-3 veckor på att få pengarna från föärsäkringen. hoppas hans kontaktperson är där och vi kan få ut dom där 15.000kr idag för smabon ser verkligen fram emot att få åka och hämta bilen i eftermiddag/kväll. det blir en rös Nissan primera som sambon ska smacka in sina ca 15.000kr bil ljud i med touch skärmar och hela kittet :P

 

Jag ska nog börja ta på mig kläder lovade han att jag skulle vara färgig påklädd och redo när han kommer så vi kan gå till Fakta (mataffären runt hörnet) och köpa lite juice och frulle och annat.

 

så jag uppdaterar senare gott folk

 

Söndagsmys

Skrivet: 2010-03-01 @ 00:09:04 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu ska jag snart krypa ner till sängs. men först ska jag göra lite tomatsoppa och kolla lite tv. tog lite mer mysbilde rpå levande ljus ikväll som jag blev någolunda nöjd med. men insåg efter hur skitigta mina värmeljushållare är xD haha sagt att putsa tror jag.

hoppas alla har haft en go dag. det har jag. jag är stolt va 3e dagen i rad på gymmet nu. pusha en timma på div maskiner så i morgon ska jag ta ut min första förtjänta vilodag och stanna hemma. roligaste va att det va bara jag och en kille till på gymmet idag helt öde en söndag kl 19.00 tydligen :P skit nice :P

men men bjuder på en va dom skitiga ljuslykrotna jag har :P