Hösten kryper närmare

Skrivet: 2010-08-13 @ 18:13:39 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Tänkte att jag skulle ta och sticka!

Jag ska fan i mig göra mig en halsduk och ev en matchande mössa till denna höst & vinter. förra vinterna började jag men blev aldrig klar i tid. jag är hemma själv idag & i morgon så jag ska passa på och titta på tv och sticka.

Dessa två färger har jag valt denna gången. en gråbrun & en gräddvit. hoppas det ska passa ihop :)

 

En hel dag i WoW

Skrivet: 2010-08-13 @ 02:21:30 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja sorligt nog har det vart e hel dag i WoW, men vi åkte faktiskt till Fjerrtslev idag och handlade lite mat för ett par dagar frammåt.

annars hadet vart ypperligt lungt här hemma. inget har direkt hänt.

I WoW har jag nu fått nya shoulders som sagt och fick idag tillräckligt med emblems till t10 head som jag sparat ihop till. Jag antar att det blir WoW i morgon också då sambon ska iväg och fira en väns födelsedag.

Jag ska bli hemma med hunden då hon inte kan följa med då hon är i löpetid.

 

 

Jag räknar dessutom dagarna tills jag ska till ridskolan igen. Måndag kl 19.00 :) snart så snart. rotade fram mina ridkläder och olika skor & stövlar jag har. provade mig fram då dom ridskor & ridstöblar jag har nu är lite för små. kan inte ha tjocka stumpor i så måste hitta tunnaste strumporna jag kan hitta. men hittade till sist en nice combo av ridkläder som funkar i vädret vi har nu. Jag saknar att vara på höstryggen enormt mycket.

 

men men nu ska jag sova.

Denna här!

Skrivet: 2010-08-10 @ 01:11:31 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja jag bloggar ju just nu på [ah-juh-mi] men har dragit mig en funderare på att komma tillbaka till denna bloggen igen. för här jhar jag iaf (slå med häpnad) 6 st som följer mig :P medans min andra blogg är typ familjen som läser :P
dock 'r jag inte så srot favorit av designen här men kanse bara ska kopera min andra hit också. eller kanske sätta mig ner en dag och göra en helt ny.

jag msåte verklöigen suga på det här med html för ändrar jag något i denna designen nu så blir det bara en massa fel :P

PUHE!