Hemma och mätt om magen

Skrivet: 2010-05-31 @ 20:32:30 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Vart iväg idag och kört lite säckar till tippen från huset. vi bestämde oss också att vi ska ta 500kr av dom pengar vi inte har just nu endast för att få upp staketet runt trädgården så vi kan ha Tea lös när vi donar och ordnar runt flytten utan av oroa oss för att hon ska smita iväg till grannarnas hundar.

vi var iaf där ute idag lekte lite med Tea och kärde tippen som sagt. efter det så åkte vi till hundskogen i Østerlid igen. lät Tea springa lite mer lös. hon hälsade på en massa hunder och lekte vi kastade pinne och frisbee sen va hon helt utslagen i bilen hem låg hon på rygg i baksätet och sov. En trött hund är en bra hund :)

Nu ska jag lägga mit i soffan och se om det finns något på tv. annars så ska jag kolla någon dvd eller något.

bjuder på en söt bild från idag på Tea & sambon i soffan vid datorerna

Modul test färdigt

Skrivet: 2010-05-31 @ 09:25:59 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Som jag sa igår så har jag haft svårt att palla skolan för det va för långtråkigt, vi är fast på samma ställe hela tiden och maler. och jag kännde min danska är så pass bra att den kan skippa den delen.
så idag gick jag direkt upp till kontoret och prata med vägledaren bad henne först om att fortsätta efter sommaren och ta ledigt för att packa och skit innan flytten, bara 4 veckor till sommarlovet kvar.

>Men hon kom istället med Idén att jag skulle göra mitt Modul test redan nu även om det återstod 1½ månad av utbildningen innan jag skulle göra slutprovet för den etppen.

jag klarade provet felfritt, det va ett muntligt prov som gick på 5 minuter typ. skit stolt är jag nu. trotts att det va lätt. jag skulle först svara på vad jag hette, vart och bor och hur gammal jag va och vad jag pratar för språk (på danska såklart) efter det fick jag ra ett papper ur en rad, på pappret va det en bild. som jag skulle komma på frågor om. typ
"sitter hon ner?" "har hon det rent på bordet" "har hon brunt hår?" osv osv och det klarade jag kanon också.

jag är lite stolt över mig själv.
snart ska vi väl iväg till huset och fixa och dona lite. rensa ut en massa skräp och ev köra till tippen. och klippa gräset på baksidan av huset och på framsidan utanför muren . märker att det är en gräsplätt där ingen klipper så antar att det tillhör vårat hus.

men men wall of text. dags att runda av. skriver mer senare.

Måste orka skolan i morgon

Skrivet: 2010-05-31 @ 00:13:41 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jahapp då har man kollat sista avsnittet av smallville för idag nu ska vi sova. i mrogon måste jag orka mig upp till skolan i tid. missat nästan 2 veckor nu eller ja 3 dagar i veckan i 2 veckor.
men endå. vart sjuk och har missat sömn och hela skiten.
jobbigt då jag betalat 500kr för denna kursen i danska. ska dock försöka hitta lite bättre kurs för den jag går på nu repiterar vi som ni kanske vet samma skit jämt. och det är typ konvos som på svenska skulle vara såp här tex.

A: Hej, jag ska ha 2 kilo potatis.
B: något annat?
A: nej tack.
B: det blir 14kr.
A: varsågod.

jag menar det börjar bli jävligt långtåkigt ... har redan läst ut hela läroboken vi har och kan i sotrtsätt allt. bara mitt uttal jag har problem med. självaste danskan kommer mer och mer. det är min halvdanska halvskånska uttal på allt jag säger dom är kasst.

men men nog om det.
blirr bara 3 veckor till sen är det sommar uppehåll ska inte gå en till nivå utan leta mer snabbgående kurs med focus på uttal.

godnatt darlings

Extrem bakmani på G

Skrivet: 2010-05-30 @ 20:14:10 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och tittar på Hemsökta hus på tv4 play och har en snarkandes hund i knät.
sitteroch funderar lite. känner att jag verkligen verkligen vill baka cupcakes... ni vet ritkiga stora med frosting och hela kittet. snygga cupcakes.
känner att en bakmani långsamt kryper sig närmare mig. vill baka allt. muffins/cupcakes kakor bröd ja allt :P leta upp och samla på mig en massa underbara recept.

men men nog om det nu ska jag och sambon kolla på Smallville vi är inne på season 8 nu! vart lite lata med att kolla.

Jag är arg

Skrivet: 2010-05-30 @ 15:59:02 | En del av: Tea & Hundar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag och sambon har haft Tea i lite över en vecka nu. hon va som ett yrväder och hade inget hyffs för sig alls. förra ägaren hade skitit totalt i det. hon har blivit bättre och bättre med dagarna som går problem som nu åtserstår är lite drag i koppel (blir även det bättre) hon snor mat på bord bänkar och tigger städigt., och hon måste lära sig att varva ner när man har folk över eller hälsar på och även att hon ibland hoppar på upp på folk. jag försöker få henne att inte tigga och sno mat och är på henne så fort hon försöker. ne men då ska hon ha kaka.. chokladkaka dessutom. choklad kan ge en hund chokladförgitnign i vissa mängder.

så här står det hos Agria

"Det är vanligt att olika djurslag är mer känsliga för vissa mediciner, växter och gifter än andra. Det beror på skillnader i olika enzymsystem och ämnesomsättningen i olika djurslag. Det finns mediciner som en hund eller människa tål bra men en katt kan dö utav eller tvärtom!
I chokladen finns teobromin och kaffein, som blockerar vissa receptorer vilket leder till att kärl drar ihop sig, hjärtat slår fortare och nervsystemt stimuleras. Allt detta kan leda till kramper.
Hundarna kräks, får diarré 2-4 timmar efter intaget av choklad, de visar oro, kissar massor, de kan bli stela och få allvarliga kramper.
Chokladförgiftning kan inträffa om en hund sätter i sig mycket choklad. Orsaken är att choklad innehåller teobromin och caffein. Om hunden blir förgiftad eller ej beror på vilken sorts choklad det rör sig om. Kakaobönor är mest giftiga, mörkchoklad något mindre och vit choklad väsentligen mindre. Man räknar med att 500 gram mjölkchoklad kan vara livshotande för en 8 kg hund.
"

sen har vi när vi ändå pratar om det... Lök.
Lök ger hemolytisk anemi = blodbrist. (av vad jag hört & läst om vet iaf att även lök i vissa mängder är inte bra för hundar)

men men åter till tea's problem. jag vill ha en lugn och passiv hund rutn människor och i hemmet. jag vill att hunden ska kunna slappna av och kunna lägga dig och sova trotts att det kanske är 15 pers hemma för en middag eller liknande. utan att stressa upp och vara runt fötterna på en osv. jag vill därför nu i början inte att folk som kommer på besök ska sitta och säga "tea sit sit sit sit sit tea kom här tea ska vi leka tea wiiie" utan bara låta henne hälsa och sen är det bra.

hennes hoppande är lätt. hoppar hon vill jag att alla som kommer in i vårat hem och hälsar på inte ska bemöta henne genom att låta henne hoppa utan att vända ryggen till när hon hoppar och knuffa ner henne och sedan gå ner på hennes nivå dvs sätta sig ner på huk och hälsa så hon lär sig att hälsa på rätt sätt utan att hoppa.

det är så lätta regler jag har. kan folk inte repsektera dom kan dom gå någon annanstans skaffa sig sin egen hund att mata choklad till och låta sig bli hoppad på osv. blir bara ARG.
jag går efter riktlinjer jag fick av min gammla hundtränare när jag hade min bordercollie. och hittils har dessa funkat bra för Tea. bara på en vecka har hon förbättrats och jag får långsamt en bättre hund.

tack för mig nu.

Dystert och kyligt

Skrivet: 2010-05-30 @ 11:43:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Regnar ute idag. och vi som planerat att åka till hundskogen i hundborg och leka med sambons väns hundar. Men nu får vi se om regnet slutar annars får det bli en koppel-promenads-dag.
jag sitter här i morgonrock och filt och fryser lite och funderar på vad fasen man kan käka till frulle. thé kanske?

men en sak är säker det blir en hemma-mysa-kväll ikväll med kanske en film och något gott till middag. nu ska jag leta frulle i skåpen.


Jävligt trött

Skrivet: 2010-05-30 @ 00:47:32 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

snart ska man ut i kvällskylan och dodge'a fulla människor och ta hunden på en promenad innan läggdags.
ESC va underhållning. Danmark kammade hem 4e plats inte illa pinkat. och min favorit Tyskland vann självklart.
Nu försöker jag intala sambon att vi ska försöka boka biljetter till finalen i tyskland nästa år :P men han är inte lika inne i eurovision som mig.

men trött är jag nu. det är en ROMANTISK thriller på tv just nu... haha fattar inte hur en thriller kan vara "romantisk" som sambon sa... det börjar med kärlek och gulligull och slutar i massmord. :P kanadensare säger jag bara.

blir ett blidlöst avslut på dagen för jag orkar inte hitta en utfyllnadsbild :P
men i morgon så :) (eller ok en liten bil hitta jag allt snabbt)

godnatt

ESC 2010

Skrivet: 2010-05-29 @ 20:42:27 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu ska jag bänka mig med rulltårta cole och ett glatt humör till Eurovision finalen. ja även fast inte sverige är med. jag är ju hobby-dansk nu för tiden :P

jag har två favoriter ikväll och det är självklart Danmark. den låten har fastnat i mitt huvud.

 

min andra favorit ikväll är Tyskland. den har även den snurrat i mitt huvud i 2 dagar nu. kan inte sluta sjunga den. catchig.

 

Förvandling

Skrivet: 2010-05-29 @ 17:05:50 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Pilla lite med en gammal bild på Siska gjrode lite olika nya copyright penslar den gammla va så stor tycker jag nu när jag redigerar ner mina bilder till 600px breda (liggandes) så lite nya mindre passar fin fint.

men men här är iaf "nya" bilden på Siska (denna är dock 700px bred)

Hemma igen

Skrivet: 2010-05-29 @ 16:20:41 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Då va man hemma igen efter en snabb sväng till Amtoft och skriva under hyreskontraktet för huset. vi flyttar in sista veckan i Juni nu. ska bli spännande. på vägen hem stannade vi i den underbara hundskogen och kastade pinhne lite med Tea. kom ett ändre par med 2 hundar och en av dom blev värsta bundis med
Tea direkt och dom lekte, delade pinne och jagade varandra. slutade med en mycket törtt hund här just nu.

rundar av med lite vackert från våran trädgård vid huset.

Då ska jag försöka komma långsamt tillbaka

Skrivet: 2010-05-29 @ 12:55:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja jag bestämde mig över 5 minuter just nu att försöka komam tillbaka till bloggandet.
Sommaren har nått Danmark det börjar bli varmare och varmare. igår hade vi dock ösregn, hagel & åksa och jag satt hemma och myste med hunden.... ja hunden!

jag och sambon har för en vecka sen skaffat oss en hund. det är en labrador (ev amstaff mix) tik på 7 månader som heter Teamo men som vi lätt döpte om till Tea. hon är hur underbar som heslt och jag hat slutat känna mig ensam och uttråkad. har fullt upp med henne. vi är så glada i henne som det går att bli.

vi ska om ca 3 veckor även flytta ut till nya huset vid havet som jag pratat om. vi har hållt på och fixat och donat i trädgården och det börjar bli grönt och fint igen :)

vi ska idag ut till huset och mäta upp ställen vi ska ha staket upp så Tea kan springa löst på tomten utan att vi behöver oroa oss :)

så här set en den av trädgården ut nu. delen ut mot vägen.

 

 

och inte tala om mina jävla rabarber som växerr på baksidan av huset. dom är enorma uppe i över en meter höga redan. helt sinnessjukt inte sett så stora rabarber innan :P

 

 

med detta så lämnar jag er för nu för vi ska iväg till huset och rasta vovven.

kärlek

Seg dag

Skrivet: 2010-05-16 @ 14:40:03 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag sitter här och drömmer mig bort om den valp vi ska skaffa i sommar. vet fortfarande inte vilken ras ännu men det lutar åt en labrador. men man vet aldrig kanske hittar vi några andra charmtroll.
börjar redan tänka på vart vi ska köpa vårat foder och klicker träning, valpkurs och lek på stranden.
hittade dessutom denna lilla videon på youtube.

 

kanske borde man ge katterna en dos klickertärning också haha :P

men men nu ska vi ta på oss kläder (jo  vi sitter båda i mrogonrock och nördar oss fortfarande= och sen ska vi åka och köpa lite mat.

 

Kvällens Mysfaktor

Skrivet: 2010-05-15 @ 00:08:27 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ikväll gottar jag mgi hemma själv med en massa levande ljus över hela lägenheten och öl i kylskåpet. ikväll ska jag och smabon ta en varsin öl och mysa lite. vart mycket folk här jämt. detta är våran första helg att bo helt ensamma. och inga fester inget sånt. bara jag opch sambon när han kommer hem senare.

så jag har förberett lite med mysfaktor. så här kan det se ut lite här och var.

 

hoppas ni alla har en underbar fredagkväll

Jag är så jävla kass

Skrivet: 2010-05-14 @ 18:48:12 | En del av: Blogg & Ide | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Eller ja jag Skriver lite mer på Twitter nu för tiden än bloggen. tycker twitter är lite smidigare. man kan snabbt, kort och smidigt uppdatera vad som händer.
Så jag ber om ursäkt men Twitter är min grej just nu. va dock inte flyga och va med och snacka.



Lite tyst idag

Skrivet: 2010-05-13 @ 16:45:36 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag är jag lite tyst men det beror på att jag och smabon verklgien vänder upp och ner på hela lägenheten och städar. smabons lillebror flyttar ut idag så vi ska städa packa ner han och möblera hans rum till datarum. så är tyvärr lite trist idag känns till och met elakt mot sambon att sitta ner och slappa och skriva detta nu.

uppdaterar mer ikväll :)

Solade solarium

Skrivet: 2010-05-12 @ 20:31:49 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ok jag har syndat. jag har solat solarium 2 dagar i rad. självklart endast 2 st korta 8 minutare. men nu känner jag att huden behöver slappa en vecka eller mer.
håller på och lagar potatisgratäng och väntar på att sambon och hans bror ska komma hem vilken minuy som helst nu.



sorry igen för lite dålig uppdatering med bilder. har en massa från Italien som ni märkt lite här och var men dom ska även dom in i kategorin Italien 2010. så kommer säkert bildbomber därifårn fram över men ska försöka att använda kameran mer.

nu ska jag gå och sätta mig i ett hörn i soffan och smeta in ansiktet bröstet och axlarna med aftersun. tror jag hade ansikstkanonerna ett snäpp för högt. *note to self* men inget farligt :)

Smärta som aldrig förr

Skrivet: 2010-05-12 @ 12:37:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Usch hade ställt klockan till 07.15 för att gå upp och äta frukost och göra mig klar för skolan. men jag vaknade i stället upp med världens värst jävla mensvärk. jag ville bara krypa ihop och dö av smärta. jag sa till sambon att jag stannar fan hemma idag. skulle aldrig klara en hel dag med dessa krampande smärtor. och för dom som vekrligen måste veta.. så ja .. jag är en av dom som har stoora problem med smärtor under denna kvinnliga period.

men men jag hade gjort alla mina läxor igårkväll skit bra va dom till och med sambon va stolt över mig för det va helt felfritt. (börjar min danska bli så bra att jag snart inte har ursäkter kvar till att snacka engelska?)
jag ville verkligen till skolan idag och brilljera med dom men jag får vänta tills på måndag.

Just nu sitter jag och väntar på att min Pinex (som alvedon) ska kicka in så jag kan ställa mig upp utan att krampa ihop. jag måste göra mig själv frukost.



dessutom så ska der REGNA som bara fasn hör i danmark idag
vi har "turen" att bo i Thisted i norra danmark och det dröjer ca 1 timma innan det når oss.
kolla in väder prognosen här
vi ska få ca 1 hel månads nederbörd :P helt galet.

Wow jävla spaceship

Skrivet: 2010-05-11 @ 20:59:21 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

hahaha vadå att jag aldrig solar. jävla solariet såg ju ut som ett jävla spaceship :P med en vänlig kvinnlig röst som stämmade ut ur högtalarna på solariet och en massa flashiga söda och lila lysande knappar.

jag låg i den där spaceship kapeln i 8 minuter med en fläkt vid fätterna som va riktad rakt upp i härligheten. va lite undelrigt men när man just kommit sig till rätta va mina 8 minuter över.

JAHA! tänkte jag de va det. fick gott ta på mig allt igen och göra rent rolariet. men jag han ju inte ens svettas litegran.

nästa gång ska jag ta en bild på det. (½ minut google) ... ne det behöver jag inte hittade det direkt. (sköms på mig som tar bilder från google) men så här exakt såg det ut.



hahaha sist jag sola va det på solariet vid china town i skövde. där har dom hederliga jävla solarium. ser verkligen alla solarium ut som spaceships nu för tiden?

jag borde komma ut oftare!

Ska iväg och sola

Skrivet: 2010-05-11 @ 19:01:49 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Ja fyfan jag ska fan iväg runt hörnet till solariet oich ta en 10-15 minutare ska bygga upp brännan denna sommar. började med en lätt jävla bränna efter Italien men den börjar smått försvinna. i sommar ska jag vara solbränd. om det så krävs solarie då och då för att hålla den vid liv. måste erkänna att jag är lite rädd för solarier just för allt detta med hudcanser och skit.

jag måste iväg på utlands semester till värmen förer gånger. nästa gång kanske på mitten av sommaren.

Här var man igen

Skrivet: 2010-05-11 @ 15:56:59 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu sitter jag hemma ett par timmar efter skolans slut och dricker pepsi och kollar på något skit på tv.
jag fick nyss rycket och började platta håret. upptäkte att mitt hår är jävligt långt nu. jag har aldrig haft så här långt hår innan. och det är extremt solblekt efter en vecka i italien.
jag är så stolt. måste dock klippa mitt skatbo till hår snart börjar få jävligt ridsiga och hemska kluvna hårtoppar.


nu ska jag spela lite WoW tror jag, kanske kolla in min facebook först se om det händer något.

Nyduschad & Twitter

Skrivet: 2010-05-10 @ 23:03:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Kom nyss ut från en lååång dusch. inpackning i håret och en redig rivstart på en ren hy. kännert mig sådär äckigt fräsh!

note to self: Öppna badrumsdörren om du ska föna håret direkt efter duschen. det blir annars lätt som en ångbastu och du svettas som en gris!

jag stog där inne och fönade håret med varmluft och slog på kall luften på hårfönen och fönade kroppen för att inte dör av värmeslag. haha. innan jag kom på den genoiala iden att öppna dörren va jag klar och tagit en kalldusch över kroppen innan jag gick ut igen. Blondinen inom mig börjar bli mer och mer tydlig.

vill även säga att jag finns på twitter sen et bra tag tillbaka bara inte brytt mig om den men tänkte att va fan .. om jag ibland är lite kass här kan jag ju iaf microblogga det tar inte riktigt lika mycket tid. min lilla widget finner ni till vänster i menyn.



nu ska jag sätta mig och mysa lite med en till kopp tea och se vad jag ska hitta på måste föra läxan tills i morgon innan jag ska till.

Mätt och belåten med hästlängder

Skrivet: 2010-05-10 @ 20:50:28 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter och är mätt som bara den just nu. jag sambon och kevin åt nyss tacos och jag känner mig lite snuskig. funderar på om jag ska iväg och sola solarium en sväng och sen ta en riiiiktigt lång dusch.
känner jag vill fan hålla mig solbränd i sommar. så jag kan gå med kjol utanatt blända folk med mina kritvita ben :P haha

men först tänkte jag njuta av en stooor kopp mango tea. jag ÄLSKAR verkligen just detta tea.


I skolan

Skrivet: 2010-05-10 @ 12:35:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Sitter på rast i skolan i væntar på sista lektionen før dagen. bara danska tangentbord hær så ni får klara er hehe :P ska ivæg idag till bibloteket tror jag se om smabon ær med på det. vill hitta en svensk-dansk & en svensk finsk & en dansk-finsk ordbøcker.
fick nytt klassrum och mindre klass nu efter semestern kænns som vi ær lite mer i mitt tempo eller iaf på min nivå i danska. det ær gott.
men men avsluta lite hastigt nu. skriver mer senare

Ett snabbt godnatt

Skrivet: 2010-05-09 @ 23:26:49 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Nu är det dags att sova. ska upp tidigt i morgon och släpa mig till skolan fram till halv två.
ska lägga mig i sängen med sambon och somna till en film.
så blir ett kort och snabbt....

godnatt


Då va man tillbaka

Skrivet: 2010-05-09 @ 14:04:28 | En del av: World of Warcraft | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

får se hur länge det tar innan man tröttnar igen då :P
min Rogue vart ju hackad så springer runt med pissgear just nu orkade inte ens gnälla att få tillbaka min kz gear lol :P

Sovmorgon

Skrivet: 2010-05-09 @ 12:37:57 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Godmorgon allihopa. sitter och segar i mrogonrocken ännu. vart ett liute surt slut på gårdagen så orkade inte säga godnatt. men idag är allt frid och fröjd.
i morgon ska jag tillbaka till skolan. inte direkt förtjust i detta men måste ju lära mig danska någon gång.

väntar fortfarande på paketet med ridhjälmen från ammma gått 2 månader hon påstår sig ha skickat det nu iaf men vet i fan. missat 3 chanser på olika hästar för jag inte har en hjälm. funderar på att köpa den där billigaste skiten för 199 dkk på hööks snart. blir tokig.

men men idag ska jag väl tillbaka till gymmet och sen hem och sega kolla på Smallville season 7. JAA jag är äntligen klar med season 6. och det bli bara bättre och bättre.

 

bilden är tagen i italien, rakt mot solen genom mina solglasögon. blev riktigt häsftig effekt.

Stora nyheter!

Skrivet: 2010-05-08 @ 21:18:11 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Fy och skäms på mig som inte riktigt haft tid och ork för bloggen sen jag kom hem från Italien. men NU så!!!

Jag har stora nyheter till er alla!

 

det Gjorde vi i staden Limone vid gardasjön i Italien den 27e April ♥ jag är jäötte lycklig och allt känns bra. om ca 2 månader flyttar vi till hudet i Amtoft och innan det blir det midsommarbesök hemma hos min familj i sverige. rida hästarna och mysa, sen hem packa sista flytta och börja leta efter en valp.

 

Venedig

 

det går frammåt och jag sitter denna lödagkväll och funderar på framtiden. drocker pepsi (kanske en öl snart) sambon är inte hemma utan tittar på sin lillebror band när dom spelar. men jag pallade inte tyvärr att åka iväg och vara trevlig mot folk och lyssna på musik som jag (förlåt!) inte tycker är det minsta bra. (får säkert hatmail nu haha)

 

så jag stanna hemma och lyssnar på min nuvarande favotir låt. kan inte sluta lyssna på den. påminner mig bara om hur lycklig jag är :D


.: Ellie Goulding - Starry Eyed :.

 

Solig dag med nerdragna gardiner

Skrivet: 2010-05-06 @ 19:08:39 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Idag har vi inte vart aktiva för fem öre. fram till kl 16.00 låg jag och sambon i soffan i morgonrockar och kollade på smallville-avsnitt.
sen åkte vi till Amtoft och lämnade sambon uppgifter till våran hyresvärd till kontraktet. åkte förbi Jake och lämnade våran "tack-för-du-passa-katterna" öl.
nu gör vi lasagne och jag kommer säkert njuta av mer avsnitt smallville idag.
sorry för jag inte vart för aktiv. det kommer det kommer.

Lite mer bilder från Italien

Skrivet: 2010-05-05 @ 22:38:35 | En del av: Italien 2010 | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här kommer ett par till bilder från Italien. sorry för kass uppdatering. lite bloggtorka men ni ska iaf få lite bilder.

 









lite blandat från Riva och garda sjön. färgen på vattnet kommer jag alltid att älska

Morgonstund

Skrivet: 2010-05-05 @ 09:47:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



uppe med tuppen nu för tiden efter Italien vaknar jag typ kl 06.00 helt av mig själv, jävligt jobbigt om ni frågar mig :P
sorry för fortfarande lite kass uppdatering men orkar inte redigera bilder just nu och vi har en hel del tvättande att göra. plus att jag bestämt nog ska bli klar med season 6 av smallville snabbast möjligast :P

men nu ska jag äta matrested från igår till frukost.

ska försöka uppdatera lite mer idag men annars kommer det väl när jag fått styr på allt annat runt mig :)

Första bilderna från Italien

Skrivet: 2010-05-04 @ 16:32:55 | En del av: Italien 2010 | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Jag tog några random bilder av alla jag hade lite av dom flörsta dagaran vi va där.
orkade inte redigera allt nu så antar att det kommer upp en massa bilder fårn där genom dagarna. :)

kanske aningen oisammanhängande men det är iaf bilder .)


Hotellrummet jag och sambon fick. det va mysigt

 

 

Utsikten från balkongen. något mörkt med det va hamnen och en camping haha :P

 



Riva del garda. en underbart mysig stad




Detta var våran utsikt när vi satt och åt glass vid en trapp i stan. mysiiigt




Och här är vi på väg hem, sambon i rosa och sambons bror heinrich i blått. vi hadde en nice dag.

Solig första dag i danmark

Skrivet: 2010-05-04 @ 07:44:41 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



Solen skiner för fullt och jag har fortfarande förkylning så stannar hemma frå¨n skolan idag och går först påå torsdag igen.
Jag ska dock förlja med sambon ut till nya huset då dom ska installera parabolen där om ca en timma.
eller ja mellan 9-10 iaf.
ännu inga bilder inlagda i datorn orkade inte igårkväll men hoppas finna tiden idag iaf. jag ser fram emot och see hur vissa bilder blev. man kan sällan se exakt på kamerans lilla dispaly.

men men dags att at på sig kläder sambon sparang iväg till bageriet för att köpa lite bröd för vi slängde ut allt mat hette innan vi åkte till italien så vi har typ... chillisås, ketchup och vitlök haha :P

ses och hörs senare ♥

Oj oj het jävla öde

Skrivet: 2010-05-03 @ 22:01:12 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Äntligen hemma. efter en underbar vecka i Italien med smabon och hela hans familj är jag hemma igen.
har fått en massa fina kommentarer såg jag på min mail. men till min besvikelse fanns det inget att gordkänna på bloggen. :( trist men ni va underbara allihopa.
men nu är bloggen lite ögra. närmaste dagaran ska jag redigera bilder kolla igenom vad som är anväöndbart och vad som är inte har över 200 bilder från Riva och Venedig.

men då jag nyss är hemkommen och jävligt trött på bussar och allt vad resa heter ska jag slänga mig i soffan och se om våra 4 kanaler har något att erbjuda innna jag totalt däckar in i en djup koma.

hopppas eran vecka har vart minst lika bra som min :)