Stress-dag

Skrivet: 2009-09-30 @ 15:18:40 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch ja nyss klar mes stallet fgjorde en massa extra som att fylla på helt nytt vatten i hagen kratta gårdsplanen och rensa bort dåliga äpplen i våra påsar med äpplen och la alla bra i hinkar.

nu ska jag snart ta en dusch och göra mig i ordning. mamma och micke kommer nog om ca 1 timma hem. jag t'nkte mysa med erika lite snabbt med mamma ta lite bilder på henne. och ev mig. med om jag ser ordentlig ut vill säga.

älsklingen sitter nu och tråkar på båten i ytteligare 2 timmar. kan knappast vänta bara 4 timmar kvar tills han är här :D måste göra mig fiiiin :D kan ju inte komma med stallkläder och stinka svett och häst.
så in i duschen ska jag hoppa nu.

Sonni är på väg!

Skrivet: 2009-09-30 @ 11:07:27 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

japp nu sa jag hejdå till Sonni på msn han skulle börja köra mot Fredrikshavn och båten. han är i gbg kl 17.00 ca och hos mig kl 19.00

JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE NU!

nu ska jag fördriva tid i stallet. pyssla och dona. ska göra ordning saker och ring tills i eftermiddag min och Erika's pysselstund.

efter det ska jag nog browsa lite spel. se om jag hittar något roligt.

Vaknade med ett stort smile

Skrivet: 2009-09-30 @ 10:04:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

även om denna morgon vart aningen stressad så var mitt smile på topp.
blev väckt av mamma på telefonen som sa att en av hennes vänner i trakten hade vart ute och ridit sin häst och mött våtat sto Rocky komma gåendes. hon tog med sig henne hem hit igen och fråga om hon skulle ut i hagen igen. mamma sa även att jag allt fick pallramig upp och gå en runda i stora SKOGSHAGEN lovar det är meterbreda diken och sly och går fan inte gå i den hagen usch. men en tråd låg nere i marken nästan. rocky kunde lätt bara ta ett klib över... verkar bara en massa älg och sånt som vart där och rivit.

elen åkte på iaf.

älsklingen kommer ju idag så jag log hela mogonen nu. han ska börja åka till båten kl 11.00 nu han är här hos mig kl 19.00 ikväll.
kan knappast vänta :D


nu ska jag hålla hans sällskap och äta frukost samtidigt till kl 11.
sen ska jag börja med stallet. ska mysa med Erika och pyssla lite med henne innan jag åker för att sätda och möta Sonni. kan vara sista gången jagser min älskling. min underbara häst. ♥

 


Hästar - finner inga ord

Skrivet: 2009-09-29 @ 21:40:26 | En del av: Inspire me | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ok min rubrik skulle vara något skit bra.. men sen fann jag inget fint nog till vad jag kände.
denna youtube är underbar. att ha en sån tillit och band mellan sig själv och tin häst.

Inspire Inspire Inspire

titta och njut


Idol, mys och längtan inför morgondagen

Skrivet: 2009-09-29 @ 20:06:53 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

runt kl 17.30 såg vi 3 st rådjur i hästhagen och mamma ringde sin arbetskamrat som brukar jaga på våra marker. han fick sig en liten bock.

(Ingen bild för er som är känsliga)


i kväll blir det ta in hästarna nu lite snabbt sen blir det Idol med mamma och lillebror igen.
lite päroncider och choklad.

i mrogon kommer äntligen min älskling. då får vi se om jag vart lite för optimistisk över min packnign ska få plats i bilen.
ska umgås lite med Ida också. kommer sakna henne så jävla mycket.

men nu säger jag godnatt ska sova efter Idol så det blir morgondag fortare.

Stallet är klart

Skrivet: 2009-09-29 @ 15:17:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu är stallet klart. va jätte lätt mockat idag. och sen va det bara fodra i krubborna med lite extra äpplen. och fylla på hö och nytt vatten. spärra även va nedre delen av hagen så dom får gå uppe i skogen nu. och körde ut en hel stor kärra med hö och en hel hink med äpplen på det som lite strössel. dom såg då nöjda ut så.

va på promenad med hundarna och nu sitter jag bara och fryser. ska väl snart hitta ridkläder som passar. morsan och micke är hemma om ca 45 minuter.
moster Monica kommer på fika sen också.

nu ska jag göra mig en stor kopp tea och äta lite mackor.

World of Warcraft: Cataclysm

Skrivet: 2009-09-29 @ 14:35:40 | En del av: World of Warcraft | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

för inte allt för länge sen släppte Blizzard ut att det kommer en till expansion.

det blir 2 nya raser, lvl cap till 85, nya proffesions m.m m.m

för att göra det lite lättare för mig att slippa översätta allt så har jag kopierat denna text i från Blizzard som är på engelska. men för er som spelar är detta no problems hehe

 



What are the features of World of Warcraft: Cataclysm?

Some of the new features of World of Warcraft: Cataclysm include:

  • Two New Playable Races: Adventure as one of two new races--the cursed worgen with the Alliance or the resourceful goblins with the Horde.
  • Level Cap Increased to 85: Earn new abilities, tap into new talents, and progress through the path system, a new way for players to improve characters.
  • Classic Zones Remade: Familiar zones across the original continents of Kalimdor and the Eastern Kingdoms have been altered forever and updated with new content, from the devastated Badlands to the broken Barrens, which has been sundered in two.
  • New High-Level Zones: Explore newly opened parts of the world, including Uldum, Grim Batol, and the great Sunken City of Vashj'ir beneath the sea.
  • More Raid Content than Ever Before: Enjoy more high-level raid content than previous expansions, with optional more challenging versions of all encounters.
  • New Race and Class Combinations: Explore Azeroth as a gnome priest, blood elf warrior, or one of the other never-before-available race and class combinations.
  • Guild Advancement: Progress as a guild to earn guild levels and guild achievements.
  • New PvP Zone & Rated Battlegrounds: Take on PvP objectives and daily quests on Tol Barad Island, a new Wintergrasp-like zone, and wage war in all-new rated Battlegrounds.
  • Archaeology: Master a new secondary profession to unearth valuable artifacts and earn unique rewards.
  • Flying Mounts in Azeroth: Explore Kalimdor and the Eastern Kingdoms like never before.

 

Official Trailer

 

Anna Anka -.-

Skrivet: 2009-09-29 @ 14:06:33 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

tycker bara hon går över stur med allt hon gör. vet inte vad det är men att ljuga för ens man att man vart Fröken Sverige. varför? va hon tvungena tt lägga på lite extra smör på mackan för att vinna hjärtat hos en man som Paul Anka? säga att hon va mer än vad hon va. och att hon sen hamnat i skuggan av sin man är väl ingen nyhet. just nu gör hon allt för att ta ett steg utanför bubblan. men här i sverige lyckas hon inte så bra.
jag vet inte, men alla får väl ha sin åsikt om saker och ting men hon tar det ett steg för långt. men det är ju bara min åsikt.

Anna Anka ..... NEJ tack!

omg omg omg i morgon kommer han!!

Skrivet: 2009-09-29 @ 12:06:56 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes yes yes. äntligen är vi här tiden är kommen. i mrogon kväll kommer min älskling till sverige han åker kl 14.00 med båten från Fredrikshavn och ska väl vara i Göteborg ca kl 17.00 och så tar det 2 timmar nästan att köra till Skövde. åh jag kan knappast vänta. idag blåder det nästan inget ute för första gången hela denna veckan. och solen skiner.

jag ska nsart ut i stallet och mocka och göra fint. sen när mamma kommer hem ska jag rida Error på ridbanan, orkade inte igår för jag hade så ont i magen att jag inte kunde röra mig. så vi sket i det och lät han få stå och vila lite.

men jag ska allt sätta upp ett hinder på banan idag som vi kan skutta över några gånger när ridbappset börjar närma sig sitt slut så han får avsluta det hela med lite skoj.

i morgon ska jag be mamma skjussa mig till tibro direkt efter jobbet i morgon. så jag är i Tibro i lägenheten lite innan Sonni kommer dåjag vill plocka och dna med det mesta innna han kommer. mindre städning för oss dagen efter. och jag skulle hänga lite med Ida.

nu är det dags att rota fram stallkläderna rasta hundarna lite innan jag börjar med stallet och sen köra igång. inte så mkt att göra mockade ur ganska bra igår :D

Idol med familjen & bloggens framtid

Skrivet: 2009-09-28 @ 22:26:15 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ikväll tittar vi på Idol hos familjen Blomqvist.
vi sitter och är ganska kluvna över att bara 2 st kommer gå vidare av dessa 5, då vi har 3 storfavoriter i samma grupp. Jon, Eddie & Calle dom andra två va fan bara skit.

Eddie vann mitt hjärta med Michael Jackson. Jon med sitt charmiga leende och unika personlighet. och Calle med sin underbara röst och sit blyga yttre. jag är kort och gott kluven!

men om en halvtimma får vi se.

sitter dessutom och spånar igenom lite kommande spel hittade lite jag ska posta snart men ska spåna lite till.

kommer framöver bli en hel del mer konsol, mmo & övriga spel här i bloggen. jag tänkte ta tag i min nördiga sida lite mer känner att bloggen behöver ett unikt lyft. finns allt för mycket mode och vanliga fotobloggar där ute så min blogg kommer bli lite mer vardag, spel & foto från nu. och 1 oktober är jag tillbaka vid min egna dator igen och kommer piffa upp bloggen mer med bilder igen. har inget på denna datorn att jobba med. känns lite B att lägga text på bilder med paint haha

Assassin's Creed 2: White Edition

Skrivet: 2009-09-28 @ 18:02:52 | En del av: | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

här har nu något jag bara måste köpa! jag måste erkänna jag provade aldrig första alls och jag äger inte ens ett xbox 360 men nu kanske man borde nu när Sonni endå har ett menar jag. vad tycks? tror ni det är något att ha?


Cinematic Trailer

 

 

Gameplay

 

Error min älskling

Skrivet: 2009-09-28 @ 17:32:39 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

här har ni en bild på error från i sommar.


Dagarna går långsamt nu

Skrivet: 2009-09-28 @ 11:44:48 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

dagarna går extremt långsamt. på Onsdag om 2 dagar kommer Sonni till sverige. jag kan knappast vänta jag vill att det ska vaar nu nu nu. jag har nog ett av dom sämre tålamoden.

idag ska jag försöka få dagen att gå något fortare genom att snart fixa allt i stallet redo och klart för i eftermiddag. när mamma kommer hem ska vi ta in hästarna... kanske är det bara Error som ska komma in. jag ska rida han lite ev. ta några skutt med då jag vet att han älskar att hoppa.

Mammas hundar är lite deppiga här hemma också för mamma jobbar dagtid och hon OCH micke är borta hela dagarna så jag ska ut och leka en jävla massa med dom idag när jag är klar med mockning och fodring och allt sånt i stallet.
funderar på om dom ska få lite hö i hagen. men kanske får vänta me det föresten för kom JUST på att den gamla storbalen är sklut och jag msåte rulla in en hel stor rundbal igen och det orkar inte jag själv. et får micke hjälpa oss med.

nu blir det lite sen frukost först och lite dåligt morgon tv. sen runt 12.30 går jag ut mot stallet.


Jag saknar er

Lång jävla utdragen dag

Skrivet: 2009-09-27 @ 21:50:32 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

just denna kväll känner jag arr jag är ruskigt irriterad. sitter på brorsans rum och har vart på lite halvkasst humör hela dagen. och nu sitter jag här försöker njuta av att få ha datorn lite och så har jag 15 flugor i ansiktekt och på händer och armar så det kittlas över allt. och dom get fan inte upp, det driver mig till vansinne.

nu är det snart bara 2 dagar kvar att dryga ut med annat. sen kommer min älskling.

nu ska jag snart sova. sitter mest och väntar på att mamma och micke ska bli klara med att titta på War of the worlds på 5an. tröttnade att titta på den för jag har typ sett den 6 gånger innan och ganska nyligen också.

i mrogon hoppas jag att det ska blåda mindre. tänkte jag skulle rida Error när mamma kommer hem från jobbet. se om hon vill ta lite bilder med kameran denna gång när jag rider. vill fan se hur jag ser ut när jag rider xD haha .

ne nu blir det godnatt till er. 2 dagar kvar snart tills jag ska åka. snart blir bloggen som innan :D känner mig jävligt tråkig just nu med enstaka updates i endast text inga bilder eller eller egna photoshop bilder och logos.
snart så snart.
stå ut med mig.

godnatt ♥

Good morning sunshines

Skrivet: 2009-09-27 @ 09:53:47 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

vaknade 08.30 idag av att brorsan kom hem och slog igång datorn på sitt rum. va fan han va ute på korgen och festa och är hemme kl 8 på morgonen. fick pallra mig upp och dra på mig en mrogonrock ock käka frulle.
mamma är redan i full fart med att riva tapeter överallt.
vi ska måla dörrposter idag, senare sen ska jag mysa med Erika i stallet ska klippa hennes man och svans lite. sen ska jag rida lite på Error.

nu ska jag fasen ta på mig kläder och kanske börja fixa stallet.

En underbar kväll

Skrivet: 2009-09-27 @ 00:08:20 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh vad jag och ammma har jäst och gottat oss ikväll med Ostbågar och Royal pains på tv. sen blev det lite djurpolisen på Animal Planet.
får sova i en säng i natt med. Brorsan är ute och super med polaren och kommer hem i mrogon när han nyktrat till. så får sova i hans rum i natt MED EN DÖRR!

ÅH inga flugor. inga katter. inga hundar. bara jag och en god natts sömn och ett glatt morgon humör.
Sonni är inte hemma heller :( inget svar på msn. men tror han och polarna gick till hans bror och festa. får klara mig med ett sms godnatt idag hehe.

i mrogon ska jag rida Error igen. ska bli roligt som fan.
godnatt darlings ♥

Dagens Youtube

Skrivet: 2009-09-26 @ 19:12:32 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fan totaly glömt Dagens Youtube's
bara för att så blir det idag och för alla dagar jag missar trailer för Royal Pains för det va det först som kom upp i huvet :D

enjoy ♥

Lördagsmys med Mamma och Johanna

Skrivet: 2009-09-26 @ 19:11:27 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh ehla dagen har gått har haft fullt upp hela dagen. vaknade kl 09.00 och satt på altanen och prata med mamma och gopsade med hundarna. sen ahr vi pysslat och donat i stallet hela dagen jag och mamma. tog in hästanra och lät dom pusta lite. sen kom Helene, en vän till mamma, med hennes familj och skulle rida error på ridbanan. dom va här i SEX TIMMAR! jag och johanna vart helt förstummade. mamma jag och johanna va inne i skövde på coop en snabbis och köpte tapeter till mammas sovrum. mamma och moster Annika ska måla och tapetsera om till nästa helg.

nu gör mamma mat. potatis och pannbiff med stekt lök och gräddsås ♥ luktar gott i hela huset.
senare ska jag kolla på Royal Pains på tv kl 21.00 kommer fan saknar det hoppas att dom visar det på dansk tv snart med.

sorry att jag inte uppdaterar så ofta nu. men på Onsdag flyttar jag .. eller ja Onsdag kommer Sonni och hätmar mig vi åker tillbaka på Torsdag. kommer sen ha egen dator med mitt photoshop och sonni's digitalkamera och bloggen kommer åter igen bli något roligare.

Royal Pains + Ostbågar och Mineralvatten med apelsinsmak :D
MUMS ♥

Hela dagen bara försvann

Skrivet: 2009-09-25 @ 19:59:03 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag och lillebror vad i Tibro idag och hämtade min tv i lägenheten och två lådor med glas och porslin.
på vägen tillbaka hade vi ida och hennes mamma bakom som vi skulle visa vägen åt. Ida ska ju faktisk komma till min mamma och rida och pyssla med hästarna när jag flyttat. vi fikade och pratade lite. Idas mamma fick en jacka av mig jag inte kunde ha. passa bra som fan hehe.

nu ska jag gå ut till mamma och hundarna och katterna och gotta ner mig i soffan och titta på Idol med henne.
vi moffade nyss en mass tacos. det va ruskigt gott.

inga bilder idag heller lillebror är iväg och repar med sitt band så kommer först sent ikväll. (kan ju göra det själv men vet inte vart eller vilken kabel set är)

Lugnet efter stormen

Skrivet: 2009-09-25 @ 10:42:39 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch ja va seg jag är idag. orkar inget göra. men ska i eftermiddag iväg till tibro och sälja min bokhylla till faster Ulla. senare sen blir det ev tacos med mamma och lillebror. lite fredagsmys!

kommer nog inte hinna med så mycket med bloggen idag blir kvar en stund i tibro och ska damsuga och plocka ihop det sista sista. så tyvärr inga bilder i dag heller.

nu är det dessutom bara 5 dagar kvar till älsklingen kommer till sverige och ska hämta mig. åh jag längtar så!

nu ska jag hjälpa mamma. ha en underbar dag ♥

Eld i pannan

Skrivet: 2009-09-24 @ 19:35:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ikväll kännde vi att vi behöve elda i pannan lite för det blåser som fan ute och gör hela huset lite ruggigt.
tänkte jag skulle göra lite knäckemackor och mysa ner mig i soffan med stickningen.
kom nyss in efter ett litet pass på ridbanan med Error. vi hoppade lite och tränade gallopfattningar. det gick skit bra men aj aj va ont i rumpan jag har då jag inte är van vid hans tvära avsaktning till trav efter gallopp. du stutsar som fan åt alla holl om man inte är berädd på det. (vilket jag aldrig va)
åh jag saknar kvällarna med World of warcraft eller mysa ner mig i soffan till lite god tv med älsklingen.
i morgon kommer faster Ulla till Tibro och hämtar bokhyllan hon ska köpa. ska plocka lite mer skärp och damsuga lite ytlig också. börjar bli klar nu.
på söndag ska jag dit och göra det sista flyttstäden :D
nu blir det tv med familjen. godnatt gott folk ♥

Varm oboy & kex i ovädrets yra

Skrivet: 2009-09-24 @ 15:56:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter och myse rmed varm oboy och stickar frmaför tvn. snart är mamma hemma så tänkte ev ta Error på en ridtur runt kl 17.30
nu kommer även snart lillebror hem så ska stängfa ner här nu och låta han få sin dator.
höres senare om jag får datorn en snabbis hoppningsvid får jag in bilderna på datorn.

Allt slit ur vägen

Skrivet: 2009-09-24 @ 13:43:11 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

då va det gjort. jag har fixat klart allt i stalllet och städat huset nu ska jag mysa ner mig i soffan med katter och hundar och sticka och titta på tv.
senare ikväll ber jag lillebror hitta kabeln till digital kameran så kan jag lägga in bilderna som jag tagit.
höres senare :D

Regn oh hemska regn

Skrivet: 2009-09-24 @ 10:41:09 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

..fixa i stallet och städa huset. har lovat mamma detta. igår blåste det jätte mycket ute, men idag är det snäppet värre plus att det ösregnar. och jag som hade tänkte rida error lite på ridbanan och hoppa lite men ska det blåsa och regna så som det gör nu är det nästan omöjligt. man kan ju inte fokusera sig när det gör ont i ansiktet av regnet.

ska först göra mig lite varma koppen Blåbär & Hallon och lite mackor innan jag går ut i stallet. måste hitta regnjacka också. pallar inte frysa ihjäl för jag blir lite blöt. har redan ont i halsen sen igår.

ne fan dags att få det gjort så kan jag mysa inne med hundarna sen.

Idol & kvällsmys

Skrivet: 2009-09-23 @ 18:38:33 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter jag här har snott lillebrors dator för en snabb uppdatering här.
ska snart hoppa in i dushen och sen blir det Idol kl 20.00

har tagit lite bilder med mammas digital kamera som komme rupp i morgon, orkar fan inte pilla med det just nu. här ska det mysas.

så hoppas alla har en fin kväll. det ska jag ha. i morgon tänkte jag rida och ev hoppa med Error. får se om vi hinner i morgon och om mamma vill fota lite.

Stallet, Saknaden & World of warcraft

Skrivet: 2009-09-23 @ 12:53:15 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag är ruskit trött nu. blev klar i stallet på 30 minuter.
jag mockade, jag srödde nytt, jag kratta lite, fodra hö, fodra krubbor, fyllde på vatten och sopa stallen. åt nyss en macka men ska nog at en till för allt slip därute fick mig ruskigt hungrig.

sen börjar det långsamt närma sig flytten .. exakt en vekca kvar tills sonni kommer till sverige och hämtar mig. vi ska packa alla mina grejor och cykeln. jag ser fram emot allt så jävla mycket.
känns som jag bott i en resväska i 2 månader nu och mest vart deppig för jag kände mig int ehemme i svreige och vart deppig när jag va tvungen att säga hejdå till sonni för ett par veckor.
nu är det bara en vekca kvar och sen slipper jag känna mig deppig över distansen mellan mig och Sonni.

OCH jag saknar World of Warcraft som bara FAN! usch vart borta från wow i 2 månader nu för jag inte haft tid och så fick jag slut på speltid lagom infor flytten och packningen.
men nu känns det meningslöst missat 3 patcher nu inte kunnat njuta av något. får allt se hur det blir sen.

Ensam hela dagen

Skrivet: 2009-09-23 @ 10:35:51 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


jag vaknade för ca 1½ timma sen. va ute och lät hundarna kissa lite och sen har jag suttit här. ska snart ta på mig stall-kängorna och u i stallet och mocka och fylla på vatten hinkar och fode ri krubborna och höbunkar med hö. och göra mamma lite glad när hon kommer hem att stallet är helt klart.

ska försöka få in lite bilder idag på min brors dator. jag ska rota fram drivers till min telefon iaf så kan jag fota med telefonen och l'gga upp här. känns jävla trikigt att läsa denna blogg utan lite bilder.

bara en vecka kvar sen har jag min egna dator Pohtoshop och digitalkamera som väntar.
nu blir det stallet.

Skit dator

Skrivet: 2009-09-22 @ 19:18:50 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jaaaa jag fick igåg internet på min dator tidigarer idag men sen stängde jag avd en och jälpte mamma i stallet. kom tillbaka skulle skriva här lite och fick inte internet att funka... går inte ens avinstallera drivers till mobila bredbandet... blev så sur så kommer få dela dator och internet med lillebror vilket betyder färre inlägg denna veckan och kanske inte alls lika mycket bilder som jag tänka mig. ska fortfarande låna mammas kamera och fota lite här någon dag så ni år se hur det ser ut här hemma och hästarna och gården och stallet. ska se om mamma vill ta bild på mig och error på ridbanan också.

ikväll blir det tv mys och ostbågar.
tror jag säger godnatt nu med. både mamma och lillebror ska sova tdigt då dom ska jobba så kommer nog inte få min bror att flytta sig en gång till innan jag ska sova med.
så hoppas ni haft en underbar dag ♥

Lätt storm och stallet kallar

Skrivet: 2009-09-22 @ 14:22:30 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fick upp min dator idag för i morgon 'r jag hemma själv hela dagen och ska passa hundarna så tänkt jag skulle sitta och blogga lite och pyssla med hästarna också.
inte många dagar kvar nu. längtar som fan.
nu ska jag dock till stallet hjälpa amma och mocka... om hon inte redan är klar. jag skulle ju "bara" ställa upp min dator"
skriver senare

Myskväll hemma hos mamma

Skrivet: 2009-09-21 @ 20:43:47 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu äntligen är jag klar för dagen. vart uppe sen kl 09.00 och kört sopor till tippen och flyttat ut mesta av sakerna från lägenheten endast flyttlasset till danmark och lite småsaker till mamma och städning kvar nu. vi ska dit i mrogon och sortera upp allt. och damsuga grovt.

så först nu kl 20.00 fick jag sitta ner för första gången. vi va klara med flyttlassen och tippen rean runt kl 13.00 sen lämna vi kärran och åkte till Mormor. och hämtade lillebror på skolan. väl hemma blev det middag och sen vart det ta in hästarna och longera Rocky & rida på Error. gick jätte bra. idag övade jag på vikthjälper.

nu ska jag äta marängswiss igen MUMS. måste dock säkert dela med mamma haha

tvdags mys mys i morgon får jag upp min eghna dator och kommer lägga upp liten bild.

Mysig Morgon ♥

Skrivet: 2009-09-21 @ 09:14:45 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja nu är man akne... knappast. mamma väckte mig nyss hon är på väg till tibro och tippen med hennes saker. jag skulle vakna och börja bära ner så mycket sopor jag kan ska först rensa i hallen så jag slipper det.
men jävlar va mycket vi har att göra idag.
skriver senare när jag är hos amma i lugn och ro.

Jag har fan stickat

Skrivet: 2009-09-21 @ 01:16:50 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

oj oj jo vad jag har stickat ikväll. känner mig kreaktiv. har två stickningar på gång nu. fick en massa garn av Tatiana typ små stumpar att öva om och om igen på men även 4-5 hela nystan av diverse blandade garner. håller på med min halsduk just nu men började även på en rosa 20 maskor lång sak. tror jag ska göra en lite "lysmask" och fylla den med kattmynda och sy på ögon. hahah se om katterna tycker det är roligt :P

nu ska jag sova. i morgon ska jag upp runt 09.00 coh packa lite innan mamma kommer med kärre för att flytta ut allt.

godnatt darling

Landet, hästarna & att kunna njuta

Skrivet: 2009-09-20 @ 23:10:08 | En del av: Hästar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här oh tittar på en bild som Ida tog sist vi var ute på landet och red och dona. får den där lugna känslan inom mig. jag älskar verkligen att vara på landet och pyssla med hästarna hos mamma hela dagarna. att ta en mysig skritt-tur i skogen på en av hästarna.
i mrogon får jag en hel vecka eller rättare sagt 9 dagar med daglig vistelse i stallet och mys med hästarna.

kommer sakna det i Danmark.

Avril Lavigne singel

Skrivet: 2009-09-20 @ 21:50:19 | En del av: | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja nu blir väl min pojkvän helt het i brallan av att läsa att Avril är singel.... men ack va het hon är.

utöver det blir det snart lite glass och lite mer heros innan jag ska sova.
MUMS!!!


Syster har vart hemma

Skrivet: 2009-09-20 @ 19:46:03 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh idag kom min lillasyster hem över dagen från göteborg med sin kontaktperson. gud vad jag har saknat henne.
det va roligt artt se henne. hon hade lååångt blont jävla löshår dock. fick mig ruskigt sugen på att spara ihop pengar till en lååång hårförlägning hos frisör. who knows :D




nu ska jag packa ner dom sista soporna och saker jag ska flytta med.
i mrogon kommer mamma skit tidigt antagligen och så ska vi börja köra sopor till tippen för att sen sista flytta hem mig. så i mrogon kommer jag även då vara borta nästan hela dagen. tills jag kommer tillärtta hemma hos mamma. och då jag och lillebror ska dela på EN modul till mobiltbredband så kommer nog bloggandet bestpå av 1-2 inlägg per dag med bilder och annat tills jag flyttat och har kommit till rätta i danmark..
JA datorn är det första som packas upp i danmark xD

packa packa va det.

Våran lilla bebis ♥

Skrivet: 2009-09-20 @ 18:28:02 | En del av: Djur | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

hon blir bara större och större våran lilla tjej. denna bilden fick jag av sonni's mamma på facebook där Nubii ligger och sover i Danni's väska

 

'

Solen skiner dags att vakna

Skrivet: 2009-09-20 @ 09:57:20 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

mysig morgon det blir inget massivt packande och flyttande idag utan det blir i morgon . då tar vi alltihopa.
får se sen om Ida ville ut till min mamma idag iaf klappa lite hästar och visa hennes mamma vart det va mammas bor, då Ida ska komma till min mamma och rida lite även efter jag flyttat sen.
tänkte vakna denna morgon med ett avsnitt heroes och sen ska jag ta på mig och gå till Ica.

Strömavbrott OMG!

Skrivet: 2009-09-20 @ 02:10:51 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Tibro är normalt en liten lugn skitstand som dör efter kl 20.00
men ett 30 minuter långt trömavbott varade nyss här och man såg inte ett skit ute så det inte ens fanns fungerande gatulampor. med tända ljus och lite sticknign på min halsduk. jag va så rädd att jag ville börja gråta... jag är EXTREMT mörkrädd. sen satt jag dessutom och titta på alla dessa spök-program på tv4+
usch usch usch
nu ska jag sova

Statestik för döda travhästar

Skrivet: 2009-09-19 @ 23:41:16 | En del av: News | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fick en kommentar om att jag borde kolla upp statestiken för hästar som faller och dör på travbanan här har vi ett par exempel utöver den jag nyss skrev om.

Häst snubblar och dör på travbanan

Häst drabbas av syrebris

Häst dog efter träning

Häst störtar död på solvalla

Häst dör på Axevalla

Häst ramlade ihop och dog mitt i loppet



detta är bara lite av det jag hittade efter lite lätt "reserch" på endast aftonbladet.
jag menar visst vissa dör inte mystiskt. men det har vart lite väl många trav olyckor på senaste. så här fel ska det inte gå. dessutom är detta endast för 2009 också om jag inte missa något.
det va min respons. tack och hej.

Häst dör på travbanan

Skrivet: 2009-09-19 @ 20:34:35 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ännu en häst som "mystiskt" faller död under ett lopp på svensk travbana

– Vi kan inte göra något när det blir så här med en häst. Jag är mest glad att det inte hände något med de andra hästarna i loppet. Att de andra ekipagen drabbades, berättar veterinären Anders Bergqvist för TV4.

– Under mina 30 år har jag bara varit med om två sådana här dödsfall på travbanan, säger han.

 

 

MY ASS på senaste har hästar fallit ihop döda hit och dit på trav & gallop banor... vad händer? jag älskar hästar men va fan kom igen. tycker jag läser om ett nytt fall om en häst som faller död var och varannan vecka. och så har man mage att säga att man bara sett endast 2 andra dödsfall på travbanan.

usch nu ska jag grubbla och vara glad att man har fullt friska häsrat hemma i stallet som lever och mår bra.

mmm.. apelsin!

Skrivet: 2009-09-19 @ 20:10:49 | En del av: | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

on ämpärissä älyä ympärillä hälyä näit trooppisia näkyjä.
haluatko appelsiinin​?


gårdagens sexiga outfit

Skrivet: 2009-09-19 @ 18:45:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja förfan ser lika slapp ut idag och så här såg man ut

men snyggare blir man då jag kommer springa runt i stallkläder i en vecka nu ca ingen ide att vara snyggare klädd hemma hos mamma. haha RAWR! ;)

En tornardo drog förbi

Skrivet: 2009-09-19 @ 18:03:53 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

och hon kallar jag Mamma. fan hela min lägenhet der ut som ett kaos. har en låda kvar att fylla till danmark. sen är hela lägenheten skräp som ska till tippen.
i mrogon ska jag "flytta" till mamma på landet. flyttar datorn och allt dit för sista veckan inna. jag och micke ska försöka få internet att funka för oss båda annars skulle vi turas om med internet.
kommer låna mammas digital kamera när jag är där ute så kommer nog upp en hel del bilder på hästarna och alla djuren och lite vardags bilder på landsbygden i skövde :P hehe
nu ska jag packa det sista här och sen ska jag slappa och kolla på Heroes

Min gårdag ♥

Skrivet: 2009-09-19 @ 17:38:39 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

igår va vi med katten hos vetrinären och vi tog undertiden en proemenad med hundarn ut med vattnet. sen va jag hos pappa och prata med lillebror och sen hjälpte jag ida i lokalen jag va värsta toast-master RAWR!
här är lite bilder.

Lördags mys?

Skrivet: 2009-09-19 @ 12:47:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nej för fan sånt har inte jag tid med. idag ska jag packa som en jävla galning. alla kläder ska sorteras upp i olika plastsävkar ska rensa jackor och kskor nu när katten inte kissar på allt som hamnar på golvet.

i morgon kommer mamma gissar jag och vi ska hyra kärra och börja köra saker till mormor och rensa ut saker som ska till tippen på måndag. det är väl på måndag som jag flyttar in hos mamma tills den 1 oktober sova på soffan med min Sissy som bor hos mamma nu. se hur hon har det där ute.

idag verkar det som om min lillebror Mikael kommer till tibro och hjälper mig att bära ut alla sopsäckar i sovrummet  till utanför mig på loftgången och plockar isär sängen. för i mrogon ska vi som sagt börja köra en massa skit.
skulle bju han på lite käk.

Jävla piss-fokus på BDB

Skrivet: 2009-09-19 @ 01:44:42 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fyfan vad jag hatar när bilddagboken fokus random tar en bild från 2007 - 2008 och visar och folk stormar end sidas på bilddagboken är lämnar patetiska kommentarer endast för att synas xD

varför? varför i helvete tar den bara en random bild från MIN bdb har inte bett dom om att skylta med mina bilder.. men känner inte att jag ska behöva sätta lösen på den heller bara för att slippa skiten.

har aldrig använt fokus .. dvs betala för skiten men varöf tar den då mina bilder från september 2007 och likande?

bdb är bara skit.

 

sen finns det ju vissa som behöver läsa 5 ggr om på min bildkommentar eller kanske till och med fråga vad jag menade innan man slänger ur sig förnedringar som inte ens har någon grund.

 

 

Min bild kommentar: Rolf va pissed off idag ville INTE vara med och träna NH idag

Min kommentars mening: jag och mamma va ute med rolf på gårdsplanen och mamma visade mig lite grunder i NH små saker som kan vara bra att veta då jag va väldigt intresserad av att lära mig mer grunder och hur man påbörjar att skapa ett band mellan hästen och mig. men Rolf va på dåligt humör och ville inte alls denna dag och ville bara ut i hagen till mamma (dvs envis 1åring.)

denna brud faila total att fatta denna simpla mening och kastar istället ur sig en mycket patetisk kommentar...
stackars människa xD hahaha dagens jävla skämt tror jag

 

 

********* igår, 19:07

ofta "träna NH"

Det är inte du som ska lära/träna hästen NH, nh är hästens liv, det är så den lever, det är du som ska träna DIG på NH. lol...





ne men OJ det va ju EXAKT det jag gjorde dumma jävla emo

ta reda på fakta innan du skriver till folk. eller är det et enda sättet du kan få uppmärksamhet

Vackra drömmar..

Skrivet: 2009-09-19 @ 01:10:23 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

.. jag hoppas ha många i natt.
nu är det bara 11 dagr kvar tills jag får vara när han jag älskar mest på denna jord. det gör ont att vara ifrån han. men i slutändan är det värt det.

nu ska jag sova. min kropp är helt slut efter denna långa och mycket intressanta dag.
sov gott darlings <3

Jag fick ett päron i huvet

Skrivet: 2009-09-18 @ 23:29:45 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag kom nyss hem från att ha hjälpt och hållt Ida sällskap i lokalen kollat på lammkött som spelat poker och blivit fulla. ganska roande. på vägen hem frös jag som bara fan självklar hade jag bara min tröjja och min frostrosa halsduk på mig.  när jag går förbi en av grannarnas hus nere i backen smäller det till som fan i huvet. jag fick fan ett fallpäron i huvet! det gjorde skit ont.

sorry för den kassa uppdateringen idag och brist på bilder från dagen men jag orkar inte koppla in mobilen och lägga över dagens bilder på datorn så gör detta i morgon.

nu ska jag ta på mig myskläder göra en kopp varm oboy och titta på Heroes ♥

Toast-master

Skrivet: 2009-09-18 @ 19:47:53 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

hihi skit roligt att hjälpa Ida och hennes bror i lokalen. är hemma och ska byta om snabbt och slänga på mig lite smink så jag slipper sitta och gömma mig i ett hörn.
ska dit och äta lite toast och snilla en gratisöl :P
skriver mer sen :D

Lokalen med Ida

Skrivet: 2009-09-18 @ 16:25:22 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag ska snart börja gå mot Lokalen och möta Ida lovade henne att hålla henne sällskap i en timma.
jag är vråltrött redan men fan lovat länge hehe

senare ikväll ska jag göra bakpotatis ska bli gott. käkade lite micromat just nu och en korv med bröd på Preem i morses.

just det fikade med mamma också medans katten va hos vetrinären vi beställde kaffe och bakelser :D MUMS

Slit och besvär

Skrivet: 2009-09-18 @ 14:30:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch vart vaken sen kl 07.00 och vart hos vetrinären och sen hos mamma lite medans katten vaknade upp smått.
kom nyss hem och fick stressa som fan då det va ett par som skulle köpa mitt köksbord jag hade ute på annons.
400kr för ett helt perfekt köksbord med 4 stolar. folk är fan kräsna men men va tvungen att bli av med det.

men men jag tänkte jag skulle äta något snart. ska försöka få tag på ida se om hon vill ha något.
blir väl ett par avsnitt Heroes och sen packa kläderna och få det gjort.

nu ska jag pusta

Time for bed!

Skrivet: 2009-09-18 @ 01:02:45 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

då va det dags att sova.
ska upp kl 07.30 i mrogon och böra packa lite och lura in katten i kattburen och sånt.
ska ge mamma lite kattgodis, kattmat & en .... katt i morgon.
efter det blir det packa som en galning. ska diska upp det sista och packa allt i köket.
pratade med mamma efter helgen ska jag bo hos henne sista 1½ veckan och ge henne en överdos av mig så hon slipper sakna mig på ett tag men samtidigt säga hejdå till min Erika som snart sett sin sista dag i livet. min gammla kärring. men kommer nog uppdatera er en massa om hästarna. kanske till och med kommer upp bilder på sexiga mig i stallkläder när jag rider Error på ridbanan. ska se vad mamma kan hjälpa mig med hehe.

nu sömn

Faction change YES YES YES

Skrivet: 2009-09-17 @ 22:30:20 | En del av: N3rd | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥



äntligen har det kommit.
så fort jag får pengar till det så kommer jag göra en Realm transfer till Aerie Peak till Sonni och alla andra med min Shaman och efter det ska jag göra factionchange till alliance!
jag saknar att spela WoW så jävla mycket. vart väldigt dåligt med det på senaste med först sonni här två veckor och sen va jag iväg två veckor i danmark. och nu ska jag flytta till danmark. inte haft tid till WoW. men när jag flytta då jävlar jag har mycket att ta igen.
kommer helt klart bli mer WoW-snack här när jag flyttat då jag kommer väcka min inre nörd och låta henne gå lös i bloggen också.

va inte skygga jag vet att ni finns där ute. det finns allt för många mode & smink bloggar där ute .. vart är alla gamers? våga erkänna er inre nörd.

Serie junkie

Skrivet: 2009-09-17 @ 20:47:01 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har kommit på att jag är en ganska stor serie junkie. jag fastna så jävla lätt i en story att jag msåte kolla avsnitt efter avsnitt.
nu är jag helt inna på Heroes. kollat 3 avsnitt nu och sket i Idol och ska nu kolla på fjärde avsnittet.
sitter och dricker alkoholfri äppelcider och äter russin.
är helt i min egna värld.

tänka ev ta en kvällspromenad efter nästa avsnitt. känner jag behöver lite frisk luft.

Idol! YEY

Skrivet: 2009-09-17 @ 19:07:45 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

om en timma är det Idol igen. jag är hooked. men kommer inte kunna följa det när jag väl flyttar om 2 veckor.
ska ta och kolla ett avsnitt med Heroes innan Idol börjar.
ska bli spännande och se vad Idol har att bjuda på ikväll.
om sex timmar ska jag dessutom betala mina räkningar innan jag ska sova... eller ja kanse fem timmar.
ska bli skönt att få det ur vägen.

Flytt ♥

Skrivet: 2009-09-17 @ 17:26:50 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

pratade nyss med mamma på telefonen. i morgon runt 8.30 kommer mamma och hämtar mig och katten för att åka till vetrinären. mamma tar med sig hundarna så vi ska ta en promenad med dom medans vi väntar på att katten ska bli klar hos vetrinären.

i morgon ska jag ge mamma lite pengar till hyra av ett släp på macken i tidan och lite bensinpengar. vi ska rensa ut hos mamma för att jag ska få plats med saker där.
dvs. vi börjar redan i morgon.

jag har nyss resnat ut i min klädgarderob lyckades fylla 3 st sopsäckar med skräp och en ica-kassa med saker jag vill behålla. haha snacka om storrensning.
så nu är det klart. jag ska efter jag käkat här snart även rensa undan allt på mitt gamla databord.

och i morgon när katten är borta ska jag sortera upp mina kläder jackor och skor i säckar som ska sparas och slängs.. kläderna är redan klara men inte jackor och skor.

när det är klart är typ allt klart :P
känner mig stolt :D

nu ska jag iväg och köpa lite mat.

Stressigt igen

Skrivet: 2009-09-17 @ 14:53:48 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



..PACKA. fyfan jag vaknade ganska sent och började packa allt och insåg att jag hade slut på papperskassar så jag msåte gå till ica här snart och köpa en hel hög.
onödigt att packa papper osv i lådor. usch va stressigt jag har idag men fan jag ska bli klar idag .. eller jävligt nära till iaf.
får se om Ida har tid att komma i eftermiddag/kväll och hjälpa ig hiva och slänga massa saker :P som sagt går så jävla fort när man är två. plus att det är roligare att göra det.

nu ska jag hitta lite vettigare kläder och sen promenera till ica och köpa papperskassar.

Pillat lite med bloggen igen

Skrivet: 2009-09-17 @ 00:43:59 | En del av: Blogg & Ide | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag vart så arg på att inget matcha på bloggen. så jag gjorde en ny header och en mindre ful sidebar bild och en ny blogloving ikon. nu är jag väl nöjd tills vidare.


när jag flyttat till danmark tänkte jag ta på mig ett gratis arbete. endast för skojjs skull och för att titta hur långt jag kan ta det. vet inte ännu känns endå som man har lite press på sig att det måste bli perfekt och vad folk ber om :P men då jag är ganska sämt ännu och mest vill ha fira händer med bara ett färgschema att följa så är det svårt att hitta någon som är villig att ge mig dessa fria händer bara sådär :P

men men mitt sökande fortsätter :D

nu ska jag sova gott folk

Jag älskar hösten ♥

Skrivet: 2009-09-16 @ 22:15:17 | En del av: | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

 



det verkar aldrig ta slut. men den är mysigaste på länge.
va ute på kvällspromenad förut och satte på mig långa höstjackan och en hemmastickad halsduk att gos in mig i.
det va ruggit och nästan lite kallfukt i luften går inte beskriva. könnde som det bara är veckor kvar till första forsten.
man känner lukten ute av folk som har tänt brasorna hemma för att få lite värme och denna skithålan vid namn Tibro som är stendöd efter kl 20.00. så det va verkligen knäpptyst. gud va det va mysigt. kommer nog sakna det i Thisted sen. för där är det lite mer liv 24/7 även om det är en ganska liten stad. antar att det finns lite mer att göra där.
kort och gott

jag älskar hösten

och även vintern. jag njuter som mest då även om det ibland kan vara kallt som bara fan.
bara älskar det pga mysfaktorn.
det som gör mig ännu gladare är att jag får spendera allt detta året med den jag älskar mest av allt.... Sonni ♥
nu blir det ett till avsnitt av Dexter, sen ska jag sova tidigt.♥

Jag kan bli Månadens Blogg

Skrivet: 2009-09-16 @ 17:38:07 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jaa :D jag är nu med om att vli månadens blogg hos Soffi
du med en blogg kan rösta på mig HÄR
jag är nr.6

du MÅSTE ha en blogg för att röster ska räknas.
rösta rösta


KÄRLEK

Tusen tack söta och helt underbara Ida

Skrivet: 2009-09-16 @ 15:13:54 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

GUD vad skönt att få köket packat. nu kan jag ta mrogondagen till att packa allt annat. ska packa jackor och skor nu ikväll. blir nog att hänga undran lite jackor hos mamma denna vinter. har massor med fina helt nya jackor men vill inte ha med mig något. vill kunna köpa mig en ny vinterjacka i år. får se om jag har råd annars får jag leva med min höstjacka i vinter :D med en tjock tröja.
nu blir det lite slappa och glo lite dexter eller tv.

Ljuvliga sömn. goda frulle.

Skrivet: 2009-09-16 @ 13:14:06 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

godmorgon darlings.

sennna natt har jag sovit så underbart. vaknade kl 07.30 utbilad och hela kittet. men gick och la mig igen och drog mig. men fick inte mycket ro, för när klockan va tillräckligt mycket för folk att våga ringa så började det ringa massor med folk på min annons på mitt köksbord. riktigt roligt då jag vet att allt blir sålt vilket som.

 


.. snart öppna dörren för att Ida kommer efter skolan och ska hjälpa mig att packa en massa glas och tallrikar. så det går fort fort. för är köket packat gpår resten skit fort. det är ju bara tt stå där och vira allt i tidningpapper och packa fint... usch ja.

senare sen ida tillbaka så kanske vi skulle laga lite mat. bakpotatis och marinerat kött av något slag. annars lagar jag det själv för grymt sugen på det. (åt faktiskt det igår med men shhh...)

nu är det dags att borsta tänderna och snyta mig, åkt på en jävla förkylning btw. men men
sen blir det slit och donande här så blir lite tyst här fram till 15.00 ca.

Natt åh ljuvliga natt

Skrivet: 2009-09-16 @ 01:04:35 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fan sa nyss godnatt men blev nyss klar med ett avsnitt Dexter och tänkte va fan lite mer kärlek kan jag ge bloggen.

Jag saknar Sun Lolly's

Skrivet: 2009-09-15 @ 23:34:47 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


jaa bara 2 veckor kvar till jag kan njuta av dessa godingar igen ♥
mina favoriter är Cola, Solbær (svartavinbär) & Ananas
åh det ska blir så gott.
jag ska faktisk sova tidigt idag. eller ja tänkte säga godnatt och dra igång ett avsnitt Dexter. sen ska jag sova ska försöka vakna tidigt i morgon.



oh btw. det av en Ulla som hade skickat mail på min annons för hyllan på blocket. hon hadde en mycket ovanligt efternamn och jag kunde inte låta bli att ringa upp som hon vad och fråga om hon har en bror some heter Markku.
visst hade hon det. och visst va det Faster Ulla haha. så jävla random. hon ska iaf köpa min hylla och säljer jag inte köksbordet så köper hon det också.

så det blirunderbart. slipper jag stressa över det.

nu blir det dexter.
godnatt darlings ♥

Men ÅHH x 2

Skrivet: 2009-09-15 @ 17:53:44 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

kom nyss ett par hit och tittade på mitt köksbord till sin dotter. också upptäkte jag att en av stolarna va lite vinglig och därför ville dom inte ha det. ÅÅHH det är ju bara limma så är den ju som ny.

däremot minn hyllserie med vitrinskåp va den en killa som ringde om förut och sa att han köper det garanterat på lördag när han kommer tillbaka hem från stockholm. YEY största möbeln ur vägen :D

400kr för hyllserien iaf det är bensinen till mamma för att hon ska köra mina grejor till tippen och till förråd osv :)

nu ska jag titta på dexter.

men ÅH Ida då!

Skrivet: 2009-09-15 @ 16:29:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ååååh både jag och ida somnade och nu kan jag inte ens få tag på Ida och måste till apoteket och handa mat med oss som vi ska bvälja tillsammans... sen om en timma kommer det 2 och tittar på mitt köksbord jag har på annons.
fan blev stressad för Ida försvann i sömnkoma helt plötsligt.

stress stress STRESS!

Trailer: This is it - Michael Jackson

Skrivet: 2009-09-15 @ 14:38:25 | En del av: Film & Böcker | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



åh jag såg i morses att även trailer för Michael Jackson's This is it har kommit up.
jag msåte sen denna. ♥

Migrän!

Skrivet: 2009-09-15 @ 14:16:58 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

NEJ! jag vill inte få migrän NU!!.. fan fan fan
känner hur det långsmat kryper sig på mig börjar må illa och känns som huvet ska sprängas.
jag som snart ska ut. usch.

börjar dessutom sakna Sonni igen något enormt.. ni vet så där mycket at man bara vill börja gråta nästan.
bara 15 dagar kvar får bita ihop och se glad ut. efter helgen kommer jag kanske bo hos mamma med endast ett mobilt bredband att dela med min lillebror.
vilket kommer resultera i lite dålig uppdatering tills jag är hos Sonni.
men kommer självklart att uppdatera med bilder i från stallet och annat roligt någon gång eller två om dagen :D

nu ska jag kamma ut håret och låta det luft torka (min hårfön ät trasig)

R.I.P Patrick Swayze

Skrivet: 2009-09-15 @ 13:47:21 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh genom åren har en av mina favorit filmer genom tiderna vart Dirty Dancing.
i natt avled Patrick Swayze i cancer med sällskam och sina nära och kära.
må han vila i fred

Solsken & Dimma ♥

Skrivet: 2009-09-15 @ 07:57:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

godmorgon darlings. igår sov jag till 16.30 idag sov jag igen bara 2 timmar :(
ska försöka sova ett par timmar nu efter detta inlägg. vila lite tills mina alram ringer kl 10.30 & 11.00 iaf ett par timmar menar jag.

denna morgon så skiner solen igenom en tjock dimma ute ♥ ser så mysigt ut.
runt kl 13.00 tiden idag kommer Ida och ska hjälpa mig packa lite glas och tallrikar i köket sen ska vi laga lite mat och gotta oss.

ne nu ska jag vila lite.

Edit: Vampyr

Skrivet: 2009-09-15 @ 05:40:20 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


ja all verkar ju vara inne på detta med vampyrer nu för tiden.
jag gjorde mitt första försöka att få en bild att se lite mer "Vampyr" ut.
gjorde en svart vit & en färg version & även en svartvid med ögonen i färg.
för jag kunde inte bestämma mig vilekn som blev bäst.
jag hade turen att ha en bild där ögonen redan va ganska skarpa.



Original

 

 

Färg

 

 

Svartvit & Ögon i Färg




Svartvit

Trailer: New Moon

Skrivet: 2009-09-15 @ 04:35:47 | En del av: Film & Böcker | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



ingen hr väl missat nya versionen av trailern till New Moon i november.
om detta skulle ha hänt så har du den här.
jag ska förboka biljetter till premiären till denna med älsklingen.

 

Gokväll darlings

Skrivet: 2009-09-15 @ 01:50:50 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har nyss spelat lite facebook poker med James, Garry & Sonni. det va sjukt roligt. vi satt alla på Vent och skrattade och svor och hade roligt.
sitter på en annan vent nu och lyssnar på Sonni & Jake när dom spelar World of warcraft..... utan mig!!! *gråta*

ska snart dra ett avsnitt dexter och sen gå och lägga mig.. Ida kommer i mrogon och ska hjälpa mig packa lite i köket. sen ska vi laga bakpotatis med något gott kött och sallad som lite belöning.

som ni läste innan idag är jag helt sönderstressad. Ida är en ängel som hjälper mig.

Edit: Bild på mig

Skrivet: 2009-09-14 @ 21:06:08 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Pilla med en gammal bild på mig.

saknar mitt lååånga svarta hår ♥ jag bara sparar och sparar

 

Nötter ♥

Skrivet: 2009-09-14 @ 20:41:28 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter här och ska snart titta på svenska Hollywoodfruar på tv äter naturella nötter och dricker Orangina... ja lite syndande igen.. jag är fan kass på det här hehe
har packat en hel den idag trotts att jag sov till 16.30.
försöker få tag på mamma också. måste få tag på henne om lite hjälp med packningen.

jag är helt sönderstressad över allt detta med att packa och slänga och rensa.
kommer säkert gå skit bra men känns som jag kan få allt gjort så fort bara av att ha hjälp av en person att slå in alla i papper. dvi glas och tallrikar. det är inget jag ska ha med till danmark men det ska till min mamma.

packat

Skrivet: 2009-09-14 @ 18:29:14 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja nu har jag packat allt som ska med till danmark. eller ja nästan ska rensa lite i mina jackor och skor först. packa kläder i sopsäckar välja ut ett par kläder att använda tills jag flyttar.. jag menar.. det finns ju tvättmaskin.
nu ska jag snart iväg och köpa nägot slags kött... yes tänkte äta kött idag till mina bakpotatis jag köpte igår :)
hittade en massa data sit men inget som sonni ville ha. så det åker ner i en måda till min bror eller något.
han hitta säkert använding för allt.

nu blir det mat & sen lite mer packa.
pew pew ♥

Sömnkoma!

Skrivet: 2009-09-14 @ 16:43:43 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

OMFG jag vaknade nys?? godmorgon från mig.
fan jag må ha somnat kl 4 i natt men hade 3 alarm ställda på 10.00, 11.00 och sista på 11.30 hörde inte ett enda. vaknade till i sänge nyss tänkte för mig själv "fan kollar klockan borde vara dax för första alarmet att gå av snart" fick en chock när jag såg att klockan va 16.30
va fan hände!?

jaja blir till att verkligen göra mig av med all min energi idag. ska packa och ut och promenera till ica så idag har uppdateringen redan blivit helt knäpp oh dålig så kan säg nu då att det blir väl någon mer uppdatering idafg för jag ska fan bli trött igen innan midnatt.

så sorry darlings. men ni överlever hehe

Spanar in Jysk och dagdrömmer med Sonni

Skrivet: 2009-09-14 @ 03:15:19 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Åh jag sitter och titta på Jysk och dagdrömmer lite, pratar med min älskling på vent och funderar på att sova.
tänka ta mig ett avsnitt Dexter att somna till.
börjar kännas tomt i lägenheten nu som sagt, måste börja packa hardcore i morgon. alla kläder är klara pack vikta ska bara packa ner och ha lite i en kassa vid sidan av att byta om med.

blir packa tallrikar, och anat småplock i morgon.
nu blir det dexter.

godnatt darlings ♥

Tema: Naturen i Rosa & Blå

Skrivet: 2009-09-13 @ 23:08:13 | En del av: Inspire me | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här har ni lite bilder som faller inom färgteman. jag kommer posta några av mina favorit bilder då och då i färgteman för att ge er där ute lite insperation.

idag valde jag lite Rosa & blått & natur

klicka på bilderna för att komma till fotograferna

 

 



 



Myskväll... fan blivit ett par nu

Skrivet: 2009-09-13 @ 20:56:54 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter hemma igen har nyss moffat i mig en falafelrulle med mangosås ♥ JAA jag ahr syndat. men palla bry sig just nu.
har flyttat datorn till tvrummet och tvrummsbordet. så kan nu ligga i soffan och titta på tv och prata med älsklingen. kan även titta på serier på datorn när jag ska sova istället för tråkiga law & order repriser som går på nätterna.

sitter och äter vindruvor och dricker RIKTIG coca cola! jag jag dissa ICA-colan idag. jag gottar mig.
i mrogon ska jag packa klart köket.

börjar blir tomot i lägenheten i tvrummet ekar det nu pga att jag tagitner sakerna på väggarna ingen matta och endast en 3 sitssoffa och tvborde och tv i självaste tvrummet.

hallen blev enorm när soffan försvann där. fick mig att tänka att det jva just därför jag flytta hit för hallen gjorde lägenheten enorm... men den skulle bara stå i ahllen en vecka ... den veckan blev ett år.

nu blir tv tv eller serier.

sorry för wall of text

Trailer: Solomon Kane

Skrivet: 2009-09-13 @ 17:45:48 | En del av: Film & Böcker | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


detta är en film jag gärna vill se på bio.
min typ av film, and i love it
titta och njut.

Stort och tomt

Skrivet: 2009-09-13 @ 17:08:09 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

då va min hörnsoffa såld. 800kr till lite matt och kattens operation på fredag.
känns bra lite extra pengar denna månaden när jag kommer vara snuspank.

så här ser det ut hos mig nu. 3-sits soffan har stått i hallen och hunden har sovit i den. har städar ut den som fan och ska klä in den i massa lakarn så jag kan sitta och mysa. ska ev flytta datorn till tvrummet. för jag är trätt på att sitta i sovrummet när jag vill kolla på serier på atorn liggandes i soffan eller kolla på tv OCH prata med älsklingen nu innan jag flyttar till mamma sista veckan.

 

nu ska jag till ICA köpa grönsaker till en tonfisk-sallad <3
MUMS.

Sissy har redan bestämt sig för att bli dansk

Skrivet: 2009-09-13 @ 15:55:43 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

inget kan ändra denna dames beslut. flytta till "mommi" (min mamma) och en massa grabbkatter ... HEPP inte hon ska promt bli dansk redan packat och är klar tycker hon... allt man behöver.
jag älskar min katt ♥

Pillade lite med mitt kollage

Skrivet: 2009-09-13 @ 11:55:06 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥


jag tyckte efter att a tittat ett par ggr på mitt första kollage att det va lite livlöst trotts mintt humör denna mrogon. så jag pilla lite snabbt med det och detta blev resultatet.

för mycket?

En morgon med Ako

Skrivet: 2009-09-13 @ 09:58:25 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

så kan det gå. vaknar man på en bra sida så gör man.
och se på fan jag visar mig på färgbild. va fan händer. min bubble spricker.

ha en crazy & underday dag mina underbara läsare.
stay in school, ät broccoli!

Smile for the new day!

Skrivet: 2009-09-13 @ 09:39:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

japp så här ser jag ut idag. komme snart lite kollage på mig lite... udda bilder på mig.
jag älskar att bjuda på mig lite ibland.
och lovar nästa inlägg bjur jag på

Jag är en hemsk människa ibland

Skrivet: 2009-09-13 @ 06:54:16 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

för jag kunde inte låta bli allt skratta åt denna hemska ironi.
en man fastnade i en hiss. bad till gud att bli räddad. han klarar sig ur hissen och går raka vägen till kyrkan för att tacka gud för att han räddat hans liv, och blir då kossad av det 200kilo tunga altaret.
skratta lite för mig själv, innan jag insåg att man inte ska skratt åt döden.
men kan ändå inte sluta tänka...

.... livets ironi.

Nyvaken redan?

Skrivet: 2009-09-13 @ 06:28:27 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

wtf jag gick och la mig halv fucking fyra och nu är klockan sex trettio på morgonen. wtf vad händer... va nära på att vakna och säga "good morning sunshine" men insåg att det till och med fortfarande va mörkt ute haha.
trött men "utvilad" konstigt nog.
ska kolla lite Dexter sen ska jag diska lite och ta på mig kläder kl 13.00 idag kommer en kille här i från Tibro och ska köpa min soffa (hoppas jag) han sa på hedersord att han tar den när han kommer i mrogon han har till och med med sig en släpkärra.
800 snabba kronor till lite mat & kattens operation nästa fredag :D

btw hallon & honuns tea is the shit! ♥

Myskväll hos Ida

Skrivet: 2009-09-13 @ 02:50:41 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

kom nyss hem efter en myskväll hos ida. vi kollade på denna serie på 3an Royal Pains ... ruskigt bra måste jag hitta när jag flyttar danmark. ville bara se mer.
vi snackade lite om våra fetmagar och vampyrer och allt möjligt skit.. älskar det med ida man behöver inte skämmas över något. älskar min Ida ♥
nu ska jag snart sova ska prata snabbt med Sonni lite. i mrogon kommer en snubbe och ska köpa min soffa runt 13.00 tiden. så måste upp tidigt och diska lite och packa lite till. måste ju se fint ut.

nu ska jag sooova
godnatt darlings ♥

Promenad & Soffa till salu

Skrivet: 2009-09-12 @ 19:19:22 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes yes yes. ska gå på promenad med Ida till stora ICA och tydligen ska Ylva & Becca följa med så det ska bli roligt. komma ut lite också.

Elsa skulle förövrigt köpa min hylla & köksbord så jag la ut en ny annons på min soffa

nu ska jag se om jag får liv på ida igen får inget svar på msn.

Stolt man blir

Skrivet: 2009-09-12 @ 16:40:30 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

min snusk-danska är bra. jag blir lite stolt nu :D

Sonni kommer säga så här....

Skrivet: 2009-09-12 @ 15:44:21 | En del av: N3rd | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

"HAHAHAHAHHAHAHAHA ur so cute"

ja för jag ha faktisk suttit i 2 VECKOR och klurat på denna texten för jag ville verkligen veta EXAKT vad den handlade om inte bara att det va "snusk" så jag vart nyfiken...
den finns inte att hitta så jag har lyssnat massor på låten och lyckats klura ut nästan hela texten till..



 

detta är vad jag kom fram till. jag kan INTE stava!

 

Du gør mig liderlig, skal vi to lig i ske,
du har hvad der skal til, du er min frække fantasi


Hey mami, kom her sæt dig
store MJ har noget han vil si dig
det er mig der er dig jeg vil ha
kom her frækker pige kom tæt dig

jeg kan fortæl dig, jeg så dig sidste lørdag på dansegulvet Mamacita
Og det er den måde du bevæger din krop på af den grund vil jeg ha dig.
vil du ha den bagfra, forfra,
vil du ha vi skal lave helikopter

lig dig jag har lyst tul at tænd dig vend dig   kom her - kom bar åh
liderlig (hvad) jeg har lyst til dig (åh)
Lille dame kom her har du lyst til mig (jeg har lyst til dig)
haha - si det si det, det er MJ si du kan li det.

du gør mig liderlig ska vi to lig i ske
du har hvad der skal til, du er min frække fantasi
der er kun dig og mig, vi skal den samme vej,
jeg ved det - du ved det. så alting ordner sig

Damer som dig ser mig som ---------------
--------------- eller måske bara -----------,
For jeg ankommer til klubbern med stil,
fælje af tetanium på min bil til en mil.

jeg fukusere på at få dig med hejm,
men det er ik' mig og dig, men dig og mit lem,
du kan prate du har noget mellem ørene
tænder en blont op og så køre det.

Det køre hårdere end du kan forrestille dig,
eyh babe  kom vi laver film til en cinema
det mig og MJ der ----- til beats,
så luk ørene op og lyt til vores lyrik.

ja hallo? ... Hallo?

vil du ha den, vil du mærk den
den har rejst sig for dig kom og tag den
du skal di det - kom her, kom bare,
vil du ha' vi skal lave helikopter

Du ved di ka ring til mig når du er liderlig
viske mig i øret og fortæl mig jeg din pige
vi ka lave helikopter - bare spørg
vi kan også lege doctor hivs du tør

du gør mig liderlig ska vi to lig i ske
du har hvad der skal til, du er min frække fantasi
der er kun dig og mig, vi skal den samme vej,
jeg ved det - du ved det. så alting ordner sig

det er Mati G...
Jeg ser dig kom ind i klubben med din veninde
ku ikke forhindre du var nør til at blive min kvinde
hvad ska jeg si jer er Mati G, ingen P-I-M-P
men ærligt talk' du gøt mig liderlig

Fandt dig hen ved dette hjørne, ku ikke fjern mine øjne
fik kun illusioner af to nøgne
du kommer tættere ikke generet intet virker forkert
og vi begge vil have mer

så vi tager hjem laver du frække ting
kom her lad mig præsentere dig for min seng
gir dne gas, med en 69
for baby du skal bare førge for at gør mig tilfreds

sæt dig bata hyg dig natten lang
har ikke noget imod du lege med min chokoladestang
ser du, du er min frække fantasi
der ----- mig til at skrig "Uhii"

du gør mig liderlig ska vi to lig i ske
du har hvad der skal til, du er min frække fantasi
der er kun dig og mig, vi skal den samme vej,
jeg ved det - du ved det. så alting ordner sig

God morgon

Skrivet: 2009-09-12 @ 14:43:34 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

"god morogon" får jag väl säga. jag vaknade dock länge sen har packat lite i köket och tänkte packa lite till nu.
måste få det gjort nu. ska även damsuga golven lite börjar bilir rörigt här nu.
så här såg det ut när jag flytta iär med mitt ex och jag skulle flytta till stockholm

jag är GUD på att packa.... eller inte

 

nu ska jag snabbt damsuga och klä på mig ordentlig och vädra lite för mina småsyskons mamma Taina kommer hit och hennes väl Elsa. elsa ska ev köpa lite möbler av mig.

yey

Pengar Pengar Pengar

Skrivet: 2009-09-11 @ 23:13:19 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

snart är det bara exakt 6 dagar kvar tills jag får pengar och kan köpa mig lite redig mat!
SEX DAGAR! woho.
sitter och räknat minuterna.
nu ska jag snart sova. är faktisk ganska trött. tänkte ta ett par händer poker på facebook innan och säga godnatt till älsklingen.
i morgon blir det packa som gäller.och diska upp det sista (ja jag diskade faktist mer än hälften av disken innan diskstället blev fullt och idol började)

kan lika gärna säga godnatt nu. då jag säkerligen kommer glömma det efter poker.

godnatt darlings ♥

Kvällens Idol

Skrivet: 2009-09-11 @ 21:23:22 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch nej hade inget som lockade för mig. fortfarande Calle som är min favorit.

sitter här just nu och frösöker få ta på min kära mamma. men det går då INTE.
mina småsyskons mamma ringde mig ikväll tydligen känner hon någon som ska köpa hus som behöver köpa lite möbler. jag menar jag har ju en hel bokhylleserie med vitrinskåp och dubbel uppsättnign soffa och dubbel uppsättning tvbord och dubbel uppsättning köksbord.

ska prata lite med min mamma om detta dom ville ha något liten skitsumma från mig för allt. vad hon nu väljer hon vill ha.

nu blir det tea & Dexter

Tävling!

Skrivet: 2009-09-11 @ 20:45:19 | En del av: Tävlingar | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

 

nu kan du HÄR tävla om en detta söta linne ovan.

klicka sig vidare till tävlingen

avslutas IDAG!

Idol igen då

Skrivet: 2009-09-11 @ 19:55:11 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh då blir det en knäckemacka och hallon-tea till Idol lite levande ljus och fredagsmys!
efter det ska jag ta en långt dusch fryser som bara se och ska stå i det varma vattnt länge för att sen gott ner mig med citron-vatten och ett päron till ett par dexter-avsnitt innan jag ska sova.
i morgon hur trött jag än är SKA jag packa. jag måste om en vecka så ska min lägenhet tömmas.

nu IDOL! ♥

Jag älskar Dexter

Skrivet: 2009-09-11 @ 17:25:36 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag kollade nyss första avsnittet av Dexter och det va ruskigt bra :D
kommer bli en serie jag fastnat för lätt. och att jag missa det när det gick på tv gör inte mig något.

nu blir det lite mer Hallon-Tea ♥

Känner mig överkörd

Skrivet: 2009-09-11 @ 15:10:52 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ysch vad jag är trött. så trött att jag känner mig överkörd. visst fick jag sova en sväng det va hur skänt som heslt.
men jag vill bara att kvällen kommer så jag kan få gå och lägga mig igen.
va meningen jag skulle ta tag lite i att packa.. men just i denna stund blir det inget. gör ont att röra på armarna till och med. varenda muskel i hela kroppen bara blö blö blö!
ska nog slänga mig i soffan med lite tea och se om jag piggnar till lite så jag kan börja packa lite i köket.

Videoblog: Jag pratar alviska

Skrivet: 2009-09-11 @ 14:44:20 | En del av: N3rd | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

oj jag somnade lite på soffan. fick som sagt ingen sömn i natt och tog nyss en liten powernap på soffan. gott va det.
tidigt i säng i kväll tror jag.

tidigare lovade jag er Alviska. och jag har nu äntligen fått upp videon på mig när jag gör det.

jag kommer under videon posta bild på hur dikten ser ut skriven på alviska och även posta dikten textrad på alviska och engelska under.

jag är ringrosting men Enjoy



 

Alviska

Namárië: Altariello nainië Lóriendessë

Ai! laurië lantar lassi súrinen
yéni únótimë ve rámar aldaron!
Yéni ve lintë yuldar avánier
mi oromardi lissë-miruvóreva
Andúne pella, Vardo tellumar
nu luini yassen tintilar i eleni
ómaryo airetári-lírinen.
Sí man i yulma nin enquantuva?
An sí Tintallë Varda Oiolossëo
ve fanyar máryat Elentári ortanë
ar ilyë tier undulávë lumbulë
ar sindanóriello caita mornië
i falmalinnar imbë met,
ar hísië untúpa Calaciryo míri oialë.
Sí vanwa ná, Rómello vanwa, Valimar!
Namárië! Nai hiruvalyë Valimar!
Nai elyë hiruva! Namárië!

 

Engelska

Galadriel’s Lament

Ah! like gold fall the leaves in the wind,
long years numberless as the wings of trees!

The long years have passed like swift draughts

of the sweet mead in lofty halls

beyond the West, beneath the blue vaults of Varda

wherein the stars tremble

in the song of her voice, holy and queenly.

Who now shall refill the cup for me?

For now the Kindler, Varda, the Queen of the stars,

from Mount Everwhite has uplifted her hands like clouds
and all paths are drowned deep in shadow;

and out of a grey country darkness lies
on the foaming waves between us,

and mist covers the jewels of Calacirya for ever.

Now lost, lost to those of the East is Valimar!

Farewell! Maybe thou shalt find Valimar!

Maybe even thou shalt find it! Farewell!


Om en stund..... jag pratar alviska

Skrivet: 2009-09-11 @ 09:24:59 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

YES! som ni vet, eller som ni nu får veta så är jag som en elvish-trekkie jag är helt inna i just Alviska och lord of the rings. Sindarin & Quenya m.m
jag har spelat in en videoblogg där jag läser upp en dikt jag älskar.
hoppas det uppskattas :D

Ny Bloggdesign ♥

Skrivet: 2009-09-11 @ 07:47:34 | En del av: Blogg & Ide | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



japp det gick fortare än vad jag trodde att göra min lite mer stilrena design. vad tycks?
tycker sj'lv jag bara blir bättre och bättre.
har fortfarande lite problem att få in det typsnitt jag använder som header text och signatur osv.. till entry rubrik och meny rubriker. men ska allt klura ut lite hur jag ska göra.

men nå? vad tycks?

Jag kan inte sova!

Skrivet: 2009-09-11 @ 05:17:18 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ÅHHH jag blir galen. 4 nätter i rad nu som jag sover dåligt.
kan verkligen inte finna ro och somna. legat dör nu i snart 4½ timma och försökt somna.
katten har vart PÅ mig verkligen gosat mig i ansiktet om och om igen.
va till och med nära på att lägga upp en videoblogg men så kom jag på hur cepedialekt jag får när jag pratar i mikorfon. pinsamt!

ska roa mig med att pilla lite med nya bloggdesignen och sen försöka vila lite sen.. inte osva.. utan vila!

Pillar med ny bloggdesign igen

Skrivet: 2009-09-11 @ 00:09:05 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

japp började idag med en ny bloggdesign.
denna ska jag jobba med ett tag. ska kolla guider och hela kittet. försöker lära mig allt från grunden.
och vill göra den mer proffsig / stilren.
eller ja ... ni fattar den dag den blir klar :D
nu ska jag sova tänkte jag.

Idol update...Calle Kristiansson!

Skrivet: 2009-09-10 @ 21:13:27 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ok Mariette va fan bra men jag är mer för manliga sångare.
och här är kvällen slutgiltiga favorit. Calle Kristiansson!
jag är fan kär. sån underbar röst!! och han sjöng en av mina länga favorit låt med en massa minnen.
men han delar favorit platsen med Mariette Hansson


 

Idol-Mariette

Skrivet: 2009-09-10 @ 20:41:56 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

en klar stjärna enligt mig.. hon chamrade mig förbi min fd idol-älskling Jon.
hon kommer vara dom i toppen utan tvekan.
åh vilken fin röst.
nu tillbaka och gosa ner mig med katten i soffan

Idol time!

Skrivet: 2009-09-10 @ 19:59:12 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes nu ska jag bänka mig med tea stoickning och ett glatt humör och kolla på Idol

omg vad jag är sliten

Skrivet: 2009-09-10 @ 18:58:36 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har rensat lite kläder idag sen har jag vart ute så därev lite dålig uppdatering ... igen.
men man får tänka på att jag flyttar om 3 veckor och är mitt i packning och hela kittet.

det är så underbart väder ite idag synd jag inte vaknade tidigare och kunde njuta mer av den.

jag ska snart rosta lite mackor till kvällsmat här och sen blri det ju nästan dags för Idol. se vad som händer idag :D

blir nog sticka lite på halsduken också... gud msåte blir klar med den snart.

 

herregud. vem fan vill detta?

Skrivet: 2009-09-10 @ 14:26:21 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Här kan man läsa om en norsk snubbe som bytte namn till Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacca Highlander Elessar-Jankov!!

seriöst vem fan vill detta? jag är ara förbryllad av att folk är så desperata efter liten gnutta uppmärksamhet att som byter namn till något så hemskt... fan kom på något unikt och personligt efternamn alt. förnamn
jag personligen fattar bara inte folk som gör detta.
men finns mängder med folk där ute som tycker detta är hur häftigt som helst.

Fan missade ju idol igår

Skrivet: 2009-09-10 @ 14:04:28 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

fan fan fan vaknade nyss klockan är snart 14.00 ?!?!?! va fan händer. jag mår illa och in rygg gör så ont att jag vill gråta.

igår missa jag dessutom jäkla Idol bara för att jag fastnade i True Blood.
måste kolla på Idol ikväll kl 20.00.ska till och med ställa alarm :D
man måste ju se om det är någon som kan slå Idol-Jon's charm och får mig att tänka annolunda :D

idag är det bara 20 dagar kvar tills jag åker till danmark. det känns hur underbart som helst.
så kommer det vara massor med bilder i bloggen igen då jag får tillgång till digital kamera igen :D
åh jag älskar att fota :D


(bilden är lånad, klicka på bilden för att komma till fotografen)

jag vill ha True Blood season 3 nu!

Skrivet: 2009-09-10 @ 00:36:16 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh vad jag hatar när det slutar mitt i hela handlingen jag vill ha season 3 nu. usch va irriterande.
tror jag ska sova nu. är så trött at jag viker mig snart.
sorry för dålig uppdatering idag. ska allt försöka lite extra i morgon.

godnatt darlings.


Önsketänkade

Skrivet: 2009-09-09 @ 20:37:11 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh vilken seg dag jag har bara suttit här, käkat banankaka, kollat på True Blood och drömt em en stor kopp Cappuccino eller en kopp chokladkaffe.
jar har inte orkat göra något idag. vet inte vad som är fel.
i mrogon ska jag skruva isär mitt köksbord och börja packa lite småsaker.

nu ska jag kolla klart på True Blood och göra en kopp tea.

Oj jag somna

Skrivet: 2009-09-09 @ 17:21:44 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har suttit i fotöljen och småslumrat till True Blood.
såååå bra måste nog se om ett par avsnitt dock.

mamma ringde mig nyss jag frågade henne om jag kunne få ta med mig en av hennes cyklar till danmark och det fick jag YEY!
det är ganska ny city-bike som jag ska ha så jag kan ta mig överallt och till skolan m.m


kan kanppast vänta.
nu blir det mer true blood... sorry för sämst uppdateing dag men kommer mer ikväll igen. det lover jag

Mitt snax till Idol igår kväll

Skrivet: 2009-09-09 @ 13:31:50 | En del av: Mat | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja jag kände att jag skulle dela med mig av mitt recept för Banankaka utan ägg och mjölk för dom som aldrig har det hemma emn endå vill göra en kaka.... som mig (för jag äger varen ägg eller dricker mjölk normalt så har aldirg det hemma)
detta är iaf hur JAG för det. jag ändrar mitt recept varje gång med så här vart det igårkväll.
här har ni iaf.
enjoy!


OBS. att jag glömde säga att jag alltid har 1 msk pressad citron som jag blandar med vattnet.

men åååh :(

Skrivet: 2009-09-09 @ 13:01:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

varför sover jag så dåligt.
har inte kunna sova en blund i natt min rygg gör ont som bara fan det har vart för varmt fast att fönstret vart öppet.
när jag väl somnade vaknade jag upp av mardrömmar.
usch jag vill ha en natts sömn. fick sova en stund nu på morgonen. men det gör en bara tröttare känns det ju som

nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ringa min mamma (hon hade skickat sms i går kl 05.52 som jag tydligen läst i sömnen.. WTF mamma) och titta på True Blood

Underbart slut på kvällen

Skrivet: 2009-09-09 @ 00:22:19 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

åh jag satt och tittade på Idol och vart helt till mig av Idol-jon och skratta ihjäl mig över kissie's bror göra bort sig inför hela svenska folket. va glatt humör och har haft besöksrekord på 82 unika besökare idag (normalt bara 10-15 / dag)
den från ingenstans kännde jag hur jag började känna mig ledsen och gråtfärdig.. kännde mig som en mes som inte va värd något.
Då som vanligt kom Sonni. min skat ♥ och fick mig på underbart humör. aldrig har någon älskat mig så mycket som han gör för den ynka peson jag är. jag kännde mig helt plötsligt lyckligt lottad, att ha hittat Han med stort H.

och nu ska jag med ett leende på läpparna och ett True Blood avsnitt senare gå och lägga mig och titta på Cold Case tills jag somnar.

godnatt darling
vi är alla värda guld


(i think. correct me if im wrong baby)

Blondinbella vann lite mer av min kärlek

Skrivet: 2009-09-08 @ 23:08:13 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har letat efter season 2 och YES underbara Bella tipsade i sin blogg om watchxonline där jag hittade både season 1 och 2 av True Blood
jag har redan helöa season 1 på datorn men hittade verkligen inte season 2
tack tack tack
jag är överlycklig

Classic Portrait

Skrivet: 2009-09-08 @ 21:55:42 | En del av: Foto | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥



en bild jag tagit av Ida med min mobilkamera på 2.0 mega pixels vilket gör mig extra stolt över att bilden blev så bra.


Oj vad hände?

Skrivet: 2009-09-08 @ 21:42:52 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har nyss haft mitt besöksrekord på bloggen.
jag har bloggar i kanske 2 månader och vanligtvis tar det ganska lång tid innan man få besökare.. jag ahr i dagsläget mellan 10-20 unika besökare om dagen... satt och kolla nyss hade jag 19 en helt ok dag för mig.
BAM nu är jag uppe i 45 unika. bara på 5 minuter. va fan hände xD
glad vart jag iaf. fr en att vilja fortsätta blogga. varje ny unik man har ju mer knuf i rätt rikting får man.

visst 45 unika... WOW massor *ironi* tänker väl många mne .. wtf man börjar alltid någonstans

för er som gillar det ni läser följ mig gärna på Bloglovin ♥

Idol-Jon

Skrivet: 2009-09-08 @ 21:02:10 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

en av mina favoriter i årets Idol endast pga av hans sköna egen skapade musik & charmig personlighet.
helt klart något jag ska följa se hur det går.
men men ska inte säga för mycket än kanske kommer det någon anna och charmar min uppmärksamhet.
nu ska jag duscha sen blir det en till kopp te och prata lite med älsklingen på msn.

 

Banankaka & Idol

Skrivet: 2009-09-08 @ 20:17:52 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

haha vilken jävla tisdag. ja jag bakade faktiskt en banankaka utan ägg och mjölk nyss den är SÅ god!
varför inte ägg och mjölk? ja det vart så en dag när jag inte hade det hemme men fortfarande ville baka en kaka.
istället för ägg och mjölk har jag vatten & en matskec pressad citron.
åh gud va det är gott endå. kommer upp en bild på min söta lilla bakverk efter idol :D
jag måste ittta så mycket jag kan på idol innan jag flyttar till Danmark och förlorar dom svenska kanalerna.

åh dag att börja nalla på kakan och göra en kopp chai-tea

mys

varför omg varför?

Skrivet: 2009-09-08 @ 19:29:40 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag älskar vänner och jag älskar Klovn!
dansk tv visar både och varje dag. och jag missar allt medans jag sitter och väntar och ruttnar i sverige.
usch!
jag har seriöst så tråkigt och saknar Danamark så mycket att jag sitter och spanar in dansk tv-tablå online och önskar jag va där -.-
hur depprimerande är inte det?

skärpning Ako!

mat mat underbara mat, en lättlagad wok

Skrivet: 2009-09-08 @ 18:21:25 | En del av: Mat | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

enligt folk nära mig så älskar jag mat. vilket jag inte kan förneka. mat är underbart.
jag hittade en bild på något jag älskade att laga mycket tiden då jag bodde i Västervik

det är en vegetarisk wok. gjort på wok nudlar, blandade wok grönsaker & nötter.
du wokar allt i en blandning av olivolja och sesamolja. och sen minns jag inte vilka kryddor med det är inte mycket kryddor utan man njuter av grönsakernas naturliga smak men en markant smak av sesamolja :D

älskar det verkligen så GOTT

och bästa.. det tar bara 5-10 minuter att laga beroende på om du anänder frusna eller färska grönsaker, jag föredrar färksa.
även ruskig gott att server med insiskt naan bröd... yes wok med naan ... lovar skit gott :D

i'm in love with love

Skrivet: 2009-09-08 @ 17:14:01 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes jag är fan det.
jag mår illa som bara den fortfarande ska snart koka lite ris till middag.

va nyss och rotade i köket och hittade detta ljus. som jag bara älskar. något jag rekomenderar för dom som vill ha lite fresh men romantisk doft hemma.
den är väldigt skarp och behöv sbara tändas en liten stund då och då

nu blir det maaaaat. är ruskigt hungrig.

Dagens Youtube

Skrivet: 2009-09-08 @ 14:09:17 | En del av: Youtube's | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

oh jag hittade denna på youtube om vårat vacka norden och lite nära avgränsat

UNDERBART vackert.
den är lång men helt klart värt att titta klart på. man blir lite stolt att bo i norden


 

Sov skit dåligt i natt

Skrivet: 2009-09-08 @ 13:00:15 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch va dåligt jag sov i natt. därför jag vaknade så sent idag. jag lät mig själv bara sova.
för många tankar i itt huvud och nu är jag seg och ha ont i hela kroppen för jag sov för länge.

ska försöka göra lite frukost nu och sen får jag se vad om händer.

har någon där ute något bra tips på en film man kan se?

Ung & smal?

Skrivet: 2009-09-08 @ 01:44:45 | En del av: Vardag | 3 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja det va jag en gång .. nu är man 25 år snart och lätt överviktigt... va fan hände?
hittade en bild på mig från Arvikafestivalen 2002... 7 snart 8 år sen ... känns som igår.
här vägde jag 50 kilo jag är 163cm lång
mitt mål att gå ner i vikt är ca 65 kilo, känner att det är då jag mådde som bäst


ne nu ska jag fan säga godnatt till sonni och sen sa jag sova.
sjukt trött nu.
godnatt darlings


Csi va skräp ikväll

Skrivet: 2009-09-07 @ 22:17:10 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch vad besviken jag vart på kvällens csi ny!
satt med spänning att något spännande skulle hända så va det ganska trist. något om fågalr och någon svartsjuk hemlig partner.
usch usch usch.

sitter här nu hur tnakespridd som helst. saknar Sonni så mycket att det gör ont. kan inte prata med han nu heller för han är hons Rasmus & Marianna och skriver lite försäkringspapper.
får vänta ett tag till innan han är hemma så jag kan säga godnatt iaf.



för er som inte sett det har jag till höger i menyn nu en söt liten mouseover countdown tills jag offecieltl flyttar.
gör mig lyckag att se den och kunna räkna minuter tills det bär av.

tror det blir en stoooor kopp med tea nu :D eller va sägs?

Jag har syndat!

Skrivet: 2009-09-07 @ 21:05:46 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jaaa usch har lite ångest.. levt nyttigt hela veckan med nästan bara grönsaker och rediga frukostar m.m

och så gick jag med Ida till Milan och köpate pizza!
en flötig jävla pizza.
usch då.

nu ska jag göra det värre genom att lägga mig på soffan som en jävla surdeg och glo på CSI NY.

vad ska det bli av mig haha

Hemlighet..... shhhhh!

Skrivet: 2009-09-07 @ 17:29:00 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har vart hemma 2 dagar med tvättstugan och mått lite halvkasst. och så idag orkar jag ingenting.
idag bjuder jag på ig själv och avslöjar hur jag sett ut i snart 3 dagar.

 

 

 

Flyglarm

Skrivet: 2009-09-07 @ 15:03:53 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

kl 15.00 första måndagen i månaden. då va det dags för flyglarms test... trodde jag skulle kissa ner mig så rädd blev jag. hade glömt bort det och bor tydligen ganska nära ett larm så blir extra högt hahaha. sen går tankarna till dumma saker som "tänk om"
haha meningslöst men va fan.

deviantART

Skrivet: 2009-09-07 @ 14:20:31 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥


här har ni en av bildenna jag pilla med igårkväll innan jag gick och la mig.
den är tagen med min mobilkamera som är på 2.0 mega pixels
ruskigt stolt är jag



Godmorgon

Skrivet: 2009-09-07 @ 14:08:14 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

och go middag.
jag vaknae iofs kl 11.45 men orkade inte sätta mig vid datorn det först jag gjorde för att uppdatera här.
men nu är jag vaken och vid liv. men jag ska endå inte göra ett skit iag för jag måre illa igen :(
att det aldrig ger sig. har iaf tvättat alla kläder nu och ska kanske sortera bort det som ska slängas och vad som ska sparas. bara 23 dagar kvar nu YEY, eller iaf tills Sonni kommer hit vi åker ju den 1 Oktober. blir för mycket för han att köra på en dag.
Thisted - Fredrikshavn är ca 2 timmar.. sen 3-4 timmar på båten sen är det Göteborg - Tibro com är ca 2 timmar till. han skulle aldrig palla det tillbaka också på en dag. dessutom skulle vi vara hemme 4-5 på morgonen istället.
aldrig.

blir en lugn kväll antaglien hos min mor då jag inte kommer ha några möbler eller något alls hemma allt kommer redan vara borta. får se hur det blir.
inget är bestämt ännu

fredag nästa vecka ska jag vara i Karlsborg hos vetrinären med katten iaf. känns bra att få det gjort för hon lider så när hon marshar.


men nu ska jag äta frukost innan detta blir ett wall of text :P


dags för tanten att sova

Skrivet: 2009-09-07 @ 03:07:49 | En del av: Vardag | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch ja klockan är ju redan över 03.00 hur hände detta.
jag fastnade som vanligt i photoshop och att prata med Sonni att jag totalt tappade tiden.
bara 23 dagar kvar nu :D
godnatt darlings ♥

Foto woho yey jippi

Skrivet: 2009-09-06 @ 23:39:21 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



ovanligheternas skull kommer ännu en bild jag pillat lite med
insidan av sonnis bil.

 

Towards the sky

Skrivet: 2009-09-06 @ 22:46:16 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



lite mer foto edits. denna gång på en skyline som jag älskar att fotografera.
blir alltid något unikt.
så här blev det denna gången.



Nubii ♥

Skrivet: 2009-09-06 @ 21:57:13 | En del av: Djur | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Snart växer våran lilla familj. denna söta lilla tjej hoppas jag en dag får flytta hem till mig, sonni, siska & nikita.


Men jag vill ju!

Skrivet: 2009-09-06 @ 21:04:39 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

BAH jag blir så stressad av allt detta. jag sitter åter igen och kollar upp om ekonomiska delen när jag väl är i danmark.
enligt min kära underbara Sonni så ska jag kunna få SU som är danska motsvarighetern till CSN typ.
men så kollade jag upp lite.
och så hitta jag detta.....

 

för er som inte kan danska så bra så står det ungefär så här

 

4. Kan jag få danskt studiestöd om jag inte är dansk men är nordisk medborgare?

Nej, normalt är det bara danska medborgare som får danskt studiestöd, men det finns undantag. Om man exempelvis s har bott i Danmark utan avbrott i minst två år och under den perioden har varit gift med en dansk kan man få danskt studiestöd. Detsamma gäller om man har arbetat i Danmark i minst två år utan avbrott i minst 30 timmar i veckan.




Bluescreen of doom!

Skrivet: 2009-09-06 @ 20:00:07 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes en sådan hade jag nyss. jävla dator håller på och ger sig för mig.
måste få den formaterad bums nu! men måste vänta tills 2 oktober ca när jag kommit till danmark :(
hoppas bara den håller tills dess.
usch hatar när datorer pajjar för en.

har nyss kollat på Top Model 12 tror jag ska försöka hitta avsnitter för det sänds inte i Danmakr -.- BAH!
nu blir det lite film och varm oboy. tvätten är klar... eller ja hänger i källaren och torkar.

kärlek

Poker

Skrivet: 2009-09-06 @ 17:49:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag är beroende. detta är vad jag gjort idag istället för att sticka eller kanske diska all min disk

 

Felix McDreamy

Skrivet: 2009-09-06 @ 15:16:42 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



yes gjorde om en av bilderna på felix jag tagit. satt ohch pilla med saker i photoshop jag aldrig gjort innan.
vilket resulterade i detta


Sådär ja!

Skrivet: 2009-09-06 @ 14:22:02 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

då har man ringt Bredbandsbolaget och sagt upp internet och telefoni från 30 September. får behålla mobilabredbandet som min mamma lånar av mig just nu.
var dock bunden till Bredbansbolaget t.o.m 1 Januari och blir tvungen att betala 349kr / mån tills dess äen om internet försvinner den sista nu. men dt gör mig inget.
även om jag inte kommer ha ett enda jävla öre att leva på första två veckorna i danmark så kommer jag nog klara mig :P
nu ska jag ner tillt vättstugan och slita lite till.

Dagens Youtube

Skrivet: 2009-09-06 @ 13:19:26 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

idag blir det bara en ruskigt bra låt.
som vanligt....

lyssna och njut





Ännu en dag med never ending laundry

Skrivet: 2009-09-06 @ 12:35:15 | En del av: Vardag | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

godmorgon darlings ♥
sitter här helt död för att vara ärlig, eller ja känner mig som ett vrak, nästan lite bakfull.
ska snart dra på mig myskläder och gå ner till källaren och starta dagens tvätt runda.
det är ganska mycket kvar.
idag händer inte mycket mer än det. blri tvätt tvätt tvätt och kolla tv, blogga & sticka i mellan allt.

nu ska jag ner till källaren och börja innann hela dagen försinner för mig.

dags att klippa mig?

jag vet jag är SKIT snygg på morgonen


Smile for me baby ♥

Skrivet: 2009-09-06 @ 01:08:36 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

Kom nyss ut ur duschen och ska göra oboy och sticka lite innan jag ska sova.
denna bild är till min älskling. och bara han förstår meningen bakom vårat ord "Smile"
godnatt darlings.


Sonni
Jeg elsker dig

By the end of the rainbow...

Skrivet: 2009-09-05 @ 22:36:11 | En del av: | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



... finns tråkiga tibro...men gud vad jag önskar jag hade en annan kamera än mobilen igår när jag fångade denna regnbåge på bild. hade blivit 1000 gånger bättre får hoppas det blir många regnbågar och lövens alla höstfärger när jag har sonni's kamera att använda om 4 veckor.
kan knappast vänta!


En stund i regnet

Skrivet: 2009-09-05 @ 22:23:17 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag va med Ida till Lilla ica och köpte toapapper och en 5kr chokladbit. det är ju lördag och har har vart duktig kände jag fick synda idag lite.
tvätten är fortfarande i tvättstugan. ska snart ner och hämta upp sista. tar ju evigheter för skiten att torka. maskinerna va klara redan kl 17.30

men men
sitter här iaf äter lite korssad ananas och undrar vad man ska göra i kväll. är ju redan 22.20.
sticka halsduken och kolla lite mer tv?

jaja löser sig. :P

Bilder igen ♥

Skrivet: 2009-09-05 @ 19:26:28 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



här är lite bilder jag tagit med min mobilkamera.
2.0 mega pixels











Film film film

Skrivet: 2009-09-05 @ 15:32:19 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag behöver desperat tips på någon bra film att titta på. jag har så tråkigt mellan alla dessa vändor till tvättstugan.

ge mig lite förslag!

Utomjording eller ej?

Skrivet: 2009-09-05 @ 15:13:48 | En del av: News | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

ja vad säger man sitter och läser på Aftobladet och hitta denna videon sm påstås föreställa en utomjording.
stämmer detta?
vad tror ni?
själv är jag skeptisk och detta påminner lite om storyn om påstådda Fairy-mumierna som ska ha hittats i en underjordisk lite tunna/grop vilket visade sig vara fejkade skapelser skapade av en väldigt skicklig konstnär.


 

Never ending laundry

Skrivet: 2009-09-05 @ 14:57:30 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

hög efter hög efter hög! jag blir galen. men äntligen börjar det lätta. har 2 maskiner till men det är inte ens halva maskiner då det är enstaka kläder som färgar av sig och måste tvättas separat. tvättstugan va ledig i mrogon också om den är det ikväll när jag är klart skiver jag upp då med. har hela klädgarderoben full med kläder som ska tvättas och rensas och packas. vill ha allt rent när jag flyttar :)
nu ska jag laga lite mat hur hungrig som heslt.

Oh glory day?

Skrivet: 2009-09-05 @ 12:34:23 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

lite ironi där. fan vilken seg start på dagen det vart. jag snooza i 1½ timma! WTF!
sen vaknade jag och skulle prova min nya havregojja köpte för att prova som ersättare för min frukost yougurt.
den va inte äcklig men den va fan inte god heller INGEN höjdare kan jag lova. tror nog jag håller mig till min 0.5% fett youhurt.
efter det började jag mitt slaveri i tvättstugan som kommer ta hela dagen.
NU ska jag rosta mackor och göra varm oboy och få lite riktigt frulle i magen, även om det nästan är lunch redan.

Kylig natt

Skrivet: 2009-09-05 @ 02:09:22 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

det kommer att bli kyligt i natt känns det som. iskalla händer och fötter och suttit inkurad i täcke framför tvn i kväll.
nu där emot ska jag sova. kom på att klockan är över 2 på natten men å andra sidan är det tillåtet. men i mrogon har jag tvättstugan s måste upp tidigt iaf.
så godnatt darlings

Dagens Youtube

Skrivet: 2009-09-04 @ 22:53:44 | En del av: Youtube's | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

hhaha denna fick mig att skratta så jag nästan dog!
det är så det är... nästan. men fan vad vi kattägare kan relatera till detta :D
älskar det


 

Mys mys mys!

Skrivet: 2009-09-04 @ 21:19:57 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

nu ska jag ta katten och titta på film och dricka varm oboy med levande ljus och sticka halsduken



Bilderna från Skövde

Skrivet: 2009-09-04 @ 19:01:30 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



här är bilderna från Skövde tagna från Billingen tillsammans med Sonni.






Sliten och jävlig!!

Skrivet: 2009-09-04 @ 18:38:57 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch jag har donat och pysslat idag, blev inte mycket packa men lite rensat vart det iaf.
fast verkar som om det inte sysn ett skit!

åt nyss lite mat, det vart sallad med bröd och syndade med en hello kitty isglass efter maten.

jag ska snart ta på mig myskläder och slänga mgi i soffan och titta på tv.

blev dessutom ruskigt sugen på att kolla på massa säsonger Top Model :O
måste hitta dom.

blir fruktsallad och varm oboy i all ära ikväll :D ska försöka sticka lite till på halsduken.
sorry för lite dålig update :)
ska posta lite bilder från när Sonni va här i sverige sist. lite utsikts bilder över lilla Skövde.

ttyl

Lite photo edit

Skrivet: 2009-09-04 @ 13:22:19 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



jag hade lite tråkigt här i väntan på allt som dagen bringar.
så gjorde denna bild av pojkvännens ögon xD
blev inte 100% oerfekt för jag slarvade ganska mkt med ögonen och annat.
men är ganska nöjd iaf :)


God morgon darlings ♥

Skrivet: 2009-09-04 @ 12:32:37 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag vaknade kl 10.00 idag och har legat i soffan och kollat tv och ätit frukost. det vart yougurt och müsli nom nom nom.
Idag ska jag inte göra för mycket. ska igen försöka få tag på Bredbandsbolaget då min hemtelefon fick slut på batteri igår och sen glömde jag ringa igen senare.
måste säga upp min telefon och internet.

ute blåser det nästan storm rutona här låter och knakar till ock med.

igår gjorde jag två bilder som jag gillar. ena är på min katt Sissy & den andra är på mammas katt Felix






Lite nytt i bloggen igen

Skrivet: 2009-09-03 @ 22:21:45 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jahapp då va jag här och pilla igen ... aldrig är jag nöjd. pillade lite med simpla färger och försöker fökja ett "färgschema" som är lite sunset mot grått :P
men men jag vet bloggen vart lite tråkig senaste dagarna men har mått kasst och hoppas vara back on track i morgon.
för nu ska jag lägga mig tidigt igen kolla tv sticka och dricka juice.
så godnatt darlings

Kvinnlig Touch?

Skrivet: 2009-09-03 @ 20:24:08 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

sitter och tänker på HUR mycket girly girly stuff jag behöver eller border ge Sonnis lägenhet jag ska flytta in i xD
just nu ser det så .... manligt ut. :P ni vet vita väggar mycket elektronik och marinblåa detaljer och svart och grått.

behöver fan lite kvinnig touch. eller vad tycker ni?

Nu kan även kvinnor skriva sitt namn i snön!

Skrivet: 2009-09-03 @ 17:11:57 | En del av: News | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

EW
fick denna länk när jag vaknade och min första tanke va W T F!!
tittar ni på filmklippet i artikeln så fattar ni
det är ett redskap som gör att vi kvinnor kan stå upp och kissa och "skriva vårat namn i snön"
vem fan kommer på något sånt här?

vart är vi på väg. ska vi verkligen komma på redskap som ska hjälpa folk att kissa överallt nu? sure offentliga toaletter är vidriga ibland och pappret är slut.. men hur nasty är det inte att gå runt med denna i väskan då efter man kissat?

ew ew ew
nej tack!

Rensat och klart!

Skrivet: 2009-09-03 @ 15:16:30 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

YES finally! nu har jag vart nere i kälalren och slitit som ett djur! minst sagt. min rygg gör så ont att jag vill gråta men källaren är rensat och allt skräp står där nere i sopsäckar bara för mamma att hyra kärra och åka till tippen. måste få det gjort det först jag gör när jag får pengar. eller tidigare. bli av med allt skräp så är det lättare att packa infrl flytten. antar att dom här först två veckorna kommer vara mest att rensa.

på fredag har jag tvättstugan då ska jag tvätta allt jag äger nästan och sen rensa spara & slänga högar i kläder och texstiler.
ev att jag skruvar isär min säng med och får den ur vägen. kommer köra allt till mamma innan jag flyttar så vet inte vart jag ska sova och vart jag o sonni ska sova sista natten här.

nu ska jag iaf ringa till bredbandsbolaget.

Ojsan

Skrivet: 2009-09-03 @ 14:08:14 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag tordde jag postae mitt godmorgon meddelande men visade sig att jag skrev det och stängde ner  firefox utan att spara, typiskt mig.
godmorgon eller ja godmiddag just nu.
vart vaken sen kl 10.00 idag magen måt mycket bättre började med en kopp varm oboy som hjälpte en hel el faktist.
jag ahr suttit och spelat facebook-poker fram till nu fastnade totalt.

nu ska jag ta på mig lite bättre och sen ska jag ner med sopsäck i källaren och riva lite :D
eller ja iaf kolla över lite vad jag har där om det är något jag kan slänga redan nu osv. ska även passa på och gå ut med soporna i köket och ev diska upp dom bestick som är kvar.

slit idag hoppas min rygg klarar det bara

Kommer sova som en gris

Skrivet: 2009-09-02 @ 23:29:04 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har fortfarande hur ont i magen som helst.
jag tänkte lägga mig i soffan och kolla lite på tv tills jag somnar (jag har inga sängkläder i sängen alls)
i morgon ska jag ut och promenera lite och få lite fart på mig. det sägs ska dämpa mina smärtor. kanske får man med sig ida på eftermiddagen.

annars vet jag inget spännande som händer. ev att jag ska till källaren och kolla läget i mitt förråd se om jag kan dona ordning lite så jag kan röra mig där inne.

men nu en kopp varm oboy sen ska jag sova.
godnatt
Photobucket

Två bilder till

Skrivet: 2009-09-02 @ 21:16:52 | En del av: Foto | 1 kommentarer: Kommentera gärna ♥

här har nu två bilder till som jag tagit och pillat lite med.
vet vet inte bästa emn av fan jag lär mig :D

Molle & Mymme
(mammas hundar)




Min Sonni igen


Trött som bara den

Skrivet: 2009-09-02 @ 20:40:06 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

guuud vilken seg dag. inte gjort ett skit förutom diskat ett par talltikar och glott på tv. nu fesnaste timmen har jag lekt lite i Photoshop. utan framgång.
tänkt skaffa mig en design men får vänta tills den 18e eller något. kanske köper/beställer jag en unik gjord design till mig av någon duktig.

nu ska jag sticka lite till och försöka glömma smärtan i magen.

och gud vad jag saknar Sonni just nu, helt sanslöst. han får mig alltid att må mycket bättre bara av hans närvaro.
bara 4 veckor kvar.
vem vill hjälpa mig packa saker?

Photobucket

Ny signatur

Skrivet: 2009-09-02 @ 18:15:48 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag har gjort en ny signatur en som matchar bloggen... lite iaf hehe :D
men jag gillar den. och den får duga tills jag kommit fram till exakt hur min blogdesign en dag ska se ut.
denna är ju bara tillfällig.

förögrigt har min smärta lagt sig och vlat en liten stund. men jag mår fortfarande illa och ligger mest på soffan och tycker synd om mig själv.
blir nog en sån dag idag. inte ett steg utanför dörren.

Photobucket

Mindre bra dag

Skrivet: 2009-09-02 @ 13:55:36 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

usch jag vaknade kl 08.00 började ringa till vetrinären för att boka in en tid, fick en den 18 september kl 09.15
då blir katten sterilicerad så hon kan flytta till mamma på landet och bli utekatt utan risk för kattungar.

efter det skulle jag sova en timma till... men fick panik av all smärta i magen.
visade sig vara du vet den där veckan. och jag tror fortfarande jag ska dö... gör så jävla ont .. och inga alvedon eller liknande hemma och inga pengar kvar efter att sparhuset drog allt jag hade när jag handlade för 4 gånger så lite.
så sitter här och vet inte va jag ska göra... rör jag mig för fort känns det som jag ska spy.

så tror min uppdatering i bloggen kommer bli lite tun idag. kommer mest ligga på soffan dricka tea och sticka min halsduk.

hoppas det blir bättre. annars får jag desperat ta på mig kläder och gå enr till pappa och rota efter alvedon. eller kanske 50kr så jag kan gå och köpa.

ska allt försöka uppdatera så bra jag kan idag.

Photobucket

Lite bilder från Danmark

Skrivet: 2009-09-01 @ 22:00:59 | En del av: Foto | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥



ja nu ska jag snart sova tro det eller ej men jag har värsta migrän igen måste skaffa nya glasögon jag anstärnger mina ögon för mycket hela dagarna.

MEN jag har iaf suttit och donat med lite bilder från danmark
hoppas dom duger.


Fredrikshavn



Katterna




Min älskling, mitt allt, min Sonni


Jävla kassörska!

Skrivet: 2009-09-01 @ 17:24:09 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

FYFAN vad jag är arg.
jag va på Sparhuset i Tibro och skulle köpa lite småsaker det gick på totalt 73kr betalade med kort och så fick jag inget kvitto... nehe tänkte jag och trodde rullen va slut bara eller något...
går runt hörnet och skulle köpa en glass och en trisslott. "köp medges ej" va fan jag ska ju ha 200kr på kortet.
2 försök... nehepp.. inte då.
gick hem (det tar 25 minuter att gå hem) kollar internet banken tänkte va fan nu då.
då står det att mitt på sparhuset kostat 191kr.... vilket det INET gjorde...
men fick ju inget kvitto så kan ju inte gå 25 minuter tillbaka för att klaga.

min vilda gissning är att hon aldrig slug ut köpet som klart och jag fick inget kvitto..sen fick dom bakom mig sina varor gratis på min nota.

men endå va fan det va mina sista 200kr tills en 18e september.... !!!
så jag ska leva på 10kr i 2½ jävla vecka!

AHHH jag blir så arg!

Photobucket

Dags för promenad

Skrivet: 2009-09-01 @ 15:24:55 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

jag tänkte jag skulle ta en promenad till sparhuset se vad man kan hitta där :)
har inget bättre för mig att göra iaf.
så jag är tillbaka senare :)

Photobucket

Börjar nyttigt redan nu

Skrivet: 2009-09-01 @ 12:16:24 | En del av: Mat | 2 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes yes yes. då jag inte ska börja med liposinol riktigt ännu tänkte jag iaf börja äta bra frukost och mellanmål dvs MYCKET nyttigare än mina falafeltallrikar och annan takeout, choklad, chips & cola-diet jag haft ett tag.
jag ska fan gå ner nu. ner till mian önskade 65 Kilo då jag mådde som bäst både fysiskt och psykiskt.
bara den dan jag går under 70 kommer jag storgråta av glädje.  även om det är 69,9 på vågen.

ska slita som ett djur på gymmet varje morgon när jag är hemma i danmark.

ett bra mål för ett bättre liv för mig själv och min hälsa.

här va jag på ICA och handlade förut.
Banan, nektariner, plommon, äpplen & päron, lätt yougurt och osötat müsli med russin.
köpte även apelsin juice för att ersätta colan xD

min frukost idag blev en kopp med yougurt müsli & banan och ett glas apelsin juice och en Äppelcidervinägers kapsel. MUMS. det fan faktiskt gott.

Photobucket

Tänkte testa detta Liposinol

Skrivet: 2009-09-01 @ 09:46:50 | En del av: Mat | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

yes, jag tänkte kolla denna månaden ut med Liposinol och testa äta mycket frukt och grönt och soppor.
ta lite mått på mig själv och väga mig och gå på diet i 4 veckor, göra pilates m.m varje dag och gå en promenad om dagen. jag vet dock inte när startar nog efter den 18 september



varför?

jag skäms INTE över min vikt .... men
jag är 163cm lång väger 82kilo just nu vilket ger mig ett cs BMI på 30
jag har diabetes i släkten och vill inte bli en av dom.
jag har en gång vägt 55-65 kilo mitt mål är iaf att med gym & träning hemme i danmark efter dessa veckor att nå mitt mål på 65 kilo igen. ja det kommer bli tufft.  men man får tänka på att jag gick ner hela 19 kilo mellan November till nu (va nere på hela 75 kilo ett par veckor sen, sen vart jag lite lat igen och gick upp) genom att gå ut med hunden. så med bättre kost mindre sötsug, motion borde det inte vara allt för svårt.

det sägs att det minskar sötsuget och aptiten

Liposinol :

  • bidrar till att minska koletsterolvärdet som ger en bättre hälsa för framtiden.
  • binder fett från kosten vilket bidrar till viktkontroll
  • bidrar till att minska sötsuget vilket ger en hälsosammare kosthållning
  • bidrar till att dämpa aptiten som ger en långsiktig viktkontroll


dags att ta på sig kläder och ta en promenad till ICA


Photobucket

Snabbt godnatt

Skrivet: 2009-09-01 @ 01:21:29 | En del av: Vardag | 0 kommentarer: Kommentera gärna ♥

oj klockan är redan 01.20 och jag ska upp tidigt i mrogon ringa vetrinären och boka tid.
sen ska jag till Utsikten med mamma på möte.
gå godnatt darling. sov så gott.

Photobucket